Gladtjej.se

Detta har kommit hem till mig idag. Gladtjej.se!
Har en liten fråga till er bara, ska jag spara eller lämna tillbaka skorna?
Annars är jag jätte nöjd. Löshåret känns skitbra! Tack mamma och pappa som betalade det till mig (för jag varit duktig i skolan)
Ni kanska redan listat ut att jag varit i stan idag. Träffade Henrik A och Anna där en stund sen åkte dem hem och Henrik samt jag åkte hem till mig.
Idag ska jag äta chips och dippa...har inte ätit det på flera veckor eftersom jag lovade mig själv att inte göra det men nu tycker jag att jag förtjänar lite. Bara inte jag blir "beroende" igen, haha.

Igår var det ju min och Henriks månadsdag. Älskling hade middagen färdig när jag kom och efter vi ätit drog vi på bio. Blev transformers 3 och den var pretty awesome!!!
Nu ska jag socialisera mig med Henrik.
Imorgon blir det jobb, Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-30 @ 19:46:26   

Dagens


Anonym om 27 månader:
kul att du vann vem vann du hos?
fick du några mer besökare.
kram. love youre blog
Svar: På ebbaalexandra.blogg.se.
Det återstår att se, är ju där ungefär en vecka som jag förstått det. Kram på dig med och tack så hemskt mycket!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-06-30 @ 19:33:13   

27 månader


Klockan är nu över midnatt, det menas med att idag är det den 29. Och den 29 menas med att jag och Henrik har vår månadsdag idag. 2 år och 3 månader!
Grattis till oss mitt hjärta♥♥♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-29 @ 00:18:46   

PLAY

ebbaalexandra om One more year:
Hejhej! DU blev utlottad som veckans blogg vinnare! Du finns i min sidomeny tills nästa vinnare lottas ut. Grattis :)

Awesome, jag vann. Har aldrig blivit något sånt med dagens blogg or whatever men nu hoppas jag på att öka mina antal läsare och fler hittar hit samt stannar kvar.
Kul för mig...hurra!

Annars då...jaudu. Det blev en ganska lång kväll ikväll.
Jag, Henrik och hans mamma var inte på stranden fråns halv 4 kanske. Henrik och jag badade och dem andra som också badade gissade på att vattnet kunde vara runt 14,15,16 grader. Kallt var det i alla fall men otroligt skönt när man kom upp igen. Sen blev det Bk till middag idag, alltid lika gott! Sen när vi kom hem igen så gick jag till Titti där jag mötte mammsen. Gjorde mina naglar i ett x antal timmar...men fina blev dem. & jag ska aldrig, aldrig någonsin lova er att fota mina naglar igen för fyfan vilket helvete det var att få en helt okej bild på dem.
Färgning av håret blev aldrig av idag men det gör ingenting, kan vi fixa en annan dag!
Och just nu så är jag väldigt happy, u know why?....mamma och jag har precis beställt hem löshår. ÄNTLIGEN! Nej, jag ångrar inte mitt korta hår, tvärtom jag älskar det. Men jag känner lite så att det kan vara jävligt fint med långt hår till vissa kläder bla. Jag älskar ju att leka med mitt hår men nu har jag ju inte så mycket hår att leka med längre. Så det blev clips, sånna med klämmor så jag själv kan bestämma när jag vill ta av och på.

Nu ska jag snart sova, ska upp halv 6 imorgon bitti och jobba.
Hoppas ni haft en bra dag!♥

Riktigt dåligt bild, men stå ut. Ni fick se dem i alla fall *blink*
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-29 @ 00:08:32   

One more year


Postat av; Anonym
Tog inte din pojkvän studenten igår?
Svar: Nej, han har ett ynka år kvar!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-06-28 @ 13:23:50   

Trodde jag hade mer på hjärtat...


