Girls gone wild


Riktigt bra lördag kväll/natt igår!
Tjejmiddag / fest hemma hos Amanda. Det var bra stämning, skönt folk, hög musik, dans och roliga "lekar".
Jag och Sofie var uppe tills det ljusnade ute vilket kanske var vid halv 6 tiden (?) och sedan vaknade vi klockan 11 imorse så jag har rätt att vara trött idag! 
Tack till Amanda för igår♥

Imorgon är det valborg och den firas i Lunds statspark, får se hur länge vi stannar och vart vi tar vägen sen. Kommer säkerligen bli en riktigt bra valborg också, kram! 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-29 @ 15:00:14   

We are young


Jag har inte uppdaterat bloggen på över en vecka, tiden går så himla fort så man glömmer när man bloggade senast. Jag kan nog inte påstå att det hänt så mycket under denna veckan men igår var en väldigt bra lördag, berättar mer om den i nästa inlägg!
Jag kom hem vid 1 idag och mina planer för dagen är att slappa, kanske kommer Henrik hit för vi har månadsdag idag men vi får se hur det blir med det.
Nu tänkte jag sätta på en film och kanske vila en stund till, fick inte så mycket sömn inatt. Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-29 @ 14:28:33   

1 årGrattis min lilla älskling på 1 års dagen!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-29 @ 14:21:45   

Top Model - All Stars


Precis tittat på den nya säsongen av Top model 17! Som mina läser som följt mig från början vet att jag lever för top model, jag älskar det och denna säsongen är extra speciell eftersom det är gamla deltagare från dem förra säsongerna. Dessutom så tävlar dom inte bara om att bli modell för det är dom flesta redan men nu ska dom bli stjärnor. Ser fram emot denna säsongen men tycker det är lite synd att inte Nik och Anya är med, men GO KAYLA!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-17 @ 21:50:49   

Avant Garde


Idag var det andra gången jag misslyckades på uppsättningar i skolan. Så jag fick nog, dockhuvudet och mina redskap åkte med mig hem i högsta hugg och sedan jag kom hem har jag hållt på med denna avant garde uppsättningen. Är faktiskt nöjd!
Förstår om alla inte riktigt håller med men det är ju inte heller alla förstår avant garde.
Med andra ord så ska jag låta fantasin flöda och leka med håret nästan varje dag så jag är väl förberädd tills nästa gång min lärare säger: Nu har ni två timmar på er att göra en uppsättning, KÖR!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2012-04-17 @ 21:38:12   

Finish


Jag klarade det! Det tog några timmar och ett tag var jag påväg att ge upp men nu är jag färdig och jag gjorde det helt själv också. Finns fortfarande några små saker jag kan tänka mig ändra men det får jag göra en annan dag för jag är nöjd nu som det ser ut.
Nu när bloggen är fräsch och fin igen så kan man väl hoppas på lite mer uppdatering, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-15 @ 16:57:09   

Make over time


Igår var det vuxen kalas här hemma, trevligt och tack för alla presenter!

Idag, eftersom jag inte har något bättre för mig så tänkte jag fixa lite med bloggen...får se hur långt jag kommer. Annars tänkte jag bara ta det lugnt, kanske gå en runda med Julia ikväll. Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2012-04-15 @ 14:24:08   

Only for me

Nu känns det som kunskap igen, jag kanske bara är paranoid men jag kan inte förneka mina känslor. Det var just detta med att börja om på nytt, på gymnasiet och slippa denna känslan. Det jag inte förstår är vad som har gjort att det blivit så eller varför jag känner såhär, är det jag kanske?
Jag hatar egentligen att prata och skriva sånt här för jag tror folk tar det som att jag tycker synd om mig själv och vill att de ska bry sig också...så är det verkligen inte. Jag vill bara att mina vänner ska förstå mig men jag tror inte alla tar det på allvar och det är då jag ångrar att jag någonsin sa något.
Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle sitta här och känna på detta viset, inte efter hur jag hade det innan och det är det som stör mig, att jag vet inte vad skillnaden på då och nu?!
Dagar som denna, då håller jag bara det inom mig och väntar tills nästa dag för oftast så brukar det bara handla om att jag har en dålig dag.
Jag kommer ångra att jag skrivit detta men jag behövde skriva av mig och jag hoppas att jag kan relatera och komma ihåg vad jag menar när jag någon gång tittar tillbaka till detta.
Godnatt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-12 @ 23:44:49   

