Hate to break it to you


Anonym om Miss Elnas Work!:
Bild ett, dockan med mörkast hår tyckte jag blev snyggt!
Du kanske har tid senare och visa eller berätta hur man gör? :D
Svar: Haha awe! Hate to break it to you men den bilden visar jag bara hur mina dockor ser ut, har inte gjort någonting med dem där. Men om du kanske gillar någonting jag gör längre fram så säg till så förklarar jag och visar det istället!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-08-31 @ 20:24:12   

Korsbena


Go'kväll vänner!
Ännu en dag har gått och jag är som vanligt helt slut.
Tisdagar framöver kommer vara en av mina favorit dagar, mest för att vi har frisör hela dagen. Idag gjorde vi detta och det ser enklare ut än vad det egentlitgen är. Vi skulle göra en spikrak mitt bena när håret var torrt och första gången jag gjorde det blev det bra men för att bli bättre måste man ju öva så jag gjorde det igen och det var där det gick nerför. Jag fick inte till den spikraka benan och jag är väldigt petig av mig så det var viktigt att den var perfekt. Sen fick vi duscha dockan och därefter göra denna benan på bilden ovan. Den kallas korsbena och ni förstår nog varför den kallas så.
Denna var också klurig att göra men det är betydligt lättare att göra benor när håret är lätt, hands down!
Sen fick vi pröva på hur man "färgade" eller i detta fallet applicera en hårinpackning med pensel vilket jag tyckte jag gjorde ganska bra för att vara första gången.
Det var det i alla fall och efter skolan fick jag träffa Ellinor en stund vilket kändes så himla bra, tack vännen.
Nu ska jag lägga mig till rätta och bara ta det lugnt, sov gott!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Frisör | 2011-08-30 @ 20:57:07   

Miss Elnas Work!



Jag känner verkligen att jag gjort rätt val!
Kände mig som en nybliven mamma när vi fick våra huvuden idag, har inte döpt dem ännu men det kommer och det kommer bli bra.
När vi fått våra redskap (inprincip allt förutom sax) så fick vi välja ett huvud och tvätta håret på den. Därefter fick vi leka runt lite med håren och göra en uppsättning. Så bilden ovan är mitt första verk, kunde blivit bättre men vi hade varken plattång eller hårspray så gjorde mitt bästa med enbart tuppering, toffs och klämmor. Jag är väldigt stolt och det är inte alla som gillar det men jag älskar denna frisyren i alla fall!
Kommer bli mycket sånt här framöver i bloggen, hoppas ni bara tycker det är roligt. Nu ska jag sova, ny dag imorgon - Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Frisör | 2011-08-29 @ 23:31:12   

Someone like you


Jag måste verkligen beställa tid till frissan nu!!
Vill börja använda mitt löshår igen, vill färga mina ögonbryn...gjorde ett försök här hemma men just nu känner jag bara för att gömma mig bakom en sten eller något. Jag ser förjävlig ut med dessa ögonbrynen.
Får väl ringa frissan imorgon och fixa en tid till att fixa allting, står inte ut längre!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-28 @ 22:32:36   

SuperSött


Lite roliga saker mamma köpte hem till mig. Ett sjukt praktiskt smyckeställ och ett jätte gulligt litet stafli!
Nu när jag har ett litet stafli kanske det kommer upp fler outfit bilder, vem vet? -NOBODY KNOWS-♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-28 @ 21:05:31   

Dagens...

David om Brist på bloggning framöver:
Är den kommentaren riktad mot Emma på bilden eller? Det verkar i alla fall så, för i så fall är det faktiskt taskigt... Det är det också att lägga ut en bild på dig och henne och sedan skriva en kommentar under! Jag tror att det är många som undrar det - tänk ifall Emma läser bloggen och ser det! Vad skall hon då tänka?!

Förklara gärna så att man vet!:)
Svar: Vad tror du jag är för hemsk person, aldrig i mitt liv att jag skulle lägga ut en bild på en person jag inte tycker om och sen skriva elaka saker under?
Den kommentaren hör inte ihop med bilden what so ever och Emma läser bloggen så hon har sätt både bilden och text och hon har inte tagit illa upp för det handlar ju inte om henne.
Och den det handlade om är inte er ensak.
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-08-28 @ 15:39:20   

MF


Anonym om O.U.T.F.I.T:
vart har du köpt den gråa tröjan? är verkligen hur fin som helst (:
Svar: Tack så mycket, den är från Gina men det är längesedan jag köpte den!

