3 år!

Herre min skapare, 3 år...
Det har varit bland dom bästa 3 åren i mitt liv. Vår kärlek övervinner allt, det har vi bevisat. Jag älskar dig så mycket Henrik, idag, imorgon och för evigt!❤

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-29 @ 11:10:49   

Time pass by

Jag skrev i måndags att jag skulle skriva igen på tisdag och nu är det onsdag, vad hände (?)
Klockan halv 10 i måndags gick jag hem till Sofie, hon behövde hjälp med att ta bort hennes löshår. Vilket helvete det var men jag tog det lite positivt eftersom att det var jag och Nichole som satte i det från början.
Tisdag var en riktigt bra dag, började 8.15 och vi hade egen hårvård fram till klockan 14.10. Jag var i full gång under hela denna tiden, slingade Marias hår och sen tonade vi det och efter det skulle hon ha inpackning. Lunchen den dagen blev BK, jag klagar inte! Klockan 17.00 skulle hela klassen vara tillbaka i skolan så vi tyckte inte det var lönt att åka tillbaka till trelleborg så vi stannade i skolan fram tills 16.00 då vi gick ut och åt, käkade efterlängtad sushi!
17.30 började vårt öppet hus och alla hade var sin kund som vi skulle klippa. Mamma ställde upp för mig och även om det tog sin tid så klippte jag henne riktigt bra, lite stolt är jag.
Idag har varit en helt vanlig dag så skippar att berätta något om den. Nu ska jag vila en stund!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-28 @ 16:38:04   

Peacefull


Jag har inte bloggat i helgen för jag har inte gjort något speciellt, bara varit hemma med familjen och vi har haft lite gäster på besök. Dock har jag varit väldigt aktiv, har inte kunnat motstå vädert så jag drog på mig mina idrotts kläder och gick ut och powerwalkade/sprang. På det gjorde jag styrketräning så jag fick träningsvärk nästa dag, då vet jag att jag verkligen ansträngt mig! På söndagen var jag ute inprincip hela dagen, gick en lång runda med mamma vid havet och sen blev det fika här hemma med mormor och bus med mayu i trädgården.
Som ni hör så är det ingen direkt fartfylld helg men jag antar att man ibland behöver dessa lugna också!
Blev en kort dag idag i skolan för imorgon ska vi ha öppet hus på Frans Suell, ska klippa och fixa mammsen.

Nu ska jag ta bussen till Henrik och ikväll ska vi nog titta på "på bar gärning" i tv 7.
Bloggen kanske inte mer idag men imorgon förmodligen, hörs då!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-26 @ 20:11:02   

Days passing by

Då var det läggdags ännu en gång...
Har precis tittat färdigt på bb och idag fick jag reda på att Sipan åker ut imorgon, tack gud för det. Har nog aldrig sätt en sådan respektlös människa men det är bra att bb tog saken på allvar och gjorde någonting åt det nu, har har ju trotts allt fått x antal chanser att förbättra sig.
Bortsätt från det så har jag inte gjort så mycket sedan jag kom hem, hjälpte mamma lite med maten med det är allt. Dessutom tror jag inte att laga mat är min starka sida men heller inte min värsta heller!
Vi ska ha gäster hela helgen och imorgon står det grillning på menyn, fy fasen vad gott det är med grillat kött. Då är väl detta en bekräftelse på att våren verkligen är här!
Får väl ta och försöka sova nu också, blir så jobbigt imorgon bitti annars, godnatt och sov gott!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-22 @ 23:36:10   

Sköna kommentarer!

Hahahaha, har läst era kommentarer om Mange makers och jag tog dom med en nypa salt. Det är verkligen ingen Max i Mange makers för min del men för Sofies kanske...
Era kommentarer gav mig faktiskt ett gott skratt men eftersom jag inte bryr mig om mange så tänker jag heller inte försvara dom men bara för att klargöra en liten sak så borde ni veta mycket väl att man inte får ha sprit nere på 16 och inte bjuda på minderåriga heller för den delen, så det var det!
Dessutom tänker jag inte bli kändis pga dom, jag tänker bli världens mest berömda frisör (lycka till Elna) men man får faktiskt drömma lite.

