Underbar morgon!


Här sitter jag hemma en fredag kväll!
Jag tänker inte börja med att be om ursäkt för min usla uppdatering för det är ju min blogg och jag bestämmer ju själv när jag vill blogga. Ska jag vara ärlig tror jag att jag glömde att jag hade en blogg ett litet tag, har inte bloggat på ungefär en vecka och tack gud för att ni varit så tålmodiga!
Jag vet inte annars vad som har hindrat mig (?) Skolan har börjat komma igång ordentligt med prov och läxor så det går i första hand.
Jag tanker inte dra vad jag gjort under veckan, både för att det inte är så intressant plus att jag minns inte så mycket.
Kan berätta lite om idag, jag sov hos min mormor och jag hade nog världens härligaste morgon imorse. Ingen stress, sov ut och jag hann till och med sitta ner och äta frukost! Vanligtvis så dricker jag en yoggi på bussen.
Efter skolan så blev det laserdom med Henrik, Henke och Anna. Kul till en viss del var det väl. Efter det drog dem hem och jag gick hem till Rebecca, där stannade jag tills 9 då jag åkte hem.
Nu är jag här, i min sköna säng och jag är faktiskt ganska trött.
Ha det bra, kram på er!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-30 @ 23:28:49   

Sorry Sorry

Glömde nästan att jag hade blogg, skriver snart!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-28 @ 17:32:54   

Burlesque


Bland de bästa filmerna som gjorts!!!
Bulseque är fruktansvärt bra men det kan också bero på att jag är helt förälskad i Christina Aguilera. Varje gång hon sjunger i filmen blir jag helt exalterad och får rysningar över hela kroppen, varenda hårstrå reser sig och jag skojar inte.
Jag vet att den inte är så "ny" längre, men har inte haft behov att skriva om den innan men om någon inte sätt den så se den! Ser man inte denna så missar man verkligen något.
Fick behov att skriva om den nu för jag sitter och lyssnar på låtarna från filmen, K Ä R L E K♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-09-25 @ 16:19:19   

Sleep-over

Hejsan vänner!
Sitter här i Annas säng (amcandersson.blogg.se), blev en spontan sleep-over. Hade en mysig lördags kväll med film, spelade in egna filmer, lagade middag mm.
Mamma kommer snart hit för att hämta mig och då vill jag bara tack Anna för en underbar kväll, en sån kväll behövde jag!
Senare idag ska jag träffa Henrik och plugga...
Ni får ha en skön söndag allihopa så skriver jag mer lite senare, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-25 @ 12:42:07   

Mot Annas place


Sjukt snabbt inlägg nu då...
Idag har dagen bara flugit förbi och jag har inte gjort speciellt mycket. Njutit lite av vädert, pratat med Henrik, lekt med Mayu och tittat på tv typ. Men nu ni ska det hända grejer. Jag blir nämligen hämtad nu av Anna och vi ska hem till henne för en liten mys kväll, kommer bli skönt!
Hinner inte mer nu, är super stressad. Puss på er och ha en bra lördag!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-24 @ 16:21:34   

Elna'hjärta'Mayu


Hej vänner!
Mayu och jag sitter i soffan och bara precis softar.
Hon är jätte trött! Det är jag också, fast inte jätte...bara lite!
Awwwwwwwwww, hon kom och lade sig bredvid mig nu. Fyfan vad jag älskar henne!
Idag ska jag bara ta hand om Mayu och senare kommer Henrik. Mår fortfarande inte helt hundra men det känns bättre i alla fall.
Hoppas ni får en bra fredag!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-23 @ 13:53:32   

Ta't lugnt


Bad news...jag stannade hemma från skolan idag. Mår verkligen inte bra och det är så typiskt att detta händer nu när jag inte varit sjuk på evigheter.
Men det är förmodligen bäst såhär för jag är hellre hemma och försöker bli bättre än att gå till skolan och må dåligt.
Eftersom jag är sjuk har jag inte gjort så mycket idag, sovit, tittat på tv och film! Och jag tänker fortsätta ta det lugnt hela dagen framöver. Såg för ett tag sedan att det är ju helt underbart väder ute så njut människor!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-22 @ 17:09:37   