Hej på er!
Det  var någon dag sedan nu som jag skrev...
Dessa dagarna har varit ganska lugna. Jobbat och softat. Igår var första dagen på sommarlovet som det verkligen kändes att det var sommar. Tack gud för lite sol!
Idag hade vi tänkt åka till stranden, jag, Henrik och hans mamma men vi får se hur det blir med det. Annars idag så ska jag färga håret och göra naglar.
Btw så badade vi Mayu för första gången igår, haha. Hon är så söt min lilla älskling.
Känndes som att jag hade mycket mer på hjärtat att berätta men får inte fram det nu tyvärr. Bild kommer på mina naglar och hårfärgen sen om ni vill förståss.
Ha en bra tisdag, Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-28 @ 13:20:49   

Midsommar!Det var lite bilder från min midsommar!
Tack alla för en trevligt dag, kväll & natt.
Blev aldrig någon utgång för mig men det gjorde ingenting. Jag natt badade med Olivar klockan halv 2 på natten samt bubblade. Hade också 3 andra tjejer som jag umgicks med hela kvällen. Jag fick sminka och fixa deras hår, eller rättare sagt dem ville att jag skulle göra det. Oliva och Ruth som är längst bak på bilden med 4 tjejer, dem hade fått tag i min brunkräm och tagit lite själva...det är därför dem är så vita i ansiktet men over all så blev alla jätte fina!
Hoppas alla ni också hade en trevlig och roligt midsommar!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-25 @ 17:16:46   

Om tattoeringen


- om Tatto:
kan du inte berätta vad tatueringarna betyder för dig i så fall? :)
Svar: Klart, men egentligen är det bara den första som har störst betydelse. Jag jobbar på att älska mig själv som människa och person. Under dem senaste åren har det gått lite upp och ner i min värld och mitt självförtroende har sjunkit. Men jag lär mig själv att acceptera mig för hur jag ser ut nu och vem jag är. Tattueringen ska vara en påminnelse till mig att alltid älska mig själv och att aldrig låta folk trampa på mig för att jag ska vara stark nog att stå upp för mig själv mm.

Anonym om Tatto:
Ofta du ens får tattoera dig, din mamma har ju sagt att du inte får.
Svar: "Ofta" du ens vet vad jag får och inte får av min mamma. Min mamma har sagt att jag hade fått tattuera mig nu men självklart på villkor. Det ska vara något betydelsefullt, sitta på ett bra ställe och kanske inte för stor. Och jag håller med henne fullt ut! Jag vill inte själv ha en meningslös tattuering som jag kommer ångrna när jag är 40. Sen handlar det också om att jag kan inte säga "jag vill tattuera detta" och sen göra det imorgon, nej! Det ska vara igenomtänk eftersom tattueringar är permanet.
Så kom inte och tro att du vet saker om min mamma! 

Anonym om Tatto:
Ett tips bara..om du ska ha det på grekiska så översätt inte det över internet. För att det betyder inte samma sak. Låt en riktig grek översätta det.

Greker översätter bokstav för bokstav. Så det blir inte samma över internet. Bara ett tips :)
Svar: Det är ett jätte bra tips! Tänkte inte själv på det att man inte ska lita helt på google translate så tack så mycket!
Brb, nu ska jag gå och leta reda på en riktigt grek!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-06-25 @ 16:45:26   

Tatto

Αγαπήστε τον εαυτό σας
-älska dig själv- i nacken

Lycka eller Happiness
-på handleden

Fåglar
- bakom örat

Fjäder
-bakom örat

Är lite desperat! Vill så gärna tattuera mig men kan aldrig bestämma mig för vad.
Jag tänker ändå såhär när det gäller tattueringar att för mig så ska det betyda någonting och sitta på ett rimligt ställe. Rösta gärna på vilken ni tror blir finast!

Annars idag så traska jag runt i stan med Sofie, vårt humör idag var kanske inte det bästa - haha.
Har också beställt tid till att göra naglar! Den 28 och jag längtar som fan. Längesedan jag hade påbyggda naglar...
Gick hem till Mormor där moster, Cerny och Mayu var och senare kom mamma. Blev lite fika och prat samt bus med mina bebisar.
Hoppas ni haft en bra dag och om jag inte hinner skiva imorgon så glad midsommar på er allihopa!♥
Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-06-23 @ 23:29:41   

Pull me up


Puss på dig lillebror...

