Höst


Jag har kommit på att jag älskar hösten, men ändast för en anledning och det är löven. Det är så fruktansvärt mysigt när dem trillar av träden och färgerna, finns det något vackrare?
Så idag bestämde sig jag och anna för att ta lite bilder ute, detta är bara en av dem andra.
Blev en trevlig dag med cup cake i alla fall, tack!
Nu ligger jag hemma, känner bara för att dega. Hoppas ni alla har ett underbart höstlov, passa på att njut!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-31 @ 21:31:21   

-Jag älskar dig!


Jag och Henrik har nyligen haft 2 år och nu 8 månader, det är helt sjukt var tiden går fort.
Det beror kanske på att jag är så lycklig med honom och älskar honom med hela mitt hjärta.
Jag hoppas på att det blir många fler underbara år med dig! Bara dig mitt hjärta, du är den ända och den rätta♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-31 @ 21:24:28   

Gårdagen


Jag som skulle blogga igår men så blev det ikke.
Blev en riktigt lång och mysig fika med min bästa vän Ellinor igår. Den var väl behövd!
Efter fikan så blev det att hyra film med pappsen, men andra ord så var det fredagsmys time hemma hos familjen Grönberg. Vi tittade på Pirates 4, den filmen har pappa tjatat om hur länge som helst för att se så igår gjorde vi det men en massa onyttigheter. Innan det så spelade jag mitt älskade sims vilket jag ska göra nu också!

Somnade tidigt går, min mage klarar inte av en massa onyttigheter längre. Inte för att jag åt så värst mycket men ont fick jag i min lilla mage. Så jag valde att somna tidigt för att slippa smärtan.
Vaknade rätt tidigt idag av att jag inte fick tillräckligt med luft, alltid lika roligt att vakna så...
Så nu har jag ätit och tagit host medicin.
Hatar host madicin btw, jag mår så dåligt av det. Det är som att jag blir hög eller något. Obehagligt är det i alla fall.
Om jag nu inte fastnar i sims så bloggar jag mer sen, vi ska på kalas ikväll. Ha det bra!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-29 @ 12:02:38   

The sims 3, husdjur


Jag är över lycklig! Håller på att installera det nu.
Har väntat på det så länge och idag köpte mamma det. Halleluja, mitt sims beroende är tillbaka♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-27 @ 21:09:59   

Vampyr tema

Denna veckan är vår läs vecka i skolan, det menas med att på alla våra lektioner så läser vi bara böcker. Teamat för detta var vampyrer och jag har redan läst ut: Låt den rätte komma in. Helt okej bok.
Det är jobbigt att stiga upp tidigt och sen bara sätta sig och läsa, lätt att man somnar. Speciellt för min del, jag blir riktigt trött när jag läser - inte bra!
I måndags hade vi en riktigt rolig dag, bland dem bästa jag haft på skolan. Efter att vi hade läst lite så skulle vi få pilla med hår men det slutar inte här, vi fick sminka också...på varandra!!!
Vår insperation skulle såklart vara vampyrer och det var riktigt roligt att få leka runt med både smink och hår.
Fick också ett härligt skratt under den dagen, jag skulle sminka Sofie och hade bestämt mig för att göra kraftiga ögronbryn på henne. På nära håll såg dem bra ut men så fort jag backade så märkte jag hur fel det var. Alla fick sig ett gott skratt i alla fall.
Tyvärr har jag inga bra bilder från dagen men kanske kan min lärare skicka bilderna till mig som hon tog på oss så får ni se.
Nu ska jag sova/titta på tv. Börjar 11 imorgon, sov gott!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-26 @ 23:00:44   

Hud färg?!