Svar outfit


Denna outfitten är då tillägnad till Anonym som undrade hur jag skulle kombinerat den vita bodyn med kläder.
För mig att detta en fest outfit och ska man ha en sådan body så tycker jag personligen att man har något över för det är lätt att det blir slampigt.
Men såhär tycker jag inte är fel bara att jag hade nog inte gått i det ute, kanske men troligtvis inte. Vill nog egentligen innerst inne.
Hoppas du fick svar på din fråga!♥ 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-04-09 @ 18:52:44   

Coloured shoes


"Man kan aldrig ha förmycket skor"
Dessa nya skorna bringar lite färg med sig till mina andra skor, känns bra med lite färg!
Blev en snabb shopping runda på valen idag men mammsen, tre tröjor, en kavaj och ett par skor. Funderar på att lämna tillbaka den ena tröjan men får tänka lite till.
Annars så har jag haft ett bra påsklov, hoppas alla andra också haft det.
Nu blir det middag och sedan far jag hem till Henrik igen, skola imorgon...
Ha det bra, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2012-04-09 @ 17:11:39   

Glad Påsk!


Igår bjöd mormor på påskmiddag, goda 4 rätters och trevligt sällskap.
Vi hämtade med oss Henrik på vägen hem och hade en jätte bra kväll med honom också, öppnade lite presenter från hela hans familj. Av Henrik fick jag ett champange glas där det stod I ♥ U och av hans mamma och syster fick jag ett presentkort på Gina tricot.
Det var en riktigt bra dag igår...
Idag har jag haft en mysig morgon med Henrik och nu fram emot kvällen så ska jag kolla på bio med Sofie. Därefter kommer Nichole hem här och ska sova här, får se om soffan också hänger på eller inte.
Glad påsk alla!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-06 @ 16:48:05   

Svar

Till dig som kommenterade mitt inlägg om Bowling och shopping!
Jag hittar inte det inlägget men jag antar att det är den vita bodyn du menar.
Jag använder inte sånt till kläder, tyvärr men jag kan försöka sätta ihopa något ändå för din skull! Det är underkläder för mig så har inte det riktigt till vardags, inte ens till fest.
Men jag skulle gärna velat ha det till fest för det är skit snyggt på ett sätt men jag har inte modet till att gå runt så.
Men jag gör det, kanske inte idag men så fort jag får möjlighet till det!
Tack för komplimangen, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-04-06 @ 16:25:30   

17 år!


Grattis till mig på min 17 åriga födelsedag!
Fick skönsång och frukost på sängen halv 8 imorse av min kära familj, fick ett ipad skydd av lillebror och en Nikon 1 av mina föräldrar. Jätte bra paketer!
Sov vidare till klockan 12 och klockan 1 kom farmor på besök så det blev lite födelse fika och sen kom mormor också en sväng. Annars har jag bara tagit det lugnt, har inte haft mycket att göra, trodde Henrik skulle varit med mig idag men så blev det inte.
Fick även bestämma middagen för ikväll och nej, jag valde inte oxfilé men där är oxfilé inblandat i maten jag valde. Fondue står på menyn med oxfilé, kycklingfilé, räfflade pommes, tzatsiki och fler såser.
Hoppas ni alla har ett skönt lov, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-04 @ 19:01:31   

What ever

Jag har blivit sviken, så många gånger att jag börjar vänja mig vid det. Det är då det har gått för långt men vad gör man?
Jag sitter i en situation där jag känner mig kluven, jag känner innerst inne att den personen har svikit mig på ett sätt och jag vill egentligen säga det till den personen men jag känner också att jag inte har någon rätt till att säga det eftersom att vi inte ses så ofta mer. Dock vet jag att hade situationen varit tvärtom så hade den personen brutit vår kontakt helt, fast det vet jag bara pga äldre händelser...jag vet knappt hur den personen är idag. Därför håller jag det inom mig, tror faktiskt inte att det hade gjort någon större skillnad om jag sagt det!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-04-01 @ 18:06:16