Hair cut


En frisyr vi klippte igår, riktigt roligt att få klippa en riktigt frisyr och inte bara topparna. Kan knappt bärga mig tills vi börjar med våra kunder!
Imorgon är det egen hårvård på skolan och därefter ska jag klippa mormor till denna frisyren, bild bevis kommer förmodligen♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2012-08-30 @ 20:42:00   

Mellis!♥


Vad har hänt med mig?
Jag är nog en av världens onyttigaste människor, jag äter varken grönsaker eller frukt. Men nu på senaste tiden har jag själv märkt att jag börjar äta lite frukt och grönsaker...sakta men säkert!
Detta åt jag nyligen till mellanmål och tro mig, där fanns massa annat att välja mellan men något med detta tilltalar mig mer.
Jag får det att låta negativt men det är det ju verkligen inte, det är bara positivt om jag blir lite mer hälsosam. Dock så kommer jag nog aldrig övergiva pizza, bk, chips och dippa mm. Onyttigheter made this body!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-27 @ 16:34:11   

Braids




Några sorters flätor jag har gjort, alla är första gången försök men jag blev rätt så nöjd med dom ändå!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2012-08-26 @ 16:39:00   

Svar: Förhållanden

anonym:                                                                                            
Hej Elna! Jag hoppas att jag med detta inte får dig på fel tankar eller så men jag undrar hur du reagerade och hanterade allt när det tog slut mellan dig och din pojkvän som du var tillsammans med så länge. Jag frågar nu detta eftersom jag själv har "dejtat" en kille i ett halvår, vi har varit tsm ca två veckor då han sagt att det är officiellt! Vi har dock inte ändrat fb status, vilket jag nt bryr mig om eftersom folk inte behöver veta än för än man är säker på attt det komme rhålla liksom. Dock är han ff singel på sin, jag vet nt om jag ska på peka det , men jag tror att det handlar om att han nt tänker på det liksom, typ glömt det.... I Alla fall så har vi haft det lite jobbigt på sistone, sedan vi sa att vi är tsm... Jag finner brister hos honom som gör så att detta förhållandet kabske inte kommer hålla. Saken är den att om jag gör slut med honom så känns det som att hela min värld kommer att rasa. Bara tanken av det får mig till att läga mig i fosterställning och gråta floder (trots att vi bara dejat ett halvår) detta är dessutom kanske den första personenb som jag verkligen är kär... Hur ska jag hantera det när jag gjort slut, jag vet att han nt är rätt för mig och bara gör mig ledsen genom att han själv har komplikatiponer i sitt liv som gör det svårt för oss att vara tsm.. Men tanken av att aldrig kunna krama honom elelr kysssa honom. Ja hans nähet överhuvudtaget får mig till att må så dåligt. Hur ska jag hantera detta? hur gjorde du, var det lätt för dig att komma över det eftersom du nt hade lika starka känslor längre , dessutom är du jättesnygg och en fin och bra människa så du har en massa killar efetr dig ändå ju. Men snälla hjälp mig hur är jag stark och hanterar detta på ett bra sätt ? :(
kram

Jag ber om ursäkt men jag är faktiskt lite skeptisk till denna kommentaren. Jag vet hur folk är, alla är nyfikna och hade lätt kunnat hitta på en historia bara för att få veta min...MEN om jag nu har fel så vill jag gärna "hjälpa" dig genom att skänka lite av min styrka till dig!

Först måste jag säga, facebook är inte hela världen. Om han nu inte tänkt på att byta relationsstatus...so what? MEN om du känner att det är viktigt för dig och du har bett honom att ändra, that's a problem!

Och 2. Ta dig själv i förstahand!!! Låt honom inte köra över dig bara för du är rädd för konsekvenserna. Lättare sagt än gjort, tro mig men let's face it....du är värd bättre! 