Just nu är jag ett vandrande lik, så vit är jag.
Jag ser sjuk ut gemfört med mina kompisar. Frågan är; ska jag/vi acceptera min/vår hudfärg eller ska jag/vi göra någonting åt det?
Man kan ju sola solarium men det kostar mycket pengar och man riskerar att få hud cancer. Sen finns där ju brun utan sol men det funkar inte riktigt för mig och mina exem, det blir fläckigt plus att brun utan sol kan förstöra kläder, speciellt vita och det är inget jag är villig att riskera.
Alltså i mitt fall så borde jag sola solarium för att bli brunare, det hjälper mina exem och min självkänsla. Dock har jag inte pengarna till det plus att jag har ingen större lust att få hud cancer.
Så tillbaka till frågan; Ska jag acceptera att det är såhär jag ser ut helt enkelt eller ska jag lägga ner pengar på att må lite bättre.
Det lutar så klart att acceptera den jag är men om jag nu får jobb inom snarast så kommer nog lite av lönen gå till att sola - halleluja!

Jobb delen då, jag har skrivit cv och är redo att börja jobba.
Jag behöver pengarna. Så när jag tar tummen ur röven och börjar söka så får vi hålla på att någon nappar♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-10-26 @ 18:45:01   

Alltså, jag pallar inte

Jag beundrar dem som har orken att göra vid sig, orkar ta bilder på sig, går upp tidigare bara för att fixa sig.
Jag gör inte det längre, jag har satt sömn och skolan framför mitt utseende.
Jag väljer att sova längre på morgonen istället för att sitta och sminka mig. Jag har inga större problem med att gå osminkad därför gör det mig inget att gå utan och går jag med så känner jag mig antingen ganska så bra eller helt jävla fucked up. Blir mitt smink dåligt så mår jag dåligt på något sätt.
Jag har spindellånga ögonfransar, dem går inte bara att måla 3 drag sen är dem färdiga. Jag strävar ofta efter perfektion på dem eftersom dem är så långa och jag gillar inte när där är mellanrum (vilket där oftast är för jag drar i mina ögonfransar) Så det är en av dem största anledningarna till att jag inte sminkar mig varje dag. Den andra är puder och skit. Jag vill egentligen bara kasta det i väggen. Nu har jag hittat en färg som passar min kritvita hals men då ska såklart ett annat problem uppstå. Jag ser snus torr ut i ansiktet och det känns inte så skönt heller. Jag tror snart jag har prövat alla puder och foundations men ikke ska någon funka för mig.
Ni kanske tycker jag är petig men det är värre än vad det låter. Därför låter jag bli smink. Dessutom om man ska titta på det possitiva så är det ju bra för min hy, huden får andas och jag får inte mycket finnar som jag får med smink.

Och så dessa jävla ego bilder.
Jag kommer ihåg när man var mindre, man tog bilder på sig själv heeeeeela tiden. Nu gör jag inte det heller.
Man känner sig som skit och ser ofta ut typ så när man kommer hem från en lång dag i skolan och vem har då lust att ta bilder på sig själv. Och man kan ju göra det innan man går till skolan men det betyder att man måste gå upp ännu tidigare - BIG NONO.
Det är också väldigt frustrerande och tröttsamt när man tar 200 bilder och sen sparar två för dem var dem ända som var bra.
Grattulationer till er som står ut, keep it that way.
Jag tänker gå ner och göra mat nu till mig och min lillebror, ses♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-10-26 @ 18:29:20   

Svar på tal

Till dig som frågade; Jackorna är från gina, 499:-♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-10-23 @ 21:15:56   

Så många frågor, så lite svar

Här sitter jag och knaprar på mina cheez ballz och kom att tänkta på otrohet.
Varför ska man vara otrogen, varför måste man ha sex med någon annans partner? Det finns verkligen ingenting rätt med att vara otrogen.
Jag förstår inte på mig dem människorna som är "den andra", dem verkar så oberörda. Tänker dem inte på någon annan än sig själv. Dem förstör ju faktiskt också för andra.
Vad är det som gör att människor gör så mot varandra. Jag vet att det finns riktigt sjuka människor som gör det för hämd men det finns ju dem som gör det av  misstag. Går det verkligen att göra en sådan sak som att ha sex med någon annan av misstag?
Jag har mer frågor än svar på detta ämnet så jag lämnar det här och återkommer igen när jag fått lite mer svar. Svara gärna ni också vad ni tror, det kanske ger svar till mina frågor.♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-10-23 @ 20:39:59   

Valp kurs

Good Day!
Precis hemkommen från valp kurs, gick hur bra som helst. Mayu är så duktig!
Där har jag varit i lite mer än 2 timmar, innan det åt jag frukost med Henrik, vi vaknade ganska sent idag för det blev en sen kväll igår.
Nu hade jag bara tänkt värma mig lite för man är ju lite frusen efter två timmar utomhus.
Skriver mer senare, hoppas ni haft en bra helg allihopa!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-23 @ 16:58:08   

Stolt!