Vilken härlig fredag!
Gick upp klockan 5 imorse (ända nackdelen med att gå i skolan i malmö) för att vi började 8...
Gjorde lite smått trevliga saker men det är inget som är världs intressant för er.
Efter skolan gick jag, Rebecca, Nichole och Anna hem  till Rebecca och sedan vidare till malmöfestivalen. Var där ända fram till 8 och sedan var mina batterier slut så jag bestämde mig för att åka hem.
Fick gjort vad jag ville där i alla fall och det är ju huvudsaken, plus i kanten för att jag fick göra det med dessa brudarna.
Jag har nog aldrig varit såhär trött, jag verkligen kämpar för att hålla mig vaken och det värsta av allt är att klockan bara är 11. Skönt ändå om jag lyckas somna och sover hela natten utan att bli väckt eller så, det skulle jag behöva.
Imorgon får jag äntligen träffa Henrik men nu ska jag sova, godnatt!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-26 @ 23:05:46   

Bowling - HV11A


Jag har det så bra!
Idag var hela klassen ute och spelade bowling med den andra frisör gruppen. Jag älskar min klass!
Jag vann av dessa tjejerna jag spelade med, från vänster: Nichole, Rebecca, Jag, Sofie och Anna som tittar bort.
Efter bowlingen så stack vi och åt, gott det var med mat!
Slutade därefter så nu är jag hemma.
Hoppas ni haft en bra dag för det har jag♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-25 @ 16:11:05   

Brist på bloggning framöver


-trodde du av alla hade mer respekt för mig än så-
Har ingen större lust att blogga egentligen men ett inlägg om dagen får det ändå bli.
Det går framåt i gymnasiet, vi tjejer har börjat bekanta oss lite mer med varandra nu och det känns väldigt bra. Vi gjorde inte så värst mycket, rundtur i skolan, luncha i malmö på S & B (stuff & beagles)...efter lunchen hade vi en timmes rast så Anna ville till trianglen, varför inte liksom? Men vi hamnade sedan på malmöfestivalen. Jag har aldrig, aldrig någonsin varit så kissig som jag var idag när vi skulle gå tillbaka till skolan...trodde jag skulle explodera!
Sen när vi var tillbaka så var det lite mer info och grejer och så slutade vi 15.00. Jag var hemma 16.30 och ändå tog vi bussen direkt hem. Slumrade till i sängen men vaknar en liten stund senare över att mamma har kommit hem och tydligen hade jag lovat henne att följa med ut för att promenera. And so we did, i 20 minuter och vi var hemma i perfekt timeing för true talant!
Nu är jag lite smått ledsen, lite sårad men det går över till imorgon. Har sov morgon imorgon, vi börjar tio!
Annars ville jag mest berätta eller förvarna er att det blir inte mycket bloggande på dagen eftersom jag är i skolan tidigt och kommer hem ganska sent, när jag är hemma igen så bloggar jag såklart men så ni vet varför.
Sov gott och hoppas alla nyblivna första ringare trivs på sina nya skolor!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-23 @ 22:38:23   

Free bra


bella
om Gymnasiet:
Hej elna :)
Du? Jag har för mig att du har den där bh:n free bra, jag har nyligen beställt en och skulle fråga om den är bra? Håller den brösten uppe? Vilken storlek har du i den?:)
kraaaaaaaaaaam
Svar: Hej Bella!
Du har helt rätt för dig, jag har en free bra och jag personligen tycker det är bra. Storleken heter 125 C och jag tycker faktiskt den håller upp tuttarna. Plus att den är riktigt behaglig att ha på sig!!! Hoppas du blir nöjd med din i alla fall♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-08-23 @ 22:14:04   

Gymnasiet


Oh, jag är så ivrig över att berätta för er om min första dag i gymnasiet!
Allting känns riktigt bra, jag är nöjd med allt. Jag vill nästan bara skrika lite av glädje. Jag börjar nu ett helt nytt kapitel i mitt liv...
Vi är väl ca 15 tjejer i min klass och ingen är "bitch" phu...vilken lättnad. Det var första dagen idag, klart alla var nervösa men jag tror det släpper väldigt snart. Denna veckan i skolan är riktigt skön för vi ska nästan bara lära känna varandra, fika i malmö med klassen, åka på utflykter, bowla med den andra frisör gruppen och bland det bästa var nog när dem berättade att matsalen gjordes om nu och 6 veckor framöver så vi får kuponger från skolan så vi kan gå ut och äta lunch i malmö var vi vill. Min första tanke var såklart...BK!
Jag tror verkligen att jag kommer trivas och ha 3 helt otroliga, fantastiska och lärorika år. Ser fram emot det♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-22 @ 20:00:05   