Jag kan verkligen relatera till dig eftersom jag själv har varit i samma situation. Jag trodde också mitt liv skulle rasa, att jag skulle vara deprimerad i flera månader framöver men det visade sig vara helt tvärt om.
Henrik var och kommer alltid att vara min första största kärlek och jag älskade honom till "the end" så jag kan inte påstå att det blir lättare bara för du varit med en person en längre tid...faktiskt så blir det nog svårare.
Jag kan säga såhär att det var inte jag som ville göra slut, han ville ta en pause men enligt mig så fungerar inte såna och jag ville inte vara någon reserv om han nu inte hittade något bättre i "singel livet" (Det var dock inte hans syfte så don't blame him, det var bara mina egna tankar) Så jag sa att jag gör hällre slut, det var mitt val men han bekräftade det!
Jag grät direkt efter, jag hade förlorat mitt allt men jag tröstade mig själv med att jag hade varit sann mot mig, jag stod upp för mig själv och jag vet faktiskt inte om det är anledningen till att jag klarade mig så bra efteråt.
Jag är helt ärlig nu, jag grät kanske i två dagar och då var det inte ens konstant utan bara t.ex när jag kom och tänka på honom, saker vi hade gjort eller när jag plockade undan alla hans presenter till mig. Efter det så var jag okej!   

Det bästa du förmodligen kan göra är att sysselsätta dig, gör saker med din familj och vänner. Ligg inte hemma och tyck synd om dig själv för det är bara du som lider av det.
Självfallet är det jobbigt i början men det blir bättre med tiden!

Sedan är ju alla olika och ingen situation den samma, så du måste själv klura ut din situation. Fråga dig själv om du förtjänar att bli behandlad så som han behandlar dig. Jag kan bara säga att så länge du är olycklig så förtjänar du bättre!

Det är nog det bästa jag kan ge dig och jag hoppas att du får någonting utav detta. Skriv gärna till mig igen och uppdatera mig om dina tankar och åsikter kring detta och hur du tänker göra med din situation (om du vill!). All lycka till dig!♥

& kom ihåg...där finns hundratals singel killar där ute.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-08-25 @ 16:05:52   

Pimpin' my jacket




Fyfan, detta var jobbigare än vad jag trodde! Men det var värt det för resultatet blev riktigt bra.
Pimpade min militär jacka på axlarna♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-23 @ 21:04:30   

Skratta inte!


Jag förstår faktiskt inte själv varför inte min blogg handlar mer om mitt framtida yrke...skulle ni tycka om det?

Idag i skolan fick vi en sammarbetsuppgift med den andra frisör klassen, vi parades ihop 2 och 2 och jag fick vara med Lovis i den andra klassen. Lärarna gjorde det hela till en tävling och vi skulle göra något med detta huvudet som var helt over the top och crazy...så detta blev vårat resultat! Ett tag stod vi bara och skrattade åt den för vår liknade ingenting som någon annans så vi tänkte mer bara på att ha roligt med det och brydde oss inte så mycket om tävlingen, vi trodde ju inte vi hade någon chans när man tittade på dom andras men till våran förvåning så kom vi på 3:e plats!!!
Det var riktigt roligt för vi förväntade oss inte det♥

obs. Första gången vi försökte göra mönster i snagg.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-21 @ 20:15:04   

End of summer


Då var sommarlovet officiellt avslutat...
Första dagen i 2 ring idag, känns skönt att vara tillbaka!

Jobbet i lördags gick bra, över förväntan faktiskt. Skönt att jag hade Anna vid min sida hela kvällen- Halv 12 åkte vi hem och när vi hoppade av på vellinge ängar så gick jag och Anna loss lite, det behövde vi verkligen! Efter en timmes väntan så satt vi på 146 tillbaka till trelleborg men när jag anlände på övre så hade redan min sista buss gått hem (typiskt skånetrafiken) så där satt jag på övre i kanske en 45 minuter. Tillslut kom farmor och hämtade mig och så körde vi och hämtade mamma och pappa på kräftskivan.