Mitt fina hjärta!
Igår när jag kom hem från skolan var redan Mayu här hemma. Mamma kom också hem igår efter att ha varit iväg i 3 dagar, skönt att ha henne hemma igen.
Det blev mys middag igår och gott var det, är fortfarande lite mätt idag. Jag sov ganska gott också. Imorse vaknade jag av att jag inte kunde andas (damn you förkylning), gick ner och så blev det mys frukost också. Senare kom mormor, jag visade henne direkt vad jag lärde Mayu igår vilket är "stanna". Nu kan Mayu stanna, sitta, high five, ligg, hoppa...det är väl det hon kan bäst. Nu håller vi på med "kom" och "vacker tass" fast det är typ samma sak som high five.
Mayu har ju börjat hund kurs nu, blev över lycklig när mormor kom tillbaka med henne och sa att hon var bäst av alla valpar. Hon är minst och bäst!
Så stolt över henne.
Tillbaka till idag...vi badade henne som ni kan se på bilden och hon bara älskar att bli fönad efteråt.
Nu har hon och mormor åkt och här sitter jag själv i mitt hus för dem andra är där ute och tar in utemöblerna, kanske ska man hjälpa till?!
Ikväll drar vi till Anders och Veronica, blir middag där och annat kul. Så ikväll blir det inte mycket bloggande.
Ha en underbar lördag allihopa, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-22 @ 13:09:27   

I didn't know i was pregnent


Monica om Vad hade du gjort?:
Du e klok!! Jag tror inte man kan vara gravid i 9 månader utan att ha något tecken. Mycket ovanligt, däremot kan man komma i en psykisk obalanas och förtränga tanken, då kanske man tror att man inte är gravid. Inte rätt när barn föder barn. Men stöd får väl alla av sina närmaste om en olycka trots allt är framme, eller?
Svar: Det går faktiskt att vara gravid utan att det syns på varken kroppen eller graviditetstest. Titta bara på videon ovanför, det är om det programmet jag pratade om: i didn't know i was pregnent.
Det är mycket ovanligt men det är inte omöjligt!
Och det är tyvärr inte alla som får stöd av nära och kära när vissa saker inträffar. Det finns så många unga som blir utkastade från sitt hem mm, vilket är väldigt tragiskt.
Men så är det väl antar jag♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-10-21 @ 16:23:19   

Vad hade du gjort?

Vad hade ni gjort om ni blev gravida nu?
Ni är 16 år och blir gravid och det värsta av allt är att du inte vet ens om det. Om ni har sätt "i didn't know i was pregnant" så förstår ni vad jag menar men för er som inte vet så finns det människor som fött fullt normala bebisar, storlek och allt. Men det har inte synts på deras kroppar eller andra konstigheter som kännetäcker för graviditet.
Hade jag blivit gravid nu men vetat om det i god tid så hade det faktiskt fått bli abort, jag gillar inte alls tanken på det men i mitt fall och i denna åldern har jag inte mycket till val.
Hade jag dock bara fött ett barn från ingenstans och inte vetat om att jag varit gravid i 9 månader hade jag nog behållt det. Jag kan inte se mig själv lämna ifrån mitt eget barn till någon annan. Jag hade fått tagit hand om konsekvenserna och gjort mitt bästa för att försörja mig och mitt barn. Om något sånt här hade hänt (mycket tveksamt) så hoppas jag verkligen på att jag hade fått stöd från mina nära och kära.
Men vad gör vi för att förhindra sånt här?...KONDOM! Alltid, alltid, alltid. Det hindrar mot både gradviditet och könssjukdomar men det hoppas jag ni redan vet.
Detta är en riktig tankeställare ändå men för mig är det kanske solklart!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-10-20 @ 20:34:43   