Blir inte bättre


Puss på Anna!
Go'kväll vänner, allt bra med er? Själv kan jag väl säga att jag blir inte bättre, jag blir sämre. Hostan har blivit värre, halsen gör ont, huvudet exploderar emellan åt och nu har magen börjat krångla. Klagar jag? Nej! Jag är en kämpe som Sofie, förresten tack så jävla mycket för detta Sofie. Längtar till jag blir sjuk på nytt och jag kan smitta dig, haha. Nej, så elak är jag inte (..jo..).
Såklart smitta inte Sofie mig med mening så jag klandrar inte henne.
På tal om något annat så har jag lång helg, det känns såhäääääääääääääär bra! Kommer bli en bra helg också om jag håller mig vid liv (skämt o sido), på fredag kommer Mayu och jag ska passa henne fram till lördag och när Mayu åkt hem så åker jag förmodligen till Anna (inte den Anna på bilden) utan min fina vän Anna andersson och sen på söndag tror jag inte att jag har något planerat.
Nu ska jag inte sitta här och babbla, ska nämligen gå och lägga mig eftersom jag mår som jag gör. Ha det bra, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-21 @ 22:08:29   

Dagens


Anonym om Pretty good monday:
Hej! Har läst att du läser till frisör. Jag själv läser Ekonomi och tycker det är jättejobbigt med så mycket läxor och sånt och jag är väldigt sugen på att byta till frisör. Så nu undrar jag, på vilken skola går du på? Är den bra? Mycket läxor? Tacksam för svar!
Kram och din blogg är sjukt bra!
Svar: Hej på dig med, ja det gör jag och jag älskar det. Jag går på Frans Suell och enligt mig är den bra och vi har också en del läxor så det kommer du nog inte undan men tror dock ekonomi har betydligt mycket mer vad jag hört! Vi får mer och mer läxor inom frisör, tror vi började lite lugnt bara. Men om du nu ska gå på frisör så snälla, jag ber dig...va riktigt jävla passionerad över det yrket och engagerad. För låt mig sägs såhär att det finns en person som jag inte tycker förtjänar sin plats på frisör linjen.
Tack så mycket och hoppas du fick svaren du sökte. Vill du prata mer så kan du alltid kommentera igen, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-09-21 @ 16:09:05   

Pretty good monday


Hola people!
Vilken bra måndag än så länge, gick upp halv 6 imorse för att Gabbi skulle komma hit klockan 6. Jag sminkade och fixade hennes hår. Kändes nästan lite som att jag hade en kund, vilket var skit roligt. Samtidigt fick jag och Gabbi tid till att prata lite. Jag började skolan 9.50 och jag åkte in till övre 8.30. Och jag som hatar fåglar...tror ni inte ett helt gäng med hönor och någon tupp kommer springandes mot mig (?) Fick lite smått panik där men kul nu i efterhand.
Slutade ca 3 timmar tidigare och det är alltid positivt så istället för att jag och farmor åt middag ute idag så blev det en mysig och trevlig fika. Gillade verkligen att bara prata ut och bara vara med min farmor, tack famor för idag!!!
Nu är jag hemma och jag är helt slut så här tar väl min måndag slut. Hoppas ni haft en bra dag så höres vi kanske senare ikväll igen, kram!♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-19 @ 17:25:10   

OhLord


Oh Lord, det slog mig att det är måndag imorgon och Gabbi kommer hit klockan 6 på morgonen...
Dem ska ha skolfoto imorgon och jag ska fixa samt sminka henne.
Imorgon ska jag även äta middag med min kära farmor i malmö, var har vi fortfarande inte bestämt men det kommer bli super myisgt och vi kommer ha det så trevligt!♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-18 @ 19:32:01   