Själv tycker jag att min avslutning på detta sommarlovet var ganska så bra. Först klockan 11 så kom min första kund och nästa vid 2 efter det så tog jag mig en liten tupplur och vid 5 igen så fick man upp och hoppa för jag skulle gå ut och gå med Julia. Fram emot kvällen kom Anna och Elin gjorde oss sällskap lite senare. Vi gick ner till stranden och tog oss ett naken dopp och sedan satt vi en stund där och bara snackade. Jag och Anna drog hem till mig igen och tog lite chips och dippa och satte på en film...mys time!

Nu, top model och sedan är det natti natti för min del!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-20 @ 20:28:30   

Iphone 4s


Då var man en i mängden!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-20 @ 17:21:07   

Allmänt om idag


Blev en riktigt mysig kväll ute i Skateholm där min mormor campar i en vecka. Mormor och farmor bjöd på grillat, riktigt gott och efter maten blev det ett dopp i havet för vissa. Därefter blev det mys med filtar, kaffe och värmeljus...lite kyligt var det men det var tur det var vindstilla i alla fall!
Vi har varit hemma ett tag nu och jag har (eller ja, mammsen har) hittat en sida som man kan bli medlem i för att få jobb (vilket jag är i desperat behov av) så jag har suttit och fixat med det lite, lagt in bilder och fyllt i uppgifter om mig själv - lite som ett cv. Hoppas nu bara att man får något jobb också!
Nä, klockan börjar bli mycket och jag ska jobba imorgon med Anna så det är kanske bäst jag försöker sova lite. Godnatt!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-18 @ 00:53:48   

Experia x10 mini pro


Jahapp...då har man raderat nästan allt från min lilla älskling. Kommer nog mest sakna tangentbordet, hur ska jag klara mig utan det?!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-18 @ 00:43:07   

Grattis!


Grattis min älskade pappa på din födelsedag!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-16 @ 23:58:20   

Ladies...look here!


Magic Mike var verkligen something special. Jag och Anna såg premiären igår i malmö och innan dom startade filmen så kom en kille ner och hälsade oss damer välkommna och sedan visade var vi skulle kasta vårt skräp och gå ut sedan när filmen var slut och gjorde vi inte det (och jag citerar): så måste jag straffa er! Denna charmiga kille slänger upp händerna ovanför huvudet och börjar sedan rulla på höfterna...snacka om att hela salongen blev helt vilda. Tack gud för den killen, han gjorde min kväll...att han vågade bjuda på sig sådär!
Jag rekomenderar alla tjejer att gå och se den och ta för FAN inte med någon pojkvän för den stackaren kommer lida när han ser dessa puddingarna♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-16 @ 23:46:38   

Bracelet


Blev en mysig dag i stan med Anna och Maja, fikade på systrar och bönor, shoppade lite och satt ute i stadsparken och åt efterrätt samtidigt som vi njöt av solen.
Fick med mig detta kors armbandet hem, lite smått förälskad i det...
Bokade även biljetter till Magic Mike imorgon i Malmö! Anna och jag ska se premiären. Känner redan nu att det kommer bli lite av en hektisk dag imorgon. Mormor kommer vid 10 och då ska vi bada Mayu och sen ska jag och mormor ut och köra lite...därefter är det Malmö som gäller.

Nu tänkte jag i alla fall ha en stund för mig själv. Bädda ner mig i sängen framför The hunger games med lite chips och cola, godnatt!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-14 @ 22:36:50   

My time!