P E R F E C T


Så fruktansvärt perfekta, hade dem inte varit så tunna och så dyra hade jag lätt köpt den svarta!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Clothing | 2011-10-20 @ 19:33:25   

Gröt


Blev havregrynsgröt till middag idag, nyttigt men inte lika nyttigt när man har smör i som jag dock blir det hundra gånger godare!
Träffade Julia idag efter skolan, så mysigt och träffa henne igen.
Nu sitter jag bara och väntar på bättre tider typ, ha det!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-20 @ 19:13:19   

Skaka rumpa på zumba


Hej kära läsare!
Vilket grymt zumba pass vi hade idag, det var riktigt rolig och snacka om att vi skakade rumpa.
Efter skolan idag så gick jag, Anna, Sofie och Nichole till källaren/kineserna. Kom en timme för tidigt så där satt vi utanför och vänta samt frös!
Anna ska aldrig få följa med dit igen, hon tar för lång tid på sig - hahaha. YOU KNOW I LOVE YOU.
Hade en skön bussresa hem också med Sofie, mycket skratt, dans, mimande mm. Händelserik timme där på bussen allt!
Nu är jag äntligen hemma, ska titta på modell jakten för jag har inget bättre för mig.
Ha det bra!
psst; Förlåt för att jag aldrig skrev mer igår..somnade!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-19 @ 18:58:34   

Dålig dag, igen...


Bild tagen av mig, hemma hos Anna!

Känns som att någon (gud) vill hindra mig från att ha bra dagar, denna dagen sög förutom en sak...JAG VAR KING PÅ PROVET IDAG. Ni kanske inte förstår men det betyder mycket för mig att jag ägde skiten ur det.

Nu har även min kära mamma åkte och kommer inte hem fråns på fredag, hur ska jag klara mig? " PARTY, PARTY, PARTY" Nej, skoja bara (gjorde jag inte, haha).
Så nu ska jag bara slappa, är helt slut sen kanske jag ska börja på vårt projektarbete men det är tveksamt.
Tror dock jag ska gå och ta bort sminket nu innan jag drar av alla mina ögonfransar.
Bloggar mer sen, puss♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-18 @ 17:08:52   

Skolfoto, ARH


Skolfoto imorgon och jag vill bara skita på mig!
Det är redan klockan 8 på morgonen så det blir att gå upp tidigit imorgon, alltså med andra ord: jag måste verkligen sova nu!
Men håll tummarna för att det blir en bra bild åtminstonde, sov gott och ha det bra!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-17 @ 23:40:01   

Strandbaden!!!


Nu ni ska ni får höra om min fredagkväll i detalj!
En av dem bästa kvällarna i mitt liv, utan tvekan.
Åkte till Standbaden med Anna, Sofie, Henrik, Henke, Måns och Axelina. Vi gjorde egentligen inte så mycket, vi dansade rövarna av oss och stämmingen, känslan...allt var bara perfekt. Såklart skulle det hända lite insidenter under kvällen men det är saker vi skrattar åt nu!
Bland annat, en kille armbågar mig i ryggen för att komma förbi eller något så jag blir irriterad och knuffar bort honom och då lägger han sin hand i mitt ansikte och "kasar" bort mitt huvud (vet inte hur jag ska förklara det riktigt) Om inte den beskrivningen förklarar så bra så se det som ett litet slag i ansiktet nästan. Då ni, jag kokar och lavettar honom och tror ni inte att jag fick in världens fullträff också. Där flög hans huvud, hah! Känndes så jävla bra ändå att få det gjort för ingen lägger sina händer på mig så...
Henrik lyckades komma lite i slagsmål men egentligen var han inte inblandad, det var ingen av oss men ett gäng killar bredvid oss började veva och banka på varandra. Så en kille puttar Måns utan anledning och tydligen så har Henrik fått in ett slag på den killen som knuffade Måns. Jag såg inte så mycket för jag blev bort knuffad av en massa vakter.
När vi sen ska hem så kokar Sofie igång på en kille som tycks ha trängt sig i kön till jackorna så där stog dem och gal. När killen går "nackar" han Henrik utan anledning och då skulle ni sätt Henke A alltså. Jag fick dra tillbaka Henrik och så sa jag till dem andra killarna att dem är långt ifrån världa det, sen gick dem. När dem sen kommer tillbaka ställer dem sig sist i kön och den ena killen blänger på Henke. Slänger in nu att Henkes blickar...dem dödar! Så där stod killen och blängde, när Henke sen såg det fick killen en av hans dödsblickar och en liten nick som sa ungefär (kom då), killen blev rädd typ och tittade genast ner i marken och vågade sen inte möta Henkes blick, hahahah.
Förutom dem insidenterna hade vi en awesome time!
Sofie hittade på världens bästa taktik, när killar kom emot mig bakifrån så körde vi "vänd om" så hon blockar killarna. Sen var där hundra killar som sliskade sig mot Sofie men dem tog hon hand om själv genom att antingen putta bort dem och säga; GÅ ?! eller som hon sa till en kille; VISA RESPEKT OCH DRA?!
En kille höll dock om henne helt och tänkte inte släppa och då ropar Sofie på mig och där såg jag min chans att rädda henne så jag skriker; LÅT HENNE VARA! och puttar sedan bort honom. GIRLPOWER!
Annars var det bara glada miner, gott humör, mycket dans och det var så kul för att man träffade en massa gamla vänner dessutom.
Jag var lite extra glad den kvällen dessutom för Henrik dansade med mig!