Kräftskivan





Bilderna är från kräftskivan vi var på i lördags!
Riktigt trevligt och jag gillar verkligen att dem hade gått in för det med pynt och grejer. Tyvärr så gillade jag varken kräfta eller räkan så jag pröva en anna sort som ni ser på bilden - skämt o sido.
Räkan smakade bara en massa havssalt och det var ingen "hit" för min del, då var kräftan godare!
Där var en stund då jag faktiskt inte hade så roligt, då jag var själv...dem vuxna gjorde sitt och barnen lekte. Henrik har blivit beroende i fotboll så han spelade med dem små killarna. Jag kom och tänka på att jag är där mitt emellan, lite jobbigt faktsikt för jag tycker inte det är roligt att "leka" längre men det är inte heller kul att bara sitta med föräldrarna för det är så svårt att få in ett ord där när alla pratar med alla.
Men det släppte när min pappa rädda mig i nöden, haha.
Det var det, har ni också varit på kräftskiva? Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-22 @ 19:47:10   

"Tänk på barnen i afrika"

Nu är jag arg!
Jag är arg på alla "stöd" fonder som t.ex. UNICEF.
Här sitter vi i sverige och skänker en massa pengar och kläder i förhoppning om att dem stackars barnen/människorna ska få dem. Men nej (och detta är faktiskt bevisat) för på vägen dit så är det kanske 3 "snubbar" som tar en del av dem pengarna för att pengar ska komma till Afrika (säger vi nu som exempel). Så dem kanske tar en tredje del av allt vi skickar och dem pengarna är inte ens till dem.
Och det sjukaste av allt som jag blir riktigt arg på (också bevisat) är att kläderna vi skänker SÄLJER dem i afrika (?) Vad i h*lvete liksom. Här ger vi bort kläder till dem som behöver det och sen tar dem betalt för att dem stackarna ska få kläderna vi skänkte, förstår ni?
Inte för att jag vill ha pengar från dem för mina kläder men det skulle ju varit jag som fått pengar för det och inte dem som är i Afrika.
Jag vet inte om ni förstår, jag vet knappt i mitt huvud om jag skrivit korrekt men när jag är arg då får jag inte ihopa allt till en bra text.
Men om vi nu ger bort pengar och kläder till dem som behöver det så ska där fan inte vara en enda jävel som rör dem pengarna och inte en jävel som säljer våra kläder när vi skänker dem gratis...
Fan alltså vilket lurendrejeri ändå.

Vi i min familj skänker mycket kläder, kanske inte till afrika men till andra ställen där folk behöver kläder och det tycker jag är riktigt bra av oss. Vi gör en god gärning och jag älskar sånt, att kunna hjälpa andra. Och handlar det om lite gamla kläder från mig så what the hell, det uppskattar ju andra något enormt. Dem bryr inte sig om det är begangnat dem är bara glada att dem får rena kläder!

Måste bara säga nu också när jag är inne på "afrika" att jag hatar, riktigt hatar uttrycket; "Tänk på barnen i afrika"
Vaddå, ska vi inte får leva vårt liv och uppskatta det bara för att andra har det sämre? Klart det är synd om dem som kanske inte har vatten men jag kan ju inte sluta dricka vatten för det, det hjälper inte dem...dem får inte vatten för att jag slutar använda det. Ska jag inte kunna njuta av en måltid utan att må dåligt över hur barnen i afrika inte har någon mat. Vi kan inte sluta leva vårt liv för det, det är bättre om vi bara istället uppskattar det vi har åtminstonde. Som sagt, hur mycket vi hjälper världen med att skänka pengar och grejer så kommer inte allt fram på rätt sätt.
Peace and love, i'm out!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-08-20 @ 00:46:44   

Face to the book

Facebook har tagit över världen!
Haha, komiskt att säga så men praktiskt taget så är det ju så.