För övrigt sitter jag på bussen med Sofie och Maria på väg tillbaka till Trelleborg. Käkade årets första glass idag och den fina upplevelsen delade jag med Sofie, Maria och Nichole. Glassen var inte riktigt värd pengarna men 13 kronors chees burgaren var det verkligen! Mer planerar har jag tyvärr inte på mitt schema, skriver när jag är hemma igen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-22 @ 16:25:16   

Mange makers, VIP



Har inte haft tillfälle att berätta om i lördags, så det tänkte jag göra nu!
Jag och Sofie hade bestämt oss för att gå till strandbaden, vi var verkligen i behov av att festa och dansa riktigt rejält! När vi kom dit så var stäminingen helt okej men that's it, allt var så lite lagom bra...inget speciellt. Den kvällen skulle Mange makers spela, vi stanna och lyssna på första låten och sen gick vi ut igen. När vi kommer tillbaka in så sätter vi oss i garderoben för vi hade inte speciellt roligt, tråkigt folk och dålig musik är ingen bra kombo. När vi väl sitter där då och har bestämt oss för att åka hem tidigare så dyker en engelsk man upp i våra ansikten och frågar om vi vill vara VIP. Jag blev lite fundersam för jag ville inte följa med en okänd man var som helst men när jag frågade en tjej i garderoben så förklarade hon att han bara ville ta upp oss till VIP området där mange makers satt. Tack gud tänkte vi, vår kväll var räddad!
Så där åker vi upp till 18+ och där sitter dom, vi hälsar, pratar lite och har det trevligt. Efter ett tag ville killarna ner till det andra folket så personalen fixade soffor och bord till oss där nere (som ni ser på bilden).
Det var faktiskt en häftig känsla att sitta där och alla tittar på en, hade lätt kunnat leva med det. Och även om jag inte riktigt brydde mig om mange makers så visade det sig vara riktigt trevliga killar men deras låtar blev ju inte automatiskt bättre för detta. Det var absolut en häftig upplevelse och det är ju inte varje dag sånt händer.
Vi blev även med bjudna till deras efterfest på deras hotell men vi kunde inte hänga på. Men smidig som jag är så fixade jag Max nummer så jag kan bara ringa honom nästa gång jag är i stockholm!
Så från en ganska dåligt night out till en rätt så annerlunda men awesome så är jag glad över att vi gick. Tack Sofie för kvällen och alla andra kvällar vi varit ute på tillsammans!♥
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-21 @ 22:32:45   

Red as hell

Ny färgad och fin, bilden framhäver inte riktigt hur rött det egentligen är men jag skulle tro att det kommer in en bättre bild lite senare.
Vill inte påstå att jag hann sova ut på min studiedag men det gör inget, kan ta igen det senare! Efter att jag varit hos frissan så vände min dag i 360, alltså från bra till dålig. Gick ner och sökte jobb, blev nekad och det är ju alltid lika roligt. Dom ville helst ha folk som är 18 eftersom dom säljer öl och vin men om jag fortfarande inte hade jobb i maj så var jag välkommen tillbaka.
Kom tillbaka hem till Henrik vrålhungrig och när jag skulle rensa silen i vattenkorkarn så fick jag kalk upp i hela huvudet samt i ögat...orkar inte.
Gick ut en stund i det härliga vår vädret och träffade Sofie och nu sitter jag inne igen med ipaden i högsta hugg. Ska nog träffa Caroline senare idag om det blir av men för tillfället så ska jag nog titta på big brother och ta mig en power nap!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-21 @ 14:28:53   