Det var väl det och jag vill bara tacka alla som tog del av denna fantastiska kväll/natt. En kväll/natt jag sent kommer glömma!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-17 @ 23:34:02   

Dagens klädsel


Inte världens bästa kvalié bild men den duger.
Lördag och söndag har varit riktiga slappedagar. Helt underbart har det varit. Fredag tänker jag berätta om senare när jag fått bilderna av Anna, inte roligt utan bilderna.
Sov nästan hela lördagen till Sofie drog sig hit, vi hade lite spa kväll men ansiktsmask och bubbelbad. Idag drog vi in till stan en snabbis, bytade mina skor. Träffar Henrik en stund också och nu ska vi plugga plugga plugga!!!
Skriver igen så fort jag fått bilderna, ha det bra!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2011-10-16 @ 18:04:17   

Fotboll alltså...

Tack så mycket för tipsen om vart kopior på skorna fanns, hittade dem!

Måste bara slänga in en lite åsikt..
Jag och Henrik tittade på fotboll idag, eller ja..han tittade och ska jag vara ärlig så är fotboll den mest mesigaste sporten som finns!
Allvarligt, bara någon nuddar dem så slänger dem sig på marken och bölar. Dock hade Henrik en ganska bra poäng när han sa att dem gör ju det för sitt lag så dem ska få frisparkar. Visst, det är ju bra på så sätt men kan man inte istället bara spela bra fotboll och vinna på ett värdigt sätt?
Blir så frustrerad när jag tittar på fotboll, och dem killarna kallas män? pfft, knapptast!

Det var bara en tanke jag fick och tyckte jag kunde dela med mig av.
Nu är jag trött och vill bara precis sova.
Hoppas ni haft en bra dag och hinner jag inte blogga imorgon så får ni ha en jätte bra helg. Godnatt♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-10-13 @ 23:41:38   

i LOVE shoes


Mina nya älsklingar, välkommna till mina fötter!♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2011-10-13 @ 21:33:57   

TAGGA TAGGA TAGGA!

Hey Darlings!
Precis när andra saker med mig börjar bli bättre ( som hostan ) så kommer nya grejer nu. Jag kan knappt andas genom näsan och nu har jag börjat host mer igen. Förkylningen skyller jag på Anna, damn you!

Jag är så fruktansvärt taggad inför imorgon. Det blir strandbaden med Henrik, Henke, Anna och Sofie sen stannar vi över natten hemma hos Anna. Fan vad jag ska kötta, ni anar inte!
Kommer bli skit kul av en massa anledningar men en av dem är att detta är första gången jag är på just strandbaden, haha.