Jag kommer ihåg när det var nytt och folk började bli medlemmar, jag tänkte ungefär såhär; sånt skit, vad ska vi med det till?
Jag menade då att vi har ju kontakt med våra kompisar och sånt i skolan och jag uppfattade facebook som en sida för vuxna att hitta gamla vänner och sånt. Tillslut skaffade även jag det också men ska jag vara ärlig så är jag ingen äkta "facebookare", jag skriver nästan aldrig inlägg - lägger nästan aldrig in bilder...jag tycker mest det är kul att läsa vad andra gör, det är nästan bara därför jag är inne på facebook.
Folk nu har ju blivit besatta, speciellt nu när vi har surf telefoner...folk sitter ju på facebook 24/7 (?)
Facebook för mig är inget speciellt men det är något med det som gör att man bara måste kolla då och då, jag brukar kolla när jag inte har något bättre för mig.
Min mamma är duktig på facebooka, haha. Men jag förstår att det är nog lite roligare att ha det när man är lite äldre. Det är så kul när hon kommer och berättar att en från hennes klass när hon gick i 9:an hade skrivit till henne. Sånt är ju skit roligt?
Jag har en gammal vän som jag gärna hade få tag på, hon heter Sara och vi bodde grannar när jag bodde i malmö. Jag hade bara velat prata med henne och "checkat läget", hur hon har det nu liksom.
Sara, ser du detta och du kommer ihåg mig så skriv gärna till mig.
Nu ska jag snart sova, måste börja lägga sig i tid nu så man är i rätt rutin nu när vi börjar skolan på måndag!
Sov gott!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-08-20 @ 00:07:35   

P A R T Y


Nu blir det kalas för pappsen, Hay!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-19 @ 17:13:51   

-AENLNNAA-


A'hjärta'E
Tack för denna dagen Anna!
Såklart så har jag och miss Anna tagit en massa bilder idag, jag slog mig hela tiden (?) Gud ville nog inte att jag skulle ha en bra dag men fuck him, jag bara skrattade åt det och jag fick Anna att skratta och då är redan min dag gjord!
Sen när jag skulle hem så tog dem inte sms biljett men han var snäll och släppte på mig ändå och sen gjorde samma kille samma sak när jag skulle åka från övre och hem. Tur hade jag som fick snälla busskillar!
Nu ska jag äta middag och sen får man väl se vad kväller bjuder mer på.
Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-18 @ 19:18:34   

PAPPA


Grattis kära pappa på din födelsedag, jag älskar dig!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-16 @ 13:41:22   

Galet!

Jag måste berätta detta!!!
Vi har haft sån tur med vädert i göteborg på vår lilla weekend, sol och värme hela helgen. När jag kom hem i söndags så fick jag ett smsa av mamma att jag skulle läsa på aftonbladet, vilket jag gjorde och det stod "väderkaos i Göteborg!"
Vi hade sånt flyt, för att nästan precis när vi åkte hem från Göteborg så kom det väderkaoset så vi klarade oss precis! Helt galet.

Annars då...
Jag har precis laddat ner sjukligt mycket kläder/hår och andra saker till the sims, är helt överlyckligt och jag har "Keela" till att tacka!
Sitter hemma hos Henrik och har gjort det sedan jag kom hem igår, riktigt mysigt. Vi hade en riktigt bra dag igår för oss båda det var bara så skönt och vi tjafsade inte på hela dagen, haha.
Idag har vi inte gjort så mycket, jag gick upp rätt lagom och duscha samt gjorde mig i ordning. Vi gick ut med Kazai på en promenad, annars har vi bara degat.
Nu är maten färdig, hoppas ni haft en bra dag!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-15 @ 20:04:08   

Dagens


simon nordström om 10 saker ni inte visste om mig.:
e du seriös ? har du börjat spela HoN? :O
Svar: Ja, har precis börjat spela så är inte bra ännu men jag jobbar på det. Haha!

Mamma om 10 saker ni inte visste om mig.:
Låter som vi e fulla jämt....E VI INTE!!
Svar: Verkligen inte, och det sa jag inte heller. Men när ni väl blir det så är jag lite rädd för er, haha. Det är samma med alla vuxna som jag känner...är lika rädd för dem!

Anonym om 10 saker ni inte visste om mig.:
Roligt med sådana listor! Har en fråga, vilken av dina vänner skulle du vilja vara lite mer lik? Låter konstigt och menar INTE att du är inte perfekt som du är! Men är det någon egenskap som du någon av dina vänner har som du önskar du hade mer av? :)
Fin blogg, puss
Svar: aw, tack så mycket!
Hm...jag skulle vela vara lite mer framåt som person och inte så blyg. Så mina vänner som är så vill jag vara som (om du förstår!) Tack för din fråga!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-08-15 @ 19:53:34   

10 saker ni inte visste om mig.