En dag

Har passat mitt lilla hjärtegull hemma hos Henrik, gick faktiskt ganska bra även fast Henrik själv har en hund som är stor som en ponny och tre katter. Kazai är gammal och Mayu är 10 månader så i åldersvis och ork går dom inte riktigt ihop, hon vill busa och han vill bli lämnad ifred!
Skolan idag var jätte bra, trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga något positivt om skolan överhuvudtaget men sedan jag börjat gymnasiet så har det ljusnat, det är roligt att gå till skolan men varför just idag var så bra ska jag ta och komma till nu...vi hade frisör hela dagen och gjorde spiralpermanentning som faktiskt gick förvånansvärt bra så dagen gick automatiskt snabbt, dessutom så tyckte vår kära lärare att vi varit så duktiga så hon gick och köpte kanelbullar till oss!
Imorgon kommer också bli en bra dag, har studiedag så klockan 10 ska jag till frissan och färga mig ännu rödare och därefter ska jag nog träffa Caroline en stund. Nu måste jag gå och ta något att mumsa på...mest för att jag kan!❤

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-20 @ 22:38:11   

I own you now!

Äntligen!!!
Igår fick vi våra iPad's som lovat, tack gud för hade vi inte fått dom så vet jag inte vad jag skulle tagit mig till. Men nu har vi alla vars en och vi har svårt att låta bli dom. Det är nästan ständigt pillande och varje ledig minut vi får så åker dom upp igen!
Sitter nämligen nu i skolan och bloggar från den, får se hur detta blir men det känns ju bra...lite irriterande bara när den autocorrektar men man vänjer sig nog vid det plus att det är ju inte bara negativt för ibland så rättar ju den till min fel så det är ju positivt.
Har fortfarande inte så mycket nerladdat på den så vet ni några bra och roliga appar så kommentera gärna!
Nu när jag har denna så kan jag äntligen använda instagram 24/7, har använt Henriks iPhone men nu kan han få ha den ifred. För er som vill veta vad jag heter på instagram så kommer det här: elnalicious!
En annan favorit app som näst intill hela klassen använder är "draw something", riktigt roligt.
Nej, nu börjar vi snart igen så ha det bra sålänge, kram!❤

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-20 @ 11:52:53   

Big facebook thumbs up!


Fruktansvärt fina läppstift från Gina tricot! Vill ha alla, speciellt det orangea. Blir nog mitt nästa köp...

Ligger i sängen tar det lugnt, måste spara på krafterna till ikväll/inatt. Känns som att det kommer bli en riktigt lyckad kväll! Vaknade rätt tidigit imorse så tror jag ska ta mig en tupplur till innan jag börjar göra mig iordning♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-17 @ 13:42:59   

Fredagsmys!



Fika på espresso house med tjejerna efter skolan idag, riktigt mysigt men det var en massa klydd med att hitta ett bord. Vi hade tänkt oss i solen med fika så vi kunde sitta med brillorna på och steka i dom 9 graderna vi skulle haft idag men man kan inte få allt som Nichole sa. Så vi fick sätta oss i skuggan, men fika fick vi allt!
Sofie åkte med mig hem, hon provade en massa kläder och tog med sig halva min garderob med sig hem. Kollade igenom lite gamla bilder på oss och andra samt dansade på xbox.
Det känns ganska fattigt att vara så trött som jag är nu, inte på en fredag kväll liksom? Men jo, jag kämpar med att hålla ögonen öppna så det kanske är bäst att jag bara låter dom stängas och så får jag sova istället.
Blir nog ingen uppdatering imorgon, kanske men inget är säkert och sen sticker jag till Sofie senare eftersom vi ska till strandbaden.
Sov gott vänner!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-17 @ 00:04:56   