Jag tänkte blogga lite mer senare för just nu ska jag fortsätta mysa med Henrik och sen har jag en del att packa!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-13 @ 21:30:07   

Skånskan.se


Bild från Skånskan.se!
Dagen då vi hade våra första kunder♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2011-10-12 @ 21:24:17   

Jeffrey Campbell


Dödligt fina, dock för dyra! Någon som vet var man kan köpa liknade för lägre pris, skriv gärna en kommentar!♥

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Clothing | 2011-10-12 @ 21:17:07   

Orättvist, men jag lever vidare

Livet är så fruktansvärt orättvist ibland...

Jag brukar inte klaga men när jag tänker efter så känns det inte alls bra.
Varför måste just jag ha dyslexi, varför måste just jag spricka över hela kroppen och ha ont, varför måste just jag tänka på vad jag äter när det finns andra som kan äta precis vad dem vill utan att någonting händer med deras kropp.
Egentligen tänker jag inte mycket på vad jag äter, jag äter det jag tycker om men jag mår inte bra efteråt för att jag vet att min kropp inte mår bra av det. Jag gillar hur jag ser ut men jag vill verkligen inte bli större och det är bara jag som kan göra någonting åt det, det vet jag men det är fortfarande orättvist att vissa slipper tänka och kan trycka i sig vad dem vill.
Och dessa jävla exem...ENORM SUCK...
Där är så många som tar för givet av mjuka hälar till exempel, jag har inte det. Och mina händer spricker, det gör så fruktansvärt ont plus att det ser så hemskt ut också.
Dyslexin har jag egentligen inget problem med men ibland så blir det ganska jobbigt som när jag pluggar. Jag kan inte något så simpelt som att läsa en text och förstå den. Nu menar jag inte littratur utan mer fakta texter.
Det är faktiskt jobbigt ibland och det är okej att klaga.
Detta är mitt lilla ställe där jag kan öppna mig helt och hållet utan att någon säger emot mig.
Och får jag en ändå kommentar om att jag gnäller och inte nöjer mig så fuck you för alla, alla i hela världen har saker att klaga på.♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-10-11 @ 22:36:52   

Lördag & idag

Orh vad det är jobbigt att ha en blogg ibland. Jag kommer inte på vad jag ska skriva när jag inte gjort något värt att berätta.

Kanske ska berätta om min lördags kväll i malmö stad at night time. Det började med att vi åkte till Kulladahl och gick på lokal fest, inte så väldigt lyckat där så vi drog vidare in till Möllevångstorget och satte oss på en pubb. Dem stängde 1 så när vi gick där ifrån var där en snubbe som delade ut lappar där det stod att det var halva priset på deep. 40 kr så tänkte vi what the hell, vi gick hela vägen till deep (i klackar om jag får slänga in det). När vi kom dit var det inte vårt typ av folk om vi säger så så vi gick tillbaka mot torget. Mot ice men njaa, vidare till incomst men det var för dyrt för en timme bara. Lite över 2 tröttnade jag på att gå runt i malmö så jag ringde min farmor så hon kunde hämta mig. När hon kom satt vi på en pizzeria och åt, gott var det!
Tack så himla mycket farmor för du ställde upp och hämtade mig samt lät mig sova hos dig och tack till Iris och Molly för kvällen, är så glad att jag följde med ut ändå!

Något annat kul jag har att berätta är att idag hade vi våra första riktiga (levande) kunder. 9:or från Rosengård. Min tjej var jätte snäll, jag fick göra vad jag ville så det blev tvättning samt en jätte fin frisyr som hon passade så himla bra i. Jag fick en kram innan hon gick så jag hoppas att det betydde att hon var nöjd!
Jag var så nervös innan dem hade kommit men det släppte med tiden och övning ger färdighet, right!? Längtar i alla fall tills nästa gång!