1. Vi tror jag är vatten allergiker.

2. Jag gillar inte när vuxna är fulla, speciellt inte mina föräldrar.

3. Hatar när folk är uppe och går mitt i natten, typ går i sömne eller något.
 
4. Jag har exem, mest på armbågarna.

5. På senaste tiden har jag haft en del problem med min mage.

6. Jag älskar att resa men jag hade aldrig kunnat göra en jorden runt resa!

7. Har börjat få ångest attaker när jag shoppar, eller rättare sagt när jag gör av med pengar.

8. Jag har stora drömmar, med andra ord - drömmer stort.

9. Har börjat spela HoN!

10. Jag har svårt att somna om kvällarna utan Henrik men när han håller om mig så kan jag somna direkt.♥

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-14 @ 21:22:19   

Shopping i Göteborg


Måste börja detta inlägget med att säga att jag älskar Göteborg!
Alla är så trevliga mot varandra och det bästa av allt enligt mig det är att alla går med sin egen stil och bryr sig inte överhuvudtaget, ingen annan bryr sig heller. Tjejerna i min ålder och äldre, många av dem hade unika och skit snygga kläder och outfits och inte en jävel tittade snätt på dem för det. Hade man kommit med klackaskor i Trelleborg på valen hade alla tittat på en som om man var helt dum i huvudet.
Hade lätt kunnat bo här i Göteborg men ändå inte.
Har haft shopping dag som ni kanske ser ovanför, från halv 11 på morgonen till 6 på kvällen non stop. Jag har gjort av med en hel del pengar men jag känner lite så, var detta värt det? Jag gillar kläderna jag köpt idag men det är någonting som får mig att känna mig riktigt osäker. Får ångest attaker då och då och det kan knappast vara ett bra täcken.
Måste också bara säga att basker mössan fick jag gratis så det är inget jag själv valt ut och lagt pengar på..det hade jag aldrig gjort.
Åt ute med familjen också, mycket trevligt och mysigt samt god mat.
Nu ska vi få en skön natts sömn och det önskar jag er alla också, god natt!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2011-08-14 @ 00:25:38   

Liseberg!









Har haft en riktigt rolig dag på Liseberg med min fina familj. Åkte en massa karuseller!!!
Mina favoriter var Balder och Kanonen, lätt.
Såg ni bilden då det ser ut som om jag kissat på mig? Det är vatten från Flum radern, mamma var helt ner stänkt så hon fick byta om och grejer - haha.
Det har varit jätte mysigt i alla fall att bara vara familjen och kunna skratta tillsammans.
Jag åkte till och med upp skjutet (just sayin')
Imorgon blir det en hel dags shopping och det gillar vi något enormt. Hoppas ni har det bra annars för det har verkligen jag!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-13 @ 00:15:27   

*Pull yourself together*


Eftersom jag har lite brist på saker att skriva om på bloggen så tänkte jag dela med mig lite av mina åsikter om denna unga mamman på bilden ovan.
Jag tror hon är lite smått korkad och förstår inte allvaret i hela hennes situation (?) Kan också tänka mig att det är mycket att ta in när man bara är 15 dock. Men man märker på hennes betende att hon är alldeles för omogen. Hennes blogg handlar inte om hennes liv som mamma och Kelly längre, den handlar bara om hur dåligt hon mår och på vilket "hem" hon bor på.
Även om jag har väldigt mycket förståelse för henne så är jag så fruktansvärt less på henne och hennes skitsnack. Skärpning Micah, du har själv valt det!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-08-09 @ 20:41:24   

O.U.T.F.I.T


Oftast när jag inte ska göra någonting på dagarna orkar jag inte ens bry mig om att ta på mig något speciellt eller göra vid mig men idag eftersom jag hade planer på gång så tog jag på mig något i alla fall. Helt vanliga jeans med en vit t-shirt och en mysig kofta. Inget märkvärdigt men ändå någonting.
Man kanske ska börja göra vid sig dagligen? Men det kommer aldrig hålla, det vet jag redan för jag ser ingen mening med att göra vid sig när man ändå bara ska vara hemma.♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2011-08-09 @ 20:08:48   

2 dagar kvar på jobb!