Uppsättning


Detta är vad vi gjort denna veckan, i tisdags tror jag!
Först tuperade vi som in i *peeep*, ja..ni ser själva. Sen borstade vi ut allt och gjorde en hästsvans, därefter gjorde vi våran uppsättning och jag är super nöjd med mitt resultat. Det är verkligen super kul!
Tisdagar är min favorit dag för då har vi frisör hela dagen!
Kommentera gärna om vad ni tycker!
En sak som hade varit roligt är om någon som följer min blogg hade kommit och klipps sig hos mig i framtiden. Spontan tanke bara, haha♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Frisör | 2011-09-18 @ 19:03:37   

Sjukling


Hej på er!
Jag har gått och blivit sjuk oturligt nog. Mår inte alls bra men har inte tid till att stanna hemma från skolan. Det är ju nästan omöjligt att vara sjuk i gynasiumet (?) Så mycket man missar och inget går i repris heller. Vill inte komma efter i skolan så jag får väl bita ihop.
Helgen har varit bra, blev en trevlig tjejmiddag hemma hos Sofie i fredags och där spenderade jag natten. På lördagmorgon så slappade jag och Sofie fram till 3 då Henrik kom och hämtade mig.
Mamma hämtade mig och Henrik och vi åkte hem till mig. Gjorde inget speciellt igår...Henrik hade inte sovit på hela natten så han däckade här och jag gjorde det också men inte lika hårt som han.
Så vår lördag gick åt till att sova och titta på tv. Skönt ändå när man känner sig dålig.
Idag mådde jag ännu sämre så vi har bara fortsatta att ta det lugnt, tittat på film och myst.
Vi håller faktiskt på att få ett ryck och gå och göra oss i "ordning" och jag har lust att göra vid mitt rum, hoppas bara krafterna räcker.
Senare blir det plugg och jersey shore!
Hoppas ni också haft en bra helg och mår bättre än vad jag gör just nu.
Kram!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-18 @ 17:28:47   

To be continued

Skriver lite snabbt nu, klockan börjar bli mycket!
Jag har inte blogg torka, jag väntar bara på lite ego bilder. Har blivit besatt av Henriks iphone och instagram så där är ett par bilder jag kan pigga upp bloggen med så håll ut ett litet tag till!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-15 @ 23:22:42   

Could really use a friend right now

Om jag ska vara ärligt så hatar jag på ett sätt att prata om mig och Henrik.
Jag har svårt för att dela med mig till vänner om vårt förhållande och jag tror det mesta beror på att jag vill inte att folk ska tycka illa om honom. Har sätt sånt hända, man berättar bara när dem bråkat och när man är ledsen så ens vänner kan hålla om en och trösta. Klart att dem får en uppfattning av att killen inte är bra för henne eller tvärtom. Men så är det ju inte för henne eller honom, oftast så redar man ut det och sen är allting bra igen.
Jag är nog rädd för vad folk ska tycka om Henrik, speciellt nya människor...dem gamla har väl redan sin uppfattning.´
Jag vet att det kommer bli jobbigt för mig nu, när man skaffat nya vänner och man ska dela med sig till dem om saker som hänt i mitt liv. Varför jag är den jag är idag osv. Jag gillar inte tanken bara på att öppna mig så mycket för jag vet innerst inne hur sårbar jag är.
Ibland tror jag dock det hade varit skönt att ha någon man kunde berätta allt för och ingen dömde mig.
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-09-13 @ 23:36:18   

