BB


Vet inte om ni tittar på BB men jag gör, när jag tänker på att det går!
Jag har ganska många synpunkter på detta programmet, först så är det ett meningslöst program men har man tittat en gång så kan man inte sluta. Dessutom så i år har dom hittat riktigt udda idioter.
Jag kan tycka att det är sjukt underhållande att titta på hur patetiska dom är men vissa deltagare blir man ju bara förbannade på, inte för att det hjälper något att bli det men ändå. Ilskan och åsikterna måsta hamna någonstans och bloggen är mitt offer!
Vi kan börja med Hanna W, korkad jälva brud men riktigt underhållande. Så kul när alla bråkar med henne och hon bara svarar så dumt tillbaka och först så var jag på Petronellas sida, tyckte det var roligt att hon skulle "sätta Hanna på plats" men jag ändrade snabbt syn på henne när hon sjönk så lågt att hon drog in Hanna w mammas fitta. Vem fan är då Petronella till att sätta Hanna på plats när hon beter sig själv lika dumt?
Petronella, Petronella, Petronella...så misslyckad tjej och så fruktansvärt pinsam. Hon kommer in sten tuff, dreds, pircings i hela huvudet och lite av en noncharlant stil men sen beter hon sig som hon gjorde. Grät, gnällde mm och jag hån skrattade åt henne när hon valde att lämna huset självmant för hon saknade sin mamma, allvarligt?
Tenny då? Många ser honom som någon slags kung, inte jag!
Världens geek kommer in i huset och tror han kan göra som han vill bara för att han är tönt. Han taffsar på tjejerna, raggar mm men ingen vågar säga till honom, dom tycker väl synd om honom. Dock är han rolig i vissa tillfällen, som när han är Jenny t.ex.
På tal om en annan, Hanna J, hon blev kallad för man första natten eller något. Kanske inte så jätte roligt att höra från killen man ska sova med i en vecka men förutom det och att hon går naken hela jävla tiden så är hon ganska tråkig. Dock förstår jag inte varför hon går naken för hon har inte en fin kropp att visa upp; KLÄ PÅ DIG FÖRHELVETE!
Kära Jessica, herregud vad den kvinnan snackar. Jag hoppas hon tappar rösten snart. Hon blir man bara riktigt irriterad på. Hon tror hon vet och kan precis allting och hon lägger sig i alla andras problem och ska leka den större personen som ska hjälpa dom lösa det men när problemet är henne själv, då passar det sig inte! Det går verkligen inte att ha en konversation med henne för försöker någon annan säga något så har hon hunnit öppna käften igen och hon slutar inte fråns den andra tröttnar och ger upp.
Amandus, Camilla och Annica är dom jag gillar. Dom andra har jag inte så stora åsikter om men dom kommer väl.
Nu ska jag gå och lägga mig, det var skönt att få skriva av sig lite. Godnatt!♥

Lämna en kommentar ?  
16 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-02-29 @ 23:38:40   

Holiday


Då har man avnjutit en veckas lov och det har varit underbart men tyvärr har lovveckan kommit till sitt slut.
Imorgon är det upp igen och köra samma rutin tills nästa lov. En liten lättnad känner jag dock att jag tycker det är roligt att gå i skolan och att det inte är pest. Ser mest fram emot våra ipad's som vi ska få nu efter lovet!

Hur har lovet varit då? Jo tack, det har varit bra! Skönt att få ladda om batterierna.
Har varit med Henrik, vänner och familj. Tisdag och onsdag praktiserade jag dessutom eftersom jag missade dom två praktikdagarna när vi var och åkte skidor.

Idag har varit en dag till att bara slappna av och tagit det lugnt med Henrik, vi ska ta och duscha nu. Kram på er!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-02-26 @ 17:49:49   

Underneath my skin there's an ego


//Fotograf; Joanna. Frivillig pussy modell; Jag.\\
Mys faktorn är på hög nivå idag igen. Levande ljus, en kopp te och något gott att knapra på vid sidan om.
Lyssnar även på Donkeyboy - City boy, har fastnat för den av någon anledning. För den är bra?..ja, kanske men det jag egentligen tycker mest om i låten är refrängen och den går likadant om och om och om igen.