Hello people!
Skulle träffat Malin idag men hon var fortfarande lite sjuk så det blev ingenting. Tittat färdigt på Jersey Shore avsnitten men är lite förbannad på att det fattades ganska många avsnitt...
Nu sitter väl jag mest och väntar på bättre tider. Henrik kommer och sover här inatt igen och sen är det jobb imorgon, bara 2 dagar kvar nu!!!
Hoppas ni haft en bra dag, kram♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-09 @ 19:22:30   

Har aldrig gråtit så mycket för en film...

Anonym om Can't blame me:
var har du köpt earcuffen? :)
Svar: På glitter!!!

Hejsan allihopa!
Jag är inte på världens bästa humör, jag är väldigt ledsen.
Tittade på den sista Harry potter filmen nu ikväll...jag grät igenom nästan hela filmen. Jag kan inte förstå hur detta kan vara sista filmen, nu är det slut...inga fler HP filmer. Jag har växt upp med dem filmerna, jag har varit kär i Harry potter, jag har drömt om dem och det...jag är nästan besatt!
Jag känner mig tom på något sätt, BUHU.
Finner inga ord, Harry Potter i mitt hjärta för all tid!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-08-08 @ 23:47:00   

Lazerdome

Anonym om Can't blame me:
Var har du köpt den vita kavajen och det rosa linnet? (:
Super snyggt!!
Svar: Tack! Kavajen är från cubus och linnet från HM!

Träffade Ellinor idag, vilken glädje hon tog med sig hit.
Min mamma fick världens bästa ide om att vi skulle göra något idag och så pratade vi om Laserdome, varken jag eller Ellinor hade prövat det så vi var såklart super nyfikna. Spontana som vi är började vi ringa runt folk och frågade ifall dem ville hänga på. Dem flesta kunde inte/tackade nej men det fanns en person...GABRIELLA, hon tackade ja. Ellinor ringde sin pojkvän och han var med en kompis och båda ville följa med. Så vi åkte in till Laserdome och spelade, så kul det var men man hade lite panik eftersom man inte visste riktigt var man skulle gå och alla dessa blinkande ljusen och rök maskinen förvirrade en ganska mycket. Dock så gjorde jag ändå rätt bra ifrån mig för att vara första gången.
Gabbi är så söt, hon hade gjort det innan så vi följde efter henne...det första hon gör är att trilla rak platt på marken! Som vi grava men man såg faktiskt inte att det var en kulle som gick upp där så jag hade nog också trillat om jag gick först.
Roligt som attans hade jag i alla fall och detta måste göras om väldigt snart. Tack till alla som medvärkade i denna spontana ide!
Nu är jag hemma igen och väntar på Henrik. Min veckas semester är slut idag så det är upp och jobba imorgon bitti *snyft*
Tack till min fina Ellinor också för att vi äntligen träffades!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-07 @ 22:24:56   

Jersey Shore, B I T C H

Jag har alltid älskat åska, tyckt det varit lite mysigt och så på ett sätt men nu har jag börjat bli lite osäker. Kanske beror det på att det börjat åska så mycket och hårt på senaste. Alltså, bokstavligen så har hela mitt hus skakat för att det åskat så mycket och hårt.
Just nu har det lugnat ner sig vilket är skönt. Hade nog inte brytt mig om Henrik var här och höll om mig men nu är han inte det och jag är själv i min säng. Jag tittar faktiskt på Jersey Shore - L O V E !
Det är något med det programmet som jag dras till. Älskar JWOWW, när hon slåss och hur hon ser ut. Sen är det bara kul att kolla på hur patetiska vissa är när dem bråkar speciellt.

Jag och Elias gick tillslut till Gislövs marknad för att handla mat, jag skulle först inte käka där men när jag smakade Elias pizza så köpte jag också - så goda! Gick runt lite med min lillebror, det var sött men hela tiden tänkte jag inom mig att jag ville spy eller skjuta mig själv. Står inte ut med fjortisar, det var till och med folk som gick runt där i sina "one peace". Där gick dem helt "doll up" och så kommer jag helt osminkad med min lillebror, märks att jag mognat och växt ifrån sånt trams.
Blamar inte dem dock, man har ju varit där själv...
Anyway så köpte jag och Elias vars två pizza bitar, vars två munkar och vars en godis grej eller vad jag ska kalla det (?) Elias spelade även två saker och vann en plast hatt, haha sötnos.
Imorgon, eller egentligen idag eftersom klockan är långt över 12 så ska jag vara med Ellinor, FINALLY!!!
Ska se ett avsnitt till nu och sen ska jag sova, hoppas ni sover gott medan jag skriver detta. P E A C E♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-07 @ 03:02:28   