Permanentning


Här har det rullats en massa idag, permanent och stora lockar (ingen bild på dem) men bilden ovan är permanentningen.
Frisör jobber ser jävligt enkelt ut men trust me när jag säger att det är det verkligen inte. Tekniken och kroppen, det är bara en av alla saker som man måste träna upp. Frisör yrket är väldigt fysiskt påverkande så vi måste inprincip börja träna på allvar ifall vi vill blir frisörer och förbli såna för om vi inte tränar upp oss så riskerar man att så yrkesskador tidigt.
Detta tänkte jag inte alls på när jag sitter hos frisören eller när jag valde detta yrket men det är ingenting som förändrar min syn på saken, jag tycker fortfarande det är super kul!
Så jag lär väl vara biff snart...♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2011-09-12 @ 22:43:21   

RedFellas


Rebecca kommer förmodligen döda mig när hon ser denna bilden men jag är villig att dö för den!

Ångest! Jag vill så gärna blogga men jag har ingenting att skiva om och det göra mig galen. & jag blir galen på att tiden bara rinner iväg nu mera!? Jag var tillbaka i trelleborg halv 6 idag, jag upprepar; HALV 6 ?
Det är tidiga mornar, långa dagar och sena kvällar. Är inte van vid detta men det är väl som alla säger "man vänjer sig".
Jag skulle också gärna vela ta fler outfit bilder men jag hinner aldrig, på morgonen t.ex så hinner jag inte för jag måste hinna med buss mm och jag tänker inte gå upp tidigare för att hinna ta bilder på mig, no fucking way! Sen när man kommer hem så ser man ut som...CRAP!? Och så känner man inte för att ta hundra bilder på sig själv när kanske en blir bra.
Ni hör själva hur detta låter och jag hoppas verkligen att ni förstår hur det ligger till. Ta hand om er!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-12 @ 22:30:38   

Helgen

Jag hade verkligen ingen tid att blogga igår. Vaknade av mig själv klockan 8 och sen var jag och mamma iväg halv 10. Vi hade en del dags shopping i malmö med min fina moster, fick med mig hem en pälsväst, en stickad kofta, lite smink, strumpbyxor och en till stickad kofta.
Efter malmö hämtade vi min lilla älskling och jag hade henne hela kvällen och nu på förmiddagen så jag har haft ganska fullt upp men det är helt klart värt det!
Jag älskar att passa min lilla vovvsing.
Hon väckte mig halv 8 imorse och då gick vi ut på promenad, jag somnade sedan om en liten stund men det höll inte länge så jag har pretty much inte fått sova ut ordentligt denna helgen. Men allt har varit värt det, shopping dagen och Mayu plus att jag fick vara med min underbara pojkvän och sova i hans famn.
Just nu gör jag väl inte så mycket, är helt bänkad framför tv:n...tittar på teen mom 2 förstår ni.
Henrik kommer förmodligen senare. Nu framöver blir det bara att ta det lugnt, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-11 @ 15:24:15   

Min ilska vs idol/Alexander


Alltså ursäkta mig men jag måste ta ut min ilska någonstans!
Idol...*suck* Det blir fan bara sämre med åren och för att göra detta året ännu värre så gör dem en ny juryn och tar med Alexander Bart (?)
Jag är så förbannad på honom, hade jag haft en pistol så hade jag skjutit honom! Han har allvarligt något negativt att säga om exakt alla och han måste också göra allting värre för stackarna när dem redan fått ta en del skit. För er som inte vet vem han är så är det den fula med skägg bredvid Laila. Helt ärligt, vem tror han att han är. Komma in i idol och tror att han är boss och kan styra och ställa som han vill.
Han är nobody i mina ögon, han kan säga att han har varit med i det och det bandet och prodiserat hit och dit hur mycket han vill men allt han har gjort i sin "musik karriär" har varit skit. T.ex så har han varit med i BWO och det bandet kallar jag ett skämt. Jag har alltid trott att han hade någon slags sjukdom eller så innan jag ens visste hur han var egentligen, jag menar..kolla på honom? Och dem jävla byxorna...hur har han mage till att sitta och säga till andra människor att dem inte har "looken" mm när han ser ut som han gör själv. Dags för en verklighets check dude!!!
Alexander kan slänga sig i väggen, rent ut sagt!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2011-09-09 @ 23:15:11   