Part of me


//Skor; scorett//Byxor; Ginatricot//Tröja; Ginatricot//Pälsväst; H&M\\
Något jag ofta säger är att jag har en enorm klädesbrist, jag har ingenting att ha på mig fast än jag har två hela garderober fulla med en massa kläder. Jag har äntligen kommit på varför jag känner så, jag är riktigt dålig på att kombinera! Saken är den att när jag shoppar så hittar jag ett plagg som jag gillar men tänker inte på att jag kanske inte har något som är snyggt tillsammans med det. Vissa outfits jag har, som denna, så har jag lagt ner tid och själ i det hela för det ska se bra ut. Hade jag bara kastat på mig något på morgonen så hade det inte gått någon vidare bra plus att jag hade känt mig ful hela dagen framöver.
Det är inte heller det att jag har fula kläder, jag har många skitsnygga favoritet men dom är oftast bara skitsnygga för sig själva och inte när jag kombinerar dom.
Får nog börjar göra sånt på kvällarna så slipper jag känna ångest på morgonen framöver♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-03-15 @ 17:35:19   

Älskade mamma!


Igår fyllde min mamma år, grattis på födelsedagen mammsen!!!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-14 @ 19:20:52   

Gott & blandat


Då var det dags att ta farväl ännu en gång men återigen bara för ett tag.
Datan ska in på lagning men som tur är för er har vi en till data som jag kan uppdatera från, dock lovar jag inte bilder eftersom alla bilder på denna datan kommer tas bort och där finns inga bilder på den andra.
Men jag känner mig redo nu och det är dags för detta behövs verkligen!

Ska träffa Anna imorgon efter skolan, tiden går alldesles för fort. Vi träffas ungefär 1 gång i månanden, det får bli ändring på det nu! Ingen vet vad vi lär hitta på men jag ser framför mig en skön cykeltur eftersom hon hämtar mig i skegrie på cykel.
Har även suttit och velat fram och tillbaka med två saker, ska man till MM/SB och när börjar man med vårjackan? Svåra frågor, jag vet...men har äntligen bestämt mig om att jag nu ska till strandbaden på lördag men jag tvekar fortfarande på vårjackan. Så fort solen skiner lite drar alla på sig skinnjackor mm men sen dagen efter så snöar det, dessutom är det fortfarande för kallt för min smak men jag är nog också världens mest frusna person på denna jordglob.
Så det blir nog vinterjackan ett tag till, man vet aldrig och även om vädert på nyheterna har lovat fint hela veckan så är det inte alltid det stämmer. Men man kan ju hoppas!
Nu ska jag ta och packa lite och sen far jag hem till Henrik♥

Btw; Jag och Henrik har 3 år denna månaden, tips på vad man kan hitta på?!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-03-12 @ 18:34:30   

Back to normal!

Statistiken är äntligen normal igen, tack gud! Kanske börjar uppdatera lite mer nu när man ser att det är fler än 10 personer som läser.
Igår bjöd jag ut min mormor på födelsedags middag, bara hon och jag. Vi åt på Harmony, fruktansvärt gott och jag hade jätte trevligt. Hon "passa" mig igår eftersom resten av min familj har åkt upp till trollhättan för Elias spelar cup hela helgen.
Idag lämnade hon över mig till Henrik så here i am och är kommer jag stanna till imorgon. Det återstår att se vad denna dagen samt kvällen kommer bjuda på, skulle gissa på film och äta onyttigheter hela natten.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-10 @ 13:41:59   

Give it to me baby


Nu börjar jag blir lite frustrerad.
Vi har blivit lovade våra ipad's efter sportlovet men det har skjutits upp flera gånger, detta är säkert den 5:e gången och nu ska vi få den den 19:e mars. Får se om det håller nu eller om vi ska få vänta ända till april.
Jag hade varit mer okej med det hela om inga andra ettor fått den men det har dom nu som t.ex kocklinjen. Frisör rektorn är helt efter känns det som men man får väl bara le och vänta för vi ska vara glada att vi ens får en.