Som ni även kanske ser så har jag ändrat bloggen något minimal, bytat header och ändrade bakgrundsfärg. Blir förmodligen en större förändring längre fram men såhär får det se ut ett tag!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-02-20 @ 22:06:43   

Ellinors crib


Har hunnit med en hel del idag känns det som. Hade en underbar morgon med Henrik!
Vi var ute på vägarna vid 2 tiden och körde runt i trelleborg för att lämna ut mina sista cv:n samt lämnade Henrik. Mamma släppte sedan mig hemma hos Ellinor, saknade vän! Vi har inte gjort så mycket men det har varit trevligt att vara ses. Nu ska Ellinor iväg och träna så jag får dra mitt feta arsle hemåt.
Skriver kanske senare, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2012-02-20 @ 18:38:58   

Mys faktor


Så mysigt det var hemma hos Julia, vi pratade om allt från himmel till jord. Riktigt härligt att bara prata ut och catch up som jag skrev innan i förra inlägget. Emelie kom lite senare men hon verkar verkligen som en super skön brud och himlans trevlig! Tog bussen hem till mig med Henrik och här sitter vi nu på mitt rum med onyttigheter och en massa levande ljus. Ultimat mys stämning.

Fick en fråga också;
Anonym om Let´s go!:
var är den snygga outfitten ifrån?
Svar: Den är från lite olika ställen. Kofan är från H&M, jeans-skjortan är från Lindex och byxorna från veromoda! Tack så mycket, den är en av mina favoriter! (vi systar på klädsen två inlägg nedanför).
Kram!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-02-19 @ 23:24:21   

Chill out


Precis tittat färdigt på ett avsnitt av tbbt, min favorit serie!
Har varit en lugn dag, inget ansträngande alls. Dock har jag gått och fått huvudvärk men det är inget som får mig liggandes kvar i min säng, nej! För senare ikväll ska jag hem till Julia och ha lite "spa" kväll och catch up. Det var ju ett tag sedan man sågs.
Efter Julia kommer förmodligen Henrik hem till mig och sover här. Ha en skön söndag!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-02-19 @ 16:43:04   

Let´s go!


Klockan 16.10 vart vi utanför dörren och inne i bilden. Körde till Limhamn för att gå på Let's go med min familjs vänner. Blev en riktigt trevlig och roligt kväll, det bästa av allt var att mitt lag vann!
Först gjorde vi prickskjute (jag träffa alla i mitten), sedan blev det inomhus minigolf (där jag kom på 1:a plats delat med pappa och Anders) och sist blev det bowling (där jag inte fick så bra poäng men dock 3 strikar)!
Därefter blev det 3 rätters middag; Skagen, oxfilé och choklad tårta. Hur gott som helst! Sist men inte minst så spelade jag airhockey med Olivia x-antal gånger, riktigt roligt (och jag vann alla gånger) men hon är ganska så mycket yngre än mig så jag var ändå förvånad att hon var så duktig på det!
När vi åkte hem var klockan halv 10 och när vi var hemma så satte sig hela familjen och kollade på melodifestivalen som vi hade spelat in. Nu sitter jag här i sängen och är ganska så trött. Borde kanske sova, låter som en bra idé. Godnatt på er!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-02-19 @ 00:38:00   

Nikon 1


Ska ju sälja min system kamra och för dom pengarna köpa en ny med samma egenskaper som en systemkamera fast i digital format. Ingen har fallit mig riktigt i smak förrens nu. Nikon 1 har tagit min uppmärksamhet, ni kanske hade kunnat hjälpa mig vilken färg som är finast av dessa?
Vill jätte gärna åka och titta på den och se hur bild kvalitén är, det är det viktigaste att den tar fina bilder. Och gillar jag sen vad jag ser så kanske man ska önska sig den i födelsedagspresent.
För som det ser ut nu på blocket och med folk som vill köpa min olympus systemkamera så vill alla pruta ner till endast 1000 och det kan dom glömma att jag säljer min älskling för endast 1000 kr!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-02-18 @ 11:55:24   

Focus on the clothing


Glömde blogga igår, skulle ju visa min klädsel men jag satte på en film istället och somnade till den.
Så here you go. Favortibyxorna från gina tricot och ny tröja som jag fått av familjen - hm. Älskar blått till min nya hårfärg, just saying!
Hade inget planerat igår med det visade sig bli joanna man tillbringade dagen med. Vi snackade en hel del och sedan tog hon lite bilder på mig. 95% av dom bilderna vi tog var antingen "ljus testar bilder" eller oseriösa. Det gav oss ett gott skratt i alla fall. Skönt att få träffa henne igen, längesedan sist.
Tack för igår Joanna!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2012-02-18 @ 10:24:22   

Something, something, something


Blev en rätt hyfsad torsdag idag, började 10 och slutade lite över 1. Åkte hem till Sofie men innnan det så passade vi på att ta en tupplur på bussen och köpa pensel på ö&b. Pensel? tänker ni, that's right. Vi målade hennes rum. Hon har varit halvt färdig med det nu i några månader så vi tog ett ryck och gjorde det vi hann till kvart i 6 då jag skulle sticka och träna. Kickboxning med Gabbi stod på schemat.
När jag kom hem blev det tacos till middag och nu sitter jag här i min säng och myser.