M Ö S S A N


Ett av mina bästa inköp, utan tvekan!
En underbar mössa som jag inte ser dum ut och är bekväm. Dock är den inte äkta men det gör mig inget för jag har hällre en fejk. Så mycket skriverier som var innan om dem äkta mössorna att man bar djurplågeri på huvudet eller något. Nej, jag är super-duper nöjd med denna. Billig, bra och har inte skadat ett ända djur.♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-09 @ 21:12:15   

Fart fylld dag.


Detta har väl jag gjort större delen av dagen...
På lunchen idag så gick jag och Rebecca och käkade sushi och halleluja säger jag bara, som jag hade längtat efter det! Riktigt gott var det och vi har bestämt oss för att bli stammisar där. Nu ska jag vara ärlig men jag är ganska dålig på att äta med pinnar så ibland när dem rasar samman använder jag gaffel, Rebecca tyckte nog jag var smått dum i huvudet men det gjorde inget för kul hade vi, det är en av anledningarna till att jag as garvar på den bilden. 
På väg hem från skolan så går vi alla tjejer ut och då lyckas jag drämma i min fot i en trotuarkant och ni ser ju hur den ser ut nu, haha! Gav Rebecca en hjärtattack när jag skrek.
Så fort jag kom hem så var det plåster på såret och sen gick jag ut och joggade och det satt inte helt fel i detta vädert som varit idag och med veronika maggio i öronen. Jag är så stolt över mig själv för jag lyckades springa hela rundan utan att stanna och jag har inte världens bästa kondis så jag är överglad!!
Sen har jag äntligen ätit min älskling, vi har äntligen återförenats. Försvinn aldrig igen!
Det var väl det!♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-09 @ 21:01:44   

When i held ya!

Nu ni kommer det komma en massa inlägg och förhoppningsvis så kommer det hålla i sig.
Jag kan väl börja med att säga att jag fallit pladask för Moa Lignell, både för hennes låt (when i held ya) och för hennes röst. Hon kommer från idol nu 2011 men frågar ni mig så borde hon redan fått en skivkontrakt och gjort denna låten till en singel!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-09 @ 19:52:24   

Torka!

Bloggar ingen när jag har något någerlunda intressant att säga...

Mayu är en shih tzu till dig som fråga. Mina kommentarer kommer inte upp på bloggen så jag ser inte om ni kommenterar förutom när jag letar ingenom mina inlägg så ni förstår varför jag kanske inte svara på kommentarer, Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-06 @ 23:25:33   

Mayu♥


Ska passa mitt hjärta på lördag!!!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-04 @ 22:50:46   

Dagens


Anonym
om Snodd stil från Lindex / Reese Witherspoon:
Fina outfit, var är tröjan ifrån? :p <3
Svar: Tack, från lindex!!!

Lovis, här fick du ditt svar också. Tack förresten!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2011-09-03 @ 19:39:57   

Snodd stil från Lindex / Reese Witherspoon


Såhär ser jag ut ikväll!
Blev att jag och Henrik skulle på kalas till hans kusiner.
Annars så går skolan framåt, börjar komma igång på riktigt nu. Är helt slut på helgerna efter veckorna, tidiga mornar och långa dagar. Hade jag fått välja hade jag nästan hälst bara sovit hela helgen.
Morgondagen vet jag inte vad det bjuder på ännu, återsår att se.
Har inte fått sova middag idag så jag känner mig lite trött och huvudet har börjat slåss, går nog och tar en tablett nu och så skriver jag mer imorgon istället!
Kommentera gärna, ha det bra!♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Clothing | 2011-09-02 @ 17:19:57   

Zumba


Strax drar jag och skakar lite rumpa på zumban!♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Allmänt | 2011-09-01 @ 17:50:18