Just nu så känner jag ingenting inom mig. Är det sant, är allting egentligen mitt fel?
Jag vet inte vad jag håller på med men precis när jag börjar känna mig bekväm med var jag står här i livet så är det som att jag blir nerputtad igen och måste gå igenom det en gång till.
Egentligen är det inget stort problem, inte huvudämnet nu iallafall men det finns alltid något stort sammanhang bakom det hela.

Egentligen vill jag bara sova nu för att slippa mig själv. Har inget liv men vad ska jag göra? Vad finns där att göra...säkert massor...
Äsch, skit samma. Jag sätter på en film och myser med mig själv till den - KUL...
Sov gott!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-06-23 @ 22:27:44   

Drar till stan


Hejsan!
Ser ut som att jag har världens fjortis feja på bilden men jag har ingen brunkräm på mig, bara lite puder så vet inte varför det ser ut så på bilden(?)...
Anyway, det är inte viktigt.
Nu sitter jag redo och väntar på att bussen ska gå, ska nämligen in till stan och träffa Sofie. Var uppe idag igen klockan halv 6 och idag var andra dagen jag var själv på jobb. Det känns lite bättre nu med allting och jag vet vad jag ska göra och i vilken ordning.
Efter Sofie kommer jag nog gå till mormor där även min bebis Cerny är och min kära moster. Efter det så vet jag faktiskt inte vad som kommer att hända. Allt återstår att se, som jag alltid säger.
Känner hur magen kurrar lite så tror jag går ner och tar något litet att äta innan jag sticker. Hoppas ni får en bra dag allihopa!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-23 @ 14:08:29   

Betyg


julia om "Stor som en liten ponny":
heej :) vad fick du för betyg o meritvärde? :D
Svar: Hej Julia! Jag fick 3 mvg, 3 vg och resten g om jag inte har helt fel för mig! Jag är väldigt stolt över mig själv men jag vet att jag kunde haft så mycket bättre betyg om jag tagit insiativ tidigare. Men gjort är gjort och nu i slutändan är jag nöjd. Huvudsaken med betygen var ju att komma in på gymasiumet jag vill gå på. Mitt meritvärde blev 205. Tack för din fråga!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-06-22 @ 22:27:02   

"Stor som en liten ponny"


Kärlek till dig...

Hej på er allihopa!
Hur har er dag varit? Min har varit ganska trög...
Upp och jobbade från 6- kvart över 9, hem igen och somna om. När jag vaknar igen lite över 1 så känner jag på mig att något inte stämmer, jag har haft ont i halsen och munnen och lite huvudvärk samt varit varm och jag är "rädd" över att det ska vara halsfluss. Men det får vi ju verkligen inte hoppas, allt kändes bra igen efter att jag fick en pilla i mig.
Kära pappsen körde mig till Henrik vid halv 6 kanske. När jag kom till Henrik, det var då jag mådde som dåligast så min lilla älskling tog hand om mig.
Henriks mamma kom sedan med mat och idag fick det bli kebabtallrik...det är hundra år sedan jag åt det sist!
Mormor kom förbi lite senare med Mayu *snyft* saknar henne så! Dem båda fick träffa på Kazai (Henriks hund). Kazai är stor som en liten ponny, tänk er han bredvid Mayu som är lika liten som mina händer ihopa typ. HAHA!
Efter den lilla träffen gick jag och Henrik ner till hemmakväll, skulle hyra film men nääää, så blev det inte. Istället plåcka Henrik på sig en massa godis och oturligt nog så var det min tur att betala.
Nu har vi suttit och gottat oss ett tag och nu väntar vi bara på att The big bang therory ska börja. Sen är det läggedags. Så jag säger godnatt nu till er, sov gott!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-21 @ 23:39:16   

Blackbird!


Hela låten!
Blackbird, text och musik av Albin. Sång av Ellinor och background av mig, Elna.
Det var ett nöja att få uppträda med er!♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Videobloggar | 2011-06-20 @ 22:54:33   

Lärarmiddagen 2011
Så, det blev ganska många bilder men fortfarande inte alla. Men det behövs inte, tog några random bara.
Såg att där är väldigt många med mig och en person till bredvid mig, haha. Men både jag och Ellinor gick runt så och försökte ta med alla, klart så hann man ju inte det.
En riktigt lyckad lärarmiddag i alla fall!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-20 @ 20:44:40   

Pretty Great!