Jag tror verkligen detta är min tid i livet då jag kommer hitta mig själv.
Nu när jag blivit singel och allt så har jag känt något som driver mig till ett bättre jag. När jag blev singel så insåg jag ett par saker om mig själv som jag inte trodde existerade och det är därför jag tror att jag börjar hitta mig själv. På fullaste allvar så kommer jag nog riktigt ta tag i mitt liv, jag ska börja träna regelbundet, skolan sattsar jag allt på, vara ute och ha roligt med vänner, bara njuta och vara nöjd med mig själv.
Jag tror säkert att jag kommer stöta på några hinder på vägen men om jag känner mig själv rätt så kommer jag ta mig förbi dom♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-14 @ 22:18:34   

Mot S/B

Tänkte prova blogg.se's "snabbinlägg" och se vad det är för skillnad...säkerligen ingen men man får väl prova ändå.

Fick precis besked om att min vita iphone 4s kommer inom 5-7 dagar, äntligen! Så nu kommer en glad Elna gå och fika med två goda vänner till henne på systrar och bönor...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-14 @ 12:38:08   

Tyskland resan




Det gick verkligen inte att välja fler bilder från Tyskland, när man har tagit 570 bilder så är det inte lika lätt så det fick bli dessa tre bara.
Mini semestern var exakt som jag förväntat mig, hälsa på morfar, shopping, tivoli och tropical island. Vi bodde hos morfar under vår vistelse i Tyskland och eftersom vi kom från mot kvällen på söndagen så hann vi knappt mer än att säga hej och äta middag tillsammans innan vi gick och lade oss. På måndagen åkte jag och min familj till hamburg för lite shopping. Riktigt besviken...vi kom inte hem med en endaste liten påse, ingenting!!! Tur då att vi var på Hansa park dagen efter (ett tivoli). Morfar följde med oss och vi åkte en massa karuseller, riktigt roligt! Vi var också ute och åt allihopa någon kväll på en mysig resturang som låg lite off men maten var makalös. Onsdagen så var det upp tidigt för att påbörja vår bilresa till Tropical Island, (För er som inte vet vad det är så är det ett massivt inomhus äventyrs vattenland, googla det gärna eftersom jag inte själv lade in någon bild därifrån). Jag lider inte speciellt mycket när vi åker bil så mycket eftersom jag sover hela bilresorna så för mig var vi framma hyfsat snabbt ändå...tog ju bara över 4 timmar att ta sig ditt...
Mycket bad och eftersom där hände så mycket överallt så var där mycket att smälta. Sov över där också, i ett tält...det var ju en upplevelse. Blev rätt varmt när det var 27 grader i luften. Spenderade även hela torsdagen där också och därefter var det bilresa hemåt till morfar igen. När vi vaknade på fredagen var det till att bege sig hemåt och där var vår mini semester slut.
Trots att det bara blev en mini semester i år så är jag inte det minsta missnöjd. Jag fick tid med familjen och för mig är det det som räknas!
Längtar dock lite tills min och mammas shoppingrunda i Danmark, får bli en sådan också eftersom det aldrig blev någon shopping i Tyskland.♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-14 @ 00:07:52   

Se upp!


Nu så har jag äntligen fått börja övningsköra!
Ville börja redan när jag fyllde 16 men det har inte blivit fråns nu men det gör inget så länge jag får köra bil. Jag tror starkt på att jag har det i blodet, det kommer vara lite av en piece of cake (hoppas jag) för det är så fruktansvärt roligt.
Ska ut och köra idag också...längtar tills jag kommer ut på dom riktiga vägarna så jag kan köra överrallt. Ska vaska en massa mat här hemma endast för att jag ska få köra och köpa nytt♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-12 @ 14:34:19   

Leather jacket


Hemma igen från Tyskland. Har haft en mysig liten semester med min fina familj!
Jag vet att jag sa att jag skulle lägga ut bilder så fort jag kom hem men såklart så har det uppkommit komplikationer. Så det får dröja lite till!
Eftersom det inte blev så mycket shopping i hamburg så köpte vi denna jackan när vi kom hem. Har varit i behov av en skinn jacka men ingen har fallit mig i smaken. Men denna gillar jag...tror jag i alla fall. Det ända som jag inte riktigt gillar med dagen stil på jackorna är att det är så mycket mc-chick över det hela och det gillar jag inte riktigt men detta är den ända jag faktiskt tyckt om. Även om jag kanske är velig nu så tror jag att dom kommer användas flitigt i höst!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-11 @ 15:23:25   