För övrigt så har jag inte mer att tillägga just nu, hoppas ni haft en bra dag för det har jag!♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-11 @ 22:09:30   

Utgång

Hey you guys!
Lördag ikväll och jag ska faktiskt ut. Fest, fest, fest!
Åker snart in till malmö men Iris, hoppas att kvällen blir bra. Stannar i malmö över natten.
Tänkte bara infomera er lite och jag önskar er alla en super lördag kväll!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-08 @ 20:12:21   

Ny färgad


Bild från sommras.
Anna följde med mig hem efter skolan idag, vi färgade mitt hår och nu ser det nästan ut som på bilden ovan. Det blev för mörkt, inget fel på färgen eller så men kan inte ha min hårförlängning nu igen...
Aja, jag och Anna fick strattat en del i alla fall.
Nu är hon hemma och jag gör inte så mycket för tillfället. Tack för idag Anna!
Ha det bra♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-06 @ 20:50:18   

Less på hostan


Det är redan onsdag!
Var tar dagarna vägen? Jag börjar i alla fall bli riktigt less på min hosta nu...tänker ta hostmedicin hela tiden tills den är borta.
Ganska lagom skoldag idag och efter så hann jag vara med lite vänner samt Henrik en stund. Nu är jag hemma i min säng och har på mig min super fina "pippi tröja". Nej, inte den från gina. Min är från härliga ullared.
Ska fortsätta med mitt pluggande, har prov imorgon. Gillar inte prov, det är en av mina största fiender. Men jag tror det löser sig imorgon när jag fått prata med lärarna.
Ha det bra och missa inte säsongs premiären av Grey's ikväll, Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-10-05 @ 20:30:58   

Svar på tal!

Anonym om Höst:
Kan du berätta hur man gör? (:
Hur långt hår behöver man för detta?
Svar: Självklart, jag kanske till och med kan göra en liten video! & man behöver ganska långt hår, men inte så ner till rumpan. Ju längre hår desstu större "loopar".

Anonym om Höst:
Jag är lite nyfiken, asså är det så att ni får lära er speciella frisyrer (som denna) innan och sen får ni själva testa eller är det lixom förkunskaper?
Svar: Denna har vi faktiskt lärt oss i skolan men vi har fått låta fantasin flöda och leka själva också. Jag förstår inte din fråga helt riktigt men vi får ju lära oss uppsättningar i skolan sen är det ju bara till att öva, öva, öva själv!

Pauline  (pauline.hagert@hotmail.com) om Höst:
Sjukt snyggt! Du blir nog en grym frisör!
Svar: Tack så hemskt mycket, så glad jag blir!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-10-05 @ 20:17:58   

Måndag


Detta gjorde vi idag. Ingen wow faktor så men det är en bra grundsak och det ser säkert jätte lätt ut men det är det verkligen inte. I början var jag verkligen inte nöjd, ville typ halshugga dockan ( HAHAHAHAHAHAHAHHA, fattar ni?) men mot slut resultatet så blev jag så himla nöjd!
Fick i läxa att göra en frisyr här hemma också men har ingen bra bild på den. Annars har jag inte gjort något idag, mår inte så bra så tror jag stänger ner allting snart och bara går och lägger mig.
Hoppas ni haft en bra måndag, kram på er!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2011-10-03 @ 21:36:51   

Höst


Denna frisyren gjorde jag för någon vecka sedan, blev riktigt nöjd men där är fortfarande saker som behövs förbättras♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Frisör | 2011-10-03 @ 21:27:12   

Var tog tiden vägen?

Är det bara jag eller går inte tiden fruktansvärt fort nu mera (?)
Jag kommer ihåg när jag var liten, då var en timme jätte länge...nu är en timme ingenting. Tror det slog mig när jag började kunna klockan. Helt hemskt ändå!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-10-02 @ 21:33:42   

En av favoriterna


Gårdagens klädsel, en av mina favoriter!
Var på kalas igår hos Henriks kusiner, trevligt! & idag har det varit slappe dag till max, det är nästan så att vi inte rörde oss från soffan idag. Skönt var det dock och hade jag fått bestämma hade jag inte velat gå där ifrån. Men jag åkte med pappsen hem vid 6 och när vi kom hem så hann vi inte mer än in genom dörren innan vi var utanför den igen. Pappa övertalade mig att vi skulle springa en runda och det var riktigt härligt till viss del. Blir så stolt över mig själv när jag springer. När vi kom hem igen så duscha jag, åt och nu ska jag snart gå ner igen för att äta lite hemmagjord äpplekaka.
Skriver kanske mer senare men just nu ska jag vara bänkad framför tv tills vidare. Hoppas ni alla haft en bra helg så tar vi nya tag till en ny vecka nu, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2011-10-02 @ 20:36:27