Fullspäckad dag idag, upp klockan 9 och var sedan i skolan klockan 10. Fick mina betyg och var hemma 11 igen. Tog hand om Mayu lite och sen for jag och Henrik iväg igen för att hämta mina nyklar till jobbet. Tillbaka hem igen och nu har jag bara varit med min Mayu, så roligt vi har haft det.
Nu snart ska vi lämna tillbaka henne hemma hos mormor, hon är nämligen hemma igen. Kommer bli ledsamt att lämna Mayu men jag vet att vi ses snart igen.
Sammanfattning av denna dagen har varit pretty great!
Nu måste jag rusa...skriver senare♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-20 @ 18:52:18   

Ingen ljuv musik!


anonym om Skolavslutnings videos:
vrf sjöng du aldrig själv i låten du sjöng? Hade jag velat :(
Svar: Jag har många svar på den frågan!
1. Har du hört mig sjunga ens, gud! Det är inte ljuv musik kan jag säga dig.
2. Det var inte min låt, det var Ellinors och Albins. Jag var bara background och jag är lyckligt lottad som fick chansen att få vara med dem och sjunga.
3. Hade nog inte vågat sjunga själv, haha!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-06-20 @ 18:47:43   

Mayu♥
Min mormor har köpt hund!
Jag är helt överlycklig. Lille Mayu är snart 8 veckor gammal och mormor köpte henne idag. Vi var inne i malmö klockan 1 och hämtade henne. Även om jag bara spenderat några timmar med henne så älskar jag henne satans mycket. Mitt lilla charmtroll!
Mormor säger också att vi kan dela på henne så man kan nästan säga att det är lite min hund också, haha. Imorgon ska mormor iväg till Tyskland och jag ska få passa Mayu hela dagen!!!
Mayu kommer även ikväll och sover här eftersom mormor ska åka tidigt imorgon bitti.
Annars är hon världens snällaste hund, busig, glad och mycket älskvärd. Längtar redan efter henne!♥

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-19 @ 17:50:53   

Skolavslutnings videosHär är vår skolavslutning från kunskapskolan 2011. Någon har filmat och klippt ihop framträdena. Där är bara en liten snutt på mig, Albin och Ellinor i del 2 men jag lovar att ni ska få en hel video med hela vår låt.
Enjoy vår skolavlsutning här för er som inte kunde komma och se oss live, haha.♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Videobloggar | 2011-06-17 @ 16:06:58   

Kära vänner...

Det har varit ett par hektiska dagar och har därför varken haft lust eller tid att blogga.
Men jag ska berätta lite om vad som hänt nu;
Den 14 juni var jag, Ellinor, Gabbi, Malin, Sandra, Tobias, Morris och Mårten på dalabadet och grillade samt badade. Yes, ni hörde rätt. Den 14 juni tog jag årets första dopp och det förvånade mig att vattnet heller inte var så kallt (?)
Den dagen/kvällen var också Gabriellas födelsedag, grattis vännen!
Den kvällen/natten gick min kamra också sönder (systemkamran) så det blir inte mycket bilder från den på ett tag nu. Hade inte med den dagen efter, alltså den 15:e när vi slutade skolan. Jag har nu slutat 9:an, det är inte klokt och jag är riktigt stolt över mig själv och mina betyg!
Vet inte om det kommer så mycket bilder från skolavslutningen, det skulle varit om Ellinor tagit några och jag kunde fått dem. Men det kommer garanterat youtube klipp.
Efter skolavslutningen samlades en del 9:or på dalabadet för att ha lite avslutningsfest och mycket trevligt var det! Det bästa var nog att vi överröstade alla studenter, haha.
Jag kom kanske hem vid halv 1 tiden och somnade kanske vid 1- halv 2 och sen var det upp och hoppa igen halv 6 på morgonen för att cykla till jobb.
Idag var det min andra dag på jobbet och jag var där från 6-9 sen cyklade jag hem i ösregn och däckade så fort jag kom in genom dörren. Mamma väckte mig vid lite över 12 kanske. Åt en hamburgare och sen fick jag reda på att min mormor förmodligen ska skaffa hund. Den är så söt och jag ska få följa med och titta på den på söndag.
Efter lite mer latande så for jag och mamma iväg för att träffa Carl och Johannes, två barn som jag ska passa imorgon. & nu är jag hemm igen men jag kan inte sitta här länge till för jag måste snart börja göra mig i ordning inför student ikväll.