Bara en skoldag kvar och sedan är det sportlov, tack gud! Behöver ladda om batterierna.
Imorgon hade jag egentligen planer med det blir inget med det så jag får se vad min fredag bjuder på. Det jag vet är i alla fall att jag kommer vara "pang brud" imorgon. Måste bara hitta motivationen att faktiskt stiga upp och om jag är så flitig och har tid över så tar jag bilder (vilket jag inte tror kommer hända) men jag har ju en hel eftermiddag/kväll/natt på mig eftersom jag inte har något bättre för mig.
Hoppas ni haft en bra dag, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-02-16 @ 21:54:30   

Min alla hjärtans dag...


Fick detta super fina smycketrädet av Henrik på morgonen innan jag bar av mig till skolan. Hade önskat mig det så blev jätte glad att han hade tagit sig tid till att köpa det till mig.
Gick i skolan som vanligt för det var en tisdag och när jag kom hem igen till Henrik så tog vi oss en liten tupplur och bara höll om varandra. Vi eller ja, Henrik hade bokat bord till oss på casa blanka så klockan 19 satt vi där och åt god middag och njöt av varandras sällskap. Tillbaka hem till Henrik igen och tittade på tv samt mös en hel del. Somnade sen i hans famn. En ganska bra alla hjärtans dag tycker jag! Tack mitt fina hjärta♥

Även fast jag har pojkvän nu så kommer jag ihåg när jag gick i 6:an på kunskapsskolan och det var alla hjärtans dag, vi behövde inga pojkvänner. Vi tjejer hade varandra. Vi var ett litet gäng tjejer och vi hade allihopa köpt rosor till varandra. Tro det eller ej, men jag har kvar dom hängandes på mitt rum.
Anledningen till att jag drar upp detta är för att när jag satt på bussen och kollade igenom facebook så läste jag bara en massa "forever alone" inlägg. T.ex Jag är så jävla ensam, får väl tillbringa denna alla hjärtnas dagen själv. Då ni, tog jag mitt sunda förnuft och skrev ett eget inlägg som låter såhär; Alla hjärtans dag handlar inte om att ha en pojkvän. Den är till för att tillbringa dagen med människor man älskar, familj och vänner. Så frukta ej lonley people! 
Så bara för att man är singel och den 14 februari kallas för alla hjärtans dag så är du inte ensam och det är inte synd om dig. Du har förmodligen någon som älskar dig, en vän eller familjemedlem förmodligen och den kärleken räcker långt!
Hoppas ni alla hade en fin alla hjärtans dag!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-02-15 @ 20:31:35   

Skridsko-åkning i världsklass


Träffade efterlängtade Anna idag, blev ingen lång stund men vi tog vara på tiden vi hade!
Vi bestämde oss för att åka skridskor på flaningen, vilket var en väldigt bra ide. Lite kallt var det men vi njöt av en vacker solnedgång och mycket skratt. Dessutom hade vi hela flaningen för oss själv, lite lyx är aldrig fel!
Efter en stund då Anna började frysa drog vi oss mot entré och där bjöd hon på varm choklad. Vi fortsatte sedan vår promenad till övre och därefter skildes vi åt.
Tack för en mysig eftermiddag Anna!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-02-15 @ 20:11:25   

Redhead


Om ni inte redan visste så har jag gått och blivit redhead. Känns fruktansvärt bra!
Det behövs en omgång till men jag är supernöjd med resultatet och färgen.

Nu blir det till att kyssa hårförlängningen farväl på ett tag och istället ska jag beställa tid till klippning. Ska klippa pachen igen men inte lika kort utan en lång! Precis ovanför axlarna ska det gå. Blir nog bra, i hope♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-02-15 @ 19:45:50   