Gislövs marknad


Hejsan!
Har inget speciellt att berätta som har hänt idag, bara tv och en massa slappandes.
Mamma och pappa ska på fest så jag ska passa Elias, han vill såklart till marknaden och äta och jag tänker såhär: Jag dör hällre...
Det ända positiva med marknaden är munkarna, nam nam!
Skriver mer senare ikväll, Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-06 @ 18:32:48   

Can't blame me



Kvällens outfit och facelook, jag får aldrig till outfit bilder så jag blir nöjd men det är inte så lätt när jag gör det själv och inte har något stativ...dessa får duga dock.
Drog till Emma vid 8 tiden där det var P A R T Y, drog hem ganska tidigt för jag mådde inte helt hundra (drack ingen sprit så det är inte därför) och jag kände mig tråkig och trött bara. Can't blame me, jag har varit uppe med Mayu, första gången vi var ute var vid halv 6 på morgonen och sen tjugo i 8 osv. Så har varken sovit mycket eller bra.
Nej ni, jag är så trött så mina ögon torkar och mina ögonlock känns så himlans tunga. Godnatt på er!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Clothing | 2011-08-06 @ 01:35:43   

Anna & Mayu


Mobil kvalite, inte den bästa alltså.
Det blev lite "piknik" ute i gislöv ikväll, blev kanske inte så lyckat eftersom Mayu var super speedad. Vi har inte gjort mycket mer än att snackat lite och bara tagit det lugnt. Tack för idag Anna!!!
Nu ligger jag och Mayu i sängen, den knasbollen sover redan och hon är lite speciell som sover på rygg - haha.
Imorgon vet jag inte vad som händer på dagen, passa Mayu såklart eftersom jag är "barn vakt" men på kvällen är det fest i alla fall.
Sov gott people♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-05 @ 00:24:37   

"ipad" inlägg

Hej kära vänner!
Ni kan nog inte gissa vad jag gör nu, detta inlägget skriver jag på en typ av ipad fast denna har ett tangentbord som man kan sätta på. Soft ändå men jag är riktigt dålig på att skriva på den, är ju inte van.
Nu på dagen har jag varit med min mamma, bror, moster, Atle, Cerny och Mayu i trädgården, riktigt skönt att bara ta det lugnt och njuta av det fina vädert som äntligen är tillbaka, nästan hela sommaren regna ju bort.
Klockan 6 kommer Anna hit, ska äntligen få träffa henne igen. Saknat henne så mycket nu när hon varit iväg på semester.
(Detta inlägget har tagit 20 minuter ungefär att skriva, hahahahahaha)
Aja, fortsätt njuta av dagen. Ha det bra!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-04 @ 16:23:43   

Two wants


Lite av allt jag vill ha just nu! Finns västen i Göteborg när vi shoppar där så är den min med en gång.
Byxorna dock, är skit fina! Men är jag för ung för att ha såna? Kan man verkligen gå runt i sånna byxor när man är 16? Jag är så van vid skinny jeans men sånna här vida "kontorsbyxor" är lite sexiga, tror dessutom man får fin rumpa i dem. Modellen som bär dem, dem är super fina där men vad är hon..2 meter kanske (?) Jag har kanske för korta ben, vad tycker ni? HJÄLP♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2011-08-04 @ 01:54:02   

Ångest

Fick världens ångest attack precis!
Herre-min-gud, jag tränar knappt längre...
Och mina föräldrar var så snälla och betalade ett årskort till mig och så använder jag inte det flitigt nog. Att ha årskort kostar mycket pengar och det är ju sina fördelar men när jag fick kortet så tränade alla, ganska mycket också så det var inga problem med att hitta någon att träna med. Nu mera så tränar ingen nästan och sedan Henriks kort gick ut så är det tråkigt att träna själv.
Dock så känner jag nu att jag vill ta tag i det hela, har mina föräldrar varit så snälla och spenderat dem pengarna på mig så ska jag ju använda det flitigt också så det inte bara är pengar som blir slängda rakt ut i luften.
Vill inte göra mina föräldrar besvikna heller så nu ska jag ta med mig Caroline och börja träna igen och sen är målet att hålla igång bara, man kan ju inte gå dit en gång och sen vila i en månad.
Ush nej...♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-08-04 @ 01:19:10   