Något som jag kom på nu var ju självklart att min kära moster och kusin Cerny kom och hälsade på för någon dag sedan...tror det var igår...i alla fall så lekte vi lite här hemma först och sedan åkte vi in till stan och käkade sushi, gott! Därefter åkte jag hem till Henrik och hämtade min cykel. Henrik kom också sen hem till mig på kvällen och sov här inatt.
Så, nu tror jag att jag fått med allt! Höres♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-17 @ 15:51:37   

Spex 2011

Så people! Detta var vår spex dag 2011.
Jag är den blåa klumpen i en sackosäck och nä, jag är inget blåbär eller en blobb utan jag är barba blå! Daaaah?! hah.
Riktigt roligt att alla ansträngt sig så mycket och verkligen gjort riktiga awesome dräckter.
Hoppas det är okej för alla att jag lagt ut bilderna här också, tog några från fejan också som jag tyckte var bra.
Enjoy♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-15 @ 00:00:24   

Cykelrally!Idag hade vi cykelrally i skolan. Det menas med att vi cyklade klassvis en runda och gjorde utmaningar på vägen. Faktiskt ganska roligt men det var verkligen blandat väder och när det regnade så var det inte alls lika roligt!
Vi i min klass (9:G) kom på 3:e plats men det är ändå bra och vi är glada ändå.

Ikväll kommer dem andra bilderna så look out people!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-14 @ 16:44:57   

Mr. Goldbear!


Håll ut kära vänner!
Ellinor kommer hit med hennes kamra imorgon och då får jag både spex och lärarmiddagsbilder! Längtar själv efter att få se dem.

Så idag var det då spex...jag såg förjävlig ut, haha! Men det är en gång i livet man gör det så varför inte liksom?
Jag var då; Barba blå men ingen fattade det (break´s my heart) och efter vi tagit våran grupp bild så tog jag av mig dräkten och gick ut och sprang oriantering med Sofie, stort tack till dig Sofie!
Efter det så var det knyt kalas i klassrummet och Mr. Goldbear skulle lottas ut. Först hade vi en tävlig men ingen vann på den så Lena i vår klass fick dra en lott och lyckligtvis så stod där mitt namn på den. Alltså är han min nu och vi sitter här hemma och softar för det mesta.
Tack också till min mormor som var villig att köra mig till skolan och hem igen!
Nu ska jag titta på film eller något, är super trött.
Men håll utkik för det kommer bilder så småning om, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-13 @ 12:53:06   

"Nära döden"

Just det, jag har glömt att berätta att jag nästan dog här om dagen!
Kom på nu att det var igår, hmm...kändes som evigheter sedan (?)
Hur som helst, vi lägger alltid tvätt och grejer i trappan som ska tas upp och det har vi alltid gjort. Så jag kommer hem från skolan, hämtar lite kläder från garderoben och går upp med det på mitt rum för att packa ner det. Jag tror inte ens jag såg att där låg tvätt mitt i trappan och jag lyckades undvika det.
Så när jag sen ska gå ner igen så vill jag vara snäll mot min mamma och ta ner disken från den morgonen (elias och jag äter framför tv där uppe på morgonen) så jag går ner med brickan i högsta hugg, där är fortfarande dricka kvar i glaser och sånt...allt var inte uppätet med andra ord. Så där gick jag ner för trappan och trampar/snubblar rakt på tvätten och flyger ner för trappan med brickan i händerna, när jag faller ner mot golvet så var jag så förvirrad för jag visste inte var jag skulle sätta mina händer för att ta emot mig själv för jag ville ju inte sätta dem i allt sprucket glas på golvet. Så där låg jag, helt i chock med en massa dricka och glasskivor runt om mig. Som tur var så lyckades jag undvika alla glasbitar men jag var nerdränkt med dricka. Det var dricka överallt! Hela mattan var full och väggen var helt gul.
Så det är min "nära döden" historia, haha♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-06-11 @ 15:57:50   