Jag har pluggat massor nu ikväll så nu förtjänar jag lite tv tittande, precis tittat på premrären av Grey's och efter detta är det BB. Imorgon börjar jag skolan en timme tidigare men det gör inget för jag slutar två timmar tidigare också. Vi ska titta på ett föredrag om kvinnor eftersom det är kvinnodagen imorgon. Spännande..
Ha det bra, kram!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-03-07 @ 21:57:59   

Dagens

Anonym om Hello Beautiful!:
Gud så fin! Var kommer den ifrån? :)

Anonym om Hello Beautiful!:
Var kommer denna tröjan ifrån? :)

Svar: Tack så mycket, den är från Cassles 400:-!♥
   
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-03-07 @ 21:35:49   

Answer

Anonym om: Hello Beautiful
tänkte fråga dig om de byxorna lite längre ner i din blogg.. asså sitter de tight hela vägen ner till foten? (:
Svar: Menar du byxorna med silvriga kedjorna? I så fall, ja! Dem är extremt tighta hela vägen men det är strech så inga svårigheter att varken gå, sitta eller stå i dom. Plus dom är lite kortare nere vi anklarna!
Psst, det är mina favoriter så dom rekomenderar jag verkligen!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-03-04 @ 16:11:51   

Why so serious?

En del har tydligen blivit ganska upprörda över mitt big brother inlägg...suck!
Folk kan verkligen inte ta något med en nypa salt, jag skrev inte det inlägget fullt seriöst och var inte förbannad på riktigt. Skämt o sido - got it?
Men nä, alla ska helt plötsligt vara så fruktansvärt mogna och si och så kan man inte skriva/säga eller göra. Jag uppskattar omtanken om det är väl menat men vem är ni till att säga åt mig hur jag ska bete mig och skriva på min blogg? Det hade varit skillnad om min nära vän hade sagt åt mig att jag tar i lite väl mycket så hade jag tagit åt mig men när random personer säger det, inte en chans.
Jag tycker inte jag har skrivit något fel i det inlägget överhuvudtaget så tänker inte ändra eller ta bort det eftersom jag inte skrev det med lika stort allvar som vissa andra.
Precis som att ni ALDRIG sagt något illa om någon annan, skulle inte tro det nä. Ni kanske också borde ta en funderare och tänka på vad ni egentligen själva gör.
& du som kommenterade och höll med Emma. Jag kan säga att 1. Jag vet hur det känns att få elaka kommentarer, men dom känner inte mig så dom har inget att komma med. Och 2. Jag skulle aldrig i hela mitt liv lägga ut en bild på mig i bikini på fb eller någon annanstans för just det syftet. Är inte ute efter bekräftelse.
Så jag ber er snällt, om ni nu är så mogna. Släpp då detta nu eller sluta läsa bloggen om ni ändå bara ska störa er för det är ju slöseri med eran tid och jag har ingen nytta av onödiga kommentarer. Men vill ni fortsätta läsa så gärna för mig men ta det med en nypa salt!
Kram!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-03-03 @ 01:11:30   

Hello Beautiful!



Stannade i malmö idag med Sofie blev shoppingrunda på gågatan.
Hittade denna tröjan, en annan svart tröja och en blå bikini. Ganska lyckat enligt mig och det bästa av allt var att jag inte hade någon ångest som helst när jag köpte kläderna. Brukar ha det i vanliga fall så det var skönt att slippa det för en gångs skull!
Fredag imorgon, redan helg igen...var tar tiden vägen? Min Fredag kommer spenderas med Nichole och Sofie. Vi ska fixa Sofie hår och sen ska hon hem igen medans jag och Nichole går på bio och kollar på "this means war". Det återstår att se vad vi hittar på efter det men det kommer säkerligen bli en hur bra fredag som helst.
Skriver detta idag för jag tror inte jag kommer uppdatera imorgon men jag kommer hem på lördag igen så då kan jag väl slänga in ett inlägg eller två.
Sov gott vänner!♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Clothing | 2012-03-01 @ 23:17:54