Finding me

Det är ju ett ständigt jagande efter att hitta sig själv.
Jag har nog gjort det någon gång men jag tappar snabbt bort mig igen.
Jag är bekväm i mitt eget skinn och hur jag är som person men utseende mässigt är det kaos i mitt huvud. Håret för mig säger väldigt mycket om en person och det är just det jag har ångest över nu, hur mitt hår ska se ut. Jag klär väl i det mesta men det betyder ju inte att det håret passar till mig om man säger så.
Så som mitt hår ser ut nu skulle jag beskriva det som: plain. Jag har en jobbig jävla längt, precis vid axlarna så det kvittar hur jag än fixar det för det viker sig kors och tvärs ändå. Hårfärgen ska vi knappt tala om, det är väl inget större fel på färgen i sig men det är ju inte färgen jag vill ha och för tillfället känns det som att jag kunnat färga det till vilken jävla färg som helst för den skulle ändå trillat ut efter 3 duschar...med andra ord; mitt hår är ganska sönder färgat.
Jag kan säga såhär att jag gillade min korta page, ganska mycket faktiskt men bara när den var fixad. Det var så himla fult med så kort hår och med mitt naturliga fall i det, ush! Jag hade kunnat klippa det så igen men det känns lite meningslöst eftersom jag nu sparat mitt eget hår så jag skulle kunna ha min hårförlängning. Något inom mig skriker efter långt hår och visst, jag kan bara sätta i hårförlängningen men den är så jobbig och ta av och på samt att jag har nästan aldrig samma färg på mitt hår som den. Då har jag tänkt mycket på permanent hårförlängning (mikro ringar) för då har jag långt hår alltid plus att jag måste bestämma mig för en hårfärg och sedan ha den ett bra tag och på så sätt skadar jag inte mitt hår. Sen tycker jag personligen att jag passar bättre i långt för jag slipper puffa det till en hjälm för att det ska se bra ut. Jag kan bara ha långt slätt hår, inget märkvärdigt och ändå se bra ut.
Så här är jag och kastar lite bollar fram och tillbaka. Ska jag klippa av det? Ska jag spendera en jävla massa pengar på hårförlängrning? Vilken frisyr? Och vilken färg?...

Ni får gärna tycka till om vad ni tror jag hade passat i, det skulle hjälpa mig på traven!
Nu ska jag stänga datorn och sova. Godnatt på er!♥
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-02-08 @ 23:15:37   

Hopp med mjuk landning!


Bytade till twin tip idag och detta i videon ovanför är vad jag och min bror har hållt på med.
Hopp med mjuk landning är något i min smak. Lite obehadligt tyckte jag det var men det är bara till att tuta och köra och det visade sig gå hur bra som helst plus att det var roligt!
Nu ska jag gå och duscha, ses♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Videobloggar | 2012-02-07 @ 21:15:42   

Still alive!

Jag skulle nog vela skylla på något som uppehållt mig från att blogga men sanningen är att ingen eller inget har stoppat mig. Jag antar att anledningarna till mitt lilla blogg uppehåll beror på mig design (är redan trött på den), statistiken (för att den fortfarande är fuckad) och så har jag inte haft något sug efter att blogga över huvudtaget bara.
Jag kan väl börja med att berätta att jag är i Branäs och åker skidor/snowboard. Det ligger en bra bit upp i sverige och vi har varit här sedan lördag. Eftersom det inte är världens största system eller backar så ser jag detta som ett bra tillfälle att förbättra min bräd åkning. Bara på två dagar är jag nära proffs nivå, skämt och sido. Men jag är betydligen mycket bättre nu än innan i alla fall.
Kan ju också tillägga att jag världens vurpa, volter och grejer. Farliga saker hörr'ni.
Det bästa här är att om jag inte vill åka snowboard längre så kan jag bara åka och byta till skidor, twin tip, blades eller telemark. Fundera på att byta imorgon till något annat och pröva hoppa lite på "guppen". Där finns ett ganska så stort "gupp" som där ligger en luftkudde bakom så man kan pröva trixa lite men samtidigt landa mjukt, låter som något för mig.

Hela denna eftermiddagen kämpade jag med att min 3 åriga kusin Cerny skulle skapa en intresse för skidor och våga åka lite. Man kan ju lugnt säga att jag lyckades! Han gillar nu rullbandet och ibland åka nerför men inte knappliften, den jobbar vi fortfarande på. Men det var i alla fall stora framsteg idag eftersom han åkte själv vissa gånger. Kan dock tänka mig att jag såg ganska rolig ut när jag sprang där upp och ner för backen samt skutta och hoppade omkring för att Cerny skulle tycka det var roligt, men det brydde jag mig inte om...jag brydde mig bara om Cerny och vad han tyckte och om det nu funkade för honom så varför inte. Vad gör man inte för dom man älskar? 

Annars då i livet? Jo, det rullar på som vanligt. Fortfarande tillsammans med Henrik, träffar mina vänner, pluggar och går i skolan, är igång med träningen igen och jag jobbar på min "bränna". Eller så kan man kalla det för nästan alla ungdommars vardag/liv. Händer väl inte mycket mer än så när man är 16, eller?...

Nej, nu får jag nog ta och sluta babbla. Tänkte mest bara visa att jag lever, oroa er inte. Dö lär jag nog inte göra på ett tag men skador är ingen garanti under denna resan. 
Sov gott vänner! 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-02-06 @ 23:11:20