Damn girl


Dagens outfit!
Jag känner att jag har lite humörsvängningar och just nu är jag irriterad för jag har typ inte gjort någonting denna fina dag, jag hade lika bra kunnat slänga mig själv i väggen!
Jag har så sjukt jävla tråkigt just nu, skulle egentligen varit med Joanna idag men hon skulle till sin farmor så det blev inget mer med det. Henrik och jag ska träffas idag dock, känner på mig att vi inte heller kommer göra ett skit men jag vill??? Jag föreslog till exempel att åka och bada och vi får se hur det går med den ideen.
Fram tills han kommer så har jag inget att göra, orkar inte ligga och sola, har inga pengar till att åka in till stan och shoppa...jag vet fan inte vad jag ska ta mig till. I sånna här lägen vill man bara sova så man slipper sig själv.
Peace out♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-11 @ 15:49:25   

Lyckad kväll!

Så, då var man hemma igen!
Fyfan vilken lyckad lärarmiddag, helt underbart och så sorligt att man kommer splitras alla nu. Men det har i alla fall varit en riktigt härlig kväll med mycket skratt, tårar, god mat och dans! Kommer aldrig glömma denna kvällen, aldrig!
& bilder kommer självklart, när Ellinor vill komma hit med sin kamra. Vi tog nämligen bara bilder med hennes.
Nu sitter jag här och små ler för mig själv, vet inte riktigt vad jag ska göra...är lite "rastlös" här hemma nu när man varit igång för fullt på horisont. Bevis finns på bilden nedan! Nu ska jag kolla på film eller tv, puss på er och ha en fortsatt bra helg!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-10 @ 23:53:31   

Gladtjej.se

Min lilla bebis fungerar igen! Så nu sitter jag i min säng med den i knäet och är överlycklig.

Vi gick bara halva dagen idag ungefär så det är därför jag är hemma nu. Ska sitta här en stund och sen ska jag gå och duscha samt fixa håret sen ska jag dra vidare till Sofie där jag också möter Ellinor, vi fixar oss färdigt hemma hos Sofie och sen går vi ner till vår lärarmiddag på Horisont! Ska bli så himla trevligt.
Tar med min kamra självklart så bilder kommer där blir massor av!
Efter lärarmiddagen så ska jag vidare på student, Grattis Madde!♥
Därefter lär det nog inte hända så mycket mer och detta var allt från nu, lite update bara. Kram!♥

Gammal bild på mig från skolavslutningen 2009, och nu är det skolavslutning 2011 om 5 dagar!!!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-10 @ 12:15:34   

Aldrig igen, någonsin!


Anonym om HappyFace:
Var henrik otrogen på siesta?
Svar: Nej?!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-06-09 @ 21:58:27   

HappyFace

Fick tre kommentarer om vad inlägget nedan handlade om & ni alla skrev att ni läste bloggen varje dag. I så fall borde ni kunna lista ut det för jag har skrivit det innan. Plus, det inlägget var lite mer till mig själv men det gör inget men jag tänker inte skriva om vad det handlar om igen, liste ut det själv! (vet att detta kan misstolkas som att jag är otrevligt men det är det inte, jag bara säger det!) & tack för ni läser varje dag, det glädjer mig!