Soon to be mine

Hittade ett par liknande skor i Hamburg igår, förälskade mig i dom när dom kom på mina fötter men priset var lite av en avtändning...800:-, det var dom inte värda. Tur för mig då att jag visste var det fanns ett par liknande, enda skillnaden från dom i butiken och dessa på hemsidan är att dessa har en silvrig klack också men för endast 400 kr så är dom definitivt värda det!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-07 @ 19:01:18   

Tyskland!

Hej mina vänner! Nu sitter jag i bilen på väg till Tyskland. Detta blir vår sommar semester, hälsa på morfar, bada på ett massivt vattenland, shoppa och gå på tivoli...jag klagar inte!!! Visst hade det varit underbart att åka iväg på solsemester men detta är minst lika bra för det är tid med familjen som räknas och något säger mig att vi kommer ha det hur bra och roligt som helst, får bara hoppas att vädret är med oss! Tror dock inte att där kommer finnas så mycket tid till att blogga men så fort jag kommer hem så lägger jag ut bilder!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-05 @ 12:52:17   

Kämpinge strand


Kämpinge strand hela dagen idag med familjen och mosters familj. Lite molningt i början men efter så var det strålande sol. Elias fick sig en liten fångst, som ni kan se...
Nu är vi hemma igen och väntar på middagen som ikväll blir grillat, mums♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-03 @ 17:49:22   

Bye, Bye Birdy



Igår vaknade jag av att Mayu står och skäller för kung och fosterland där nere. Jag går ner för att släppa ut henne i trädgården för det var mot den dörren hon ville ut. Precis när jag öppnat dörren så stänger jag den igen för då ser jag anledningen till varför hon skällde så mycket. Utanför dörren är dessa två fåglarna. Först låg den ena på rygg precis som om den var död och den andra satt bredvid och tittade på. Jag tyckte så synd om dom så jag skulle lägga den "döda" i en kartong och hjälpa den andra att överleva eller något. Men när jag kommer ut så andas båda två så då var min första instingt att dom kanske är hungriga så istället för att gräva mask spang jag in och hämtade bröd. Den "döda" har nu rest sig men dom rör sig knappt och dom åt ingenting så då tänkte jag att jag gjort mitt i alla fall. Jag kunde verkligen hålla en brödbit på deras näppar utan att dom reagerade speciellt mycket.
När jag vaknade sen för andra gången så var den ena borta och sen flyger den andra också iväg...End of story♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-02 @ 15:48:11   

Fyndat!

Här om dagen blev det lite av en spontan shoppingrunda med mammsen. Huvudanledning var att jag skulle lämna tillbaka mina boyfriend jeans på Lindex. Jag hade användt rabatt kuponger på byxorna så när jag lämnade tillbaka dom så sa kassörskan att jag kunde använda dom på något annat i butiken om jag ville. Såklart så fångades mina ögon av den underbara väskan ovanför! Den kosta 300 kr egentligen men jag fick den för 175, riktigt kap!
På tiger sedan hittade jag örhängena, hur fina som helst! När vi sedan var inne på Kappahl så brukar jag inte hitta något speciellt men jag fastnade faktiskt av en tröja, tyvärr så blev det ingen bild på den för den gör sig inte rättvis och sedan på Gina hade jag sätt på nätet två transperanta skjortor för 149:- st...jag köpte båda och som vanligt fick jag ångest men när jag kom fram till kassan så insåg jag att jag hade ett helt fullt bonus kort så jag fick båda för 149:-.
I (heart) clothing!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-08-02 @ 15:38:00