Irre + ellan = kräftan


Hej på er gott folk!
Nyss hemkommen från en lång men bra dag. Det blev stranden med Iris idag igen och jag kan säga er att det lönar sig verkligen att ligga på stranden och sola, som jag och Irre har fått färg -speciellt idag-
Käkade middag med Farmor som var på besök, min lilla farmor♥
Därefter var det ut igen men denna gången för att träffa Rasmus, blev en pratstund och sen kom Iris förbi en sväng också. Nu har båda åkt hem och iväg och jag sitter här.
Slutet gott, allting gott♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-03 @ 23:37:07   

Min mamma♥


Anonym om Question:
Lite om din mamma, hon verkar så bra....
Svar: Jag berättar mer än gärna om min mamma.
Min mamma är en fantastisk kvinna, jag beundrar henne så innerligt mycket! Hon är min klippa och har alltid funnits där för mig när jag behöver henne. Man kan inte ha en bättre mamma än min, jag kan prata med henne om allt och jag är så tacksam över hur bra hon har tagit allting. Jag kan tänka mig att det var jobbigt för mamma när jag och Henrik blev tillsammans, sex och grejer ni vet. Men jag är så lyckligt lottad över att hon låter mig leva mitt liv och ta mina egna beslut ibland.
Jag tycker inte det är pinsamt att prata om privata grejer med min mamma, det är otroligt lättande.
Jag vet inte vad jag hade gjort utan min mamma, hon är så stöttande, hjälpsam, rolig, ovärdelig, speciell och oslagbar!
Ush, det blev svårt att få ihop detta till en bra text. Jag kan inte beskriva min mamma med ord, så bra är hon!
Jag älskar dig mamma, så himla mycket! Du är verkligen världens bästa mamma. Jag önskar att jag kunde beskriva dig bättre men jag gjorde mitt bästa och du vet innerst inne hur mycket du betyder för mig♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-08-02 @ 23:57:39   

4 People


Vilken fantastisk dag jag har haft idag och det tackar jag Iris, Henrik och Henke för!
Dock var det kaos klockan 10 på morgonen men för en gång skull så var vi uppe tidigt för vi skulle till stranden! Så mot Höllviken var det och badade där, solade, badade, spelade strandtennis. Allt var bara allmänt soft!
Vi var så trötta när vi åkte hem, jag somnade nästan på bussen. Iris följde med mig hem, vi gick ut till dala för att njuta av vädert och det var super mysigt. Så fort Iris åkte hem så somnade jag, inte bra...
Hoppas ni haft en bra dag också, Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-02 @ 22:59:13   

Been there done that


Anonym om Bridesmaids!:
umgås du inte med Ellinor längre? såfall varför?
Svar: Längre är fel ord, vi har bara inte haft tid att träffas i sommar. Hon har varit på semester och grejer och jag har jobbat samt varit upptagen. Men vi vill träffas och vi måste träffas för jag saknar henne något enormt!

Rebecca om Question:
Jag hade Velat höra om dina vänners stilar, och vad anser du att du har för stil?
Svar: Kul att du skrev ditt namn Rebecca! Men jag har redan skrivit två inlägg om mina vänners stilar bak i arkivet men jag kan säga såhär att ingen av oss har någon märkvärdig stil, inte jag heller för den delen. Jag är nästan på gränsen till plane jane, NOT...men jag ser väl ut som en everyday woman. Jeans och en söt tröja!
Förlåt om detta blev inte riktigt som du hade tänkt dig men vill du läsa det du söker så kan du ju leta bland de första månaderna i bloggen (om du orkar förståss) Kram på dig!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-08-02 @ 22:43:59   

Question

Vad vill ni läsa mer om i min blogg?♥
Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-08-01 @ 00:22:30   

Blandande känslor


Har blandande känslor om denna filmen, det är roligt och så men inte alls så roligt som den verkar. Jag trodde den skulle vara som "The hangover" men inte alls så är lite besviken på den för det. Plus att trailern är jätte rolig och jag såg fram emot dem scenerna men när scenen kom så var det inte samma ruplik som det är i trailern. När den väl var rolig så var den riktigt jävla rolig, vi skratta som grisar...grät en skvätt också men det borde varit fler sånna skratt attak stunder.
Även om jag är en aning besviken så rekomenderar jag ändå att man ska se den!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-08-01 @ 00:18:22