So anyway, idag har jag varit med Sofie, Ellinor, Gabbi och Andrea i stan - mycket trevligt! En efter en så gick folk hemåt och tillslut så gjorde jag och Gabbi detsamma!
I stan så bytade jag ett par shorts mot ett par andra shorts, lämna tillbaka ett tuptop linne, byta ett par shorts till till en annan storlek och imorgon ska mina jeans också lämnas tillbaka för jag hade fått fel. Nu dock har jag klickat hem dem som jag ville ha från början och tack Linn för hjälpen!
Nu har jag nyss ätit pizza med mamma och Elias och snart ska jag iväg och träna, ska bli underbart!
Antingen blir det gymmet med Henrik eller zumba med mammsen, svårt val!
När jag sen kommer hem igen ska jag bara plugga lite sen blir det "bingen" för min del. Kommer sova så himla gott, jag känner det på mig!
Mina nya älsklingar!♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2011-06-09 @ 17:21:32   

Love, peace and understanding

Nu är det helt ute, alla vet.
Jag klara inte av det egentligen men jag står stark.
Var rädd för att berätta, trodde folk skulle missuppfatta.
Jag vet att en del tycker det är fel, men det är upp till mig att välja.
Ville inte folk skulle ändra varken syn eller sätt, det hade varit bland mina värsta mardrömmar.
Han förtjänar inte det efter en sak han gjorde då, han är fortfarande samma person och folk borde inte behandla honom annerlunda.
Som tur är så har det inte hänt ännu och jag säger bara - peppar, peppar, ta i träd - för jag vill aldrig att det ska hända. Det hade varit skönt om folk bara kunde glömma och sluta bedömma!♥

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-06-08 @ 20:50:40   

Rape

Har nyss läst en bok som heter; Rape - a love story!
Jag fastna mycket för den även om boken var jävligt svår (på engelska).

Den handla om Teena som är en mamma till en 12 årig dotter. Den 4 juli när hon och hennes dotter varit på fest så berstämde dem sig för att gå genom en park för att spara 10 minuter hem (då tänker jag, är det lönt att riskera det) Tydligen var det ju det. Och där i den parken hände det ofattbara och detta var bland det sjukaste jag läst för det var så fruktansvärt mycket detaljer i texten så det var som att man såg det framför sig.
Teena och hennes dotter blev misshandlade, riktgit illa! Teena blev även "gang-raped", dottern lyckades gömma sig. När dessa 6-7 killarna var klara med henne så lämnade dem henne där för att dö.
& det gjorde hon nästan också, hon låg i koma ett par dagar.

Det är detta jag tycker är så ofattbart och sjukt. Hur kan någon sjunka så lågt och nästan döda en annan människa. Jag förstår inte hur man kan göra så!
Jag kan inte sätt ord på det för jag blir så "speechless" på ett negativt sätt. Bara tanken på att det verkligen finns sånna människor bland oss, tänk om det skulle hända en själv och tänk att överleva det och måste bära med sig det hemska hela sitt liv!

Jag har stor respekt för alla som blivit misshandlade på ett sätt eller ett annat och klarat sig. Det är riktigt starkt och det är sorligt så samma gång.
Hemska människor förtjänar inte att leva♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-06-08 @ 20:34:50   

All the fun stuff


Jag gör mitt bästa för att uppdatera men det är inte så lätt, hade varit mycket enklare om mobilbloggning hade fungerat!
Skolan närmar sig sitt slut, just dessa dagarna är ganska onödiga för ingen gör någonting. Jo, spelar kort och så men något vettigt syftar jag på. Jag och Gabbi har i alla fall pluggat!
Längtar till skolavslutningen, längtar till på måndag då allt det "roliga" börja. Spex, cykelrally, skolavslutning, fest! Nackdelen med skolavslutningen och festandet är att dagen efter så måste jag upp vid 5 tiden för att vara på en skola klockan 6 och städa i 5 timmar. Yes, det är mitt sommarjobb! Jag ska städa x antal timmar på ett dagis/fritids. Det kommer inte bli kul men vad gör man inte för pengar?
På tal om pengar så har jag sparat en del till ett par jeans så jag och min mamma drog ner lite spontant till stan för att handla lite. Det blev; 3 sånna top/bh:ar, 1 par ljusa jeans, 2 par shorts och ett tuptop linne. Ganska bra köp men får lite ångest över att smälla så mycket pengar *snyft*
Nu har min pappa tjatat länge nog om datan, går och hittar på något annat. Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-07 @ 19:14:08   

"snabb" genomgång

Hej på er!
Det är inte så lätt att blogga när datan fortfarande är sönder och mobilbloggning inte fungerar (?) men nu ger jag det ett försök till.
Så, det har varit en lång och underbar lång helg! Jag har bara precis stekt som en fläskfile i solen de senaste dagarna och det har varit fantastiskt, till och med fått bränna - wooooooow!
På fredagen så träffade jag min fina vän Ellinor, vi stack ner till handlarn och åt pizza i solen. Sen tog vi en långpromenad vid stranden och till sist så tog vi en glass i hamnen, en riktigt skönt kväll! Ända nackdelen var att Ellinor tappade bort sin mobil som vi sen hittade igen (lång historia!)
Vi vaknade upp dagen efter utvilade och lade oss ute i solen för att steka lite till! Vid 4 tiden så kom Ellinors syster och körde oss in till stan. Ellinor åkte hem och jag traskade hem till Henrik/Nathalie. Fixade hennes hår och sen tog jag bussen hem igen.
Jag fick nog världens bästa nyhet när jag kom hem. Henrik hade valt att åka hem tidigare än vad som var beräknat så jag var överlyckligt över att få se honom igen.
Vi bjöd Henrik och våra gäster på god middag och så spenderade vi natten hemma hos mig.
Igår så fyllde Nathalie 21 år, grattis girlfriend!!! Vi var hemma hos Henrik och åt grillat, det var muuummmsss!
På kvällen gick vi och hyrde film på hemmakväll - the green hornet! Jag somnade mitt i filmen så kan inte bedömma om den är bra eller inte ännu.
Hade en väldigt mysig morgon men mitt hjärta, vi skrattade och hade oss!
Nu är det kalas för Nathalie så kan inte skiva mer men detta var en "snabb" genom gång av de senaste dagarna!
Puss och Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-06 @ 16:58:10   

Intensiv dag, verkligen!

Nu snart bär det av till handlarN för att träffa Tobias, Gabbi, Amanda, Gustav och Simon. Ikväll så tältar dem där men inte jag av personliga skäl, haha!
Idag har det varit en ganska underbar dag förutom då att jag nästan sovit bort dagen. Vaknade först jätte tidigt så jag valde att föröka somna om, vaknade sen igen kanske vid halv 1 och så tittade jag på tv en stund.
Gick ner och satte mig här (vid datorn) för att lägga in alla bilder från grillningen igår. Klockan 2 kom jag utanför dörrarna och då åt jag frukost samt jordgubbar och muffins. Somnade sen i solen på trädäcket och vaknade igen vid kvart över 4 kanske då jag gick in och lade mig i soffan istället. Tittade lite mer på tv tills jag fick nog och drog tummen ur röven, på med joggingskorna och ut för att springa/powerwalka en runda.
När jag kom hem igen så blev det god mat och nu har jag nyss duschat och klippt mitt eget hår.
Time to go♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-02 @ 20:52:48   

Dagens


Anonym om Grillkväll 2011:
var har du köpt klänningen i headern?:)
Svar: På Gina!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-06-02 @ 20:46:02   

Grillkväll 2011
Detta var lite bilder från grillkvällen på dala igår - 20110601.
Försökte mobilblogga men av någon anledning så gick det bara inte, detsamma imorse när jag skulle visa vad min frukost bestod av; jordgubbar och mjölk!
Nu ska jag ut och njuta av solen innan den försvinner, puss på er!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-02 @ 14:56:53   

Mums, världens godaste frukost!

mms_img15813 (MMS)

Mums, världens godaste frukost!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-02 @ 14:26:46   

Mums, världens godaste frukost!

mms_img15813 (MMS)

Mums, världens godaste frukost!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-02 @ 14:21:12   

Här grillas det för fulla puckar! Asnice, ...

mms_img72297 (MMS)

Här grillas det för fulla puckar! Asnice, härligt folk och väder<3 Bild från igår!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-02 @ 09:09:04   

Här grillas det för fulla puckar! Asnice, ...

mms_img72297 (MMS)

Här grillas det för fulla puckar! Asnice, härligt folk och väder<3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-06-01 @ 19:39:52