8 days ago


Nu har vi löst problemet, det har inte varit internetet det är fel på utan datan så därför har det inte blivit någon uppdatering förrens nu men tro mig, jag har velat skriva!!!
Så vad har hänt på dessa åtta dagarna? Jo, jag har träffat efterlängtade carro! Varit på stranden och skaffat mig en bränna (tack gud för vi fick en veckas riktigt solsken i alla fall), träffat Ellinor, Utekväll med Anna och Jennie - sushi och sedan satt vi på istanbul och då gjorde Emma oss också sällskap (fick vip biljett till kräm på fredagen men det blev aldrig något krämande för oss), Grillkväll hemma hos Vikki och igår var jag med Julia och Elin hemma hos Marko mf.
Igår kom även min morbror med hans familj och hälsade på och har sovit här så idag kommer bara vara en slappe-dag för mig. Jag tänker sova för jag blev väckt alldeles för tidigt imorse men det var av en bra anledning för lilla mormor var här och hade fixat lyx frukost till oss alla!
Därefter blir det nog Twiligt maraton men lite onyttigheter, puss på er och tack för ert tålamod!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-29 @ 13:03:48   

Dagens: Hår uppsättning


Anonym:
Åh så fin du var i håret! Hade du kunnat berätta hur du gör den frisyren?
Svar: Tack så mycket! Min mamma gjorde den på mig men vi använder videon ovanför till insperation. Hon gör riktigt fina uppsättningar som går att göra på sig själv och dom ser rätt så avancerade ut men det är faktiskt ganska simpelt. Titta på videon för att se hur du gör denna uppsättningen. Tack för din komentar!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-07-21 @ 16:25:53   

Out to the Fit



Dagens klädsel: Ny bluse från ginatricot// Nya örhängen från cubus// Blåa jeans\\
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-20 @ 19:51:21   

Senaste inköpen

Detta är lite av vad jag har köpt dem senaste dagarna. Det mesta köpte jag idag; Jumpsuit på stadium// Låga vita converse - intersport// Reebook gympa skor- intersport// Boyfriend jeans från Lindex\\
Linnet är från i söndags och det köpte jag på cubus!
Det känns riktigt jävla bra att kunna köpa saker utan att känna ångest, lycklig tjej!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-20 @ 19:44:49   

4 dagar?!

Har det redan gått fyra dagar sedan jag uppdaterade sist?! Dagarna bara flyger förbi. Jag kan väl börja med att berätta vad jag har gjort dessa dagarna som har hållit mig så upptagen från att blogga. I måndags så kom Anna, vi sov över och umgicks fram till tisdag kväll. På onsdagen så hade jag först 3 klippningar inbokat men sen blev det 4 och därefter 5. Riktigt kul men man kände verkligen lite press på både tid och resultat. 3 barn klippte jag på under 2 timmar och jag kan säga er att det tog 2 timmar att klippa min mammas toppar första gången (mest för att jag är så noga och lite av en perfektionist) så detta är verkligen ett stort framsteg för mig och jag var lika noga med dom som första gången med mamma! 5 kunder och 500 kr rikare, jag klagar inte men det kändes verkligen bra att få en peng för sitt arbete. Jag var helt slut igår så jag sov gott kan jag säga er. Idag vaknade jag rätt så tidigt men ville inte gå upp av någon anledning. Kvart över 1 träffade jag Malin på övre och vi tog bussen in till Malmö. Fick köpt min fina kamouflerade jacka på t shirt store och en tröja på gina, lite shopping och go'fika med underbart sällskap är aldrig fel! När jag kom hem så stod där ytterligare 4 kunder som ville bli klippta, det gick hur bra som helst idag också. Cash is king!!!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-20 @ 00:46:28   

Malmö


Min söndag spenderade jag med min fina vän Nichole i Malmö. Kollade lite kläder, åt, skratta och mycket prat. Denna gången fick jag faktiskt med mig ett linne hem, bild kommer nog senare! Lite komiskt var det för jag och Nichole hade bestämt oss för en riktigt mys dag med fika och strosa runt på gå gatan men istället blev det entré och Burger king, äsch det gick lika bra det med! Tack vännen för idag!

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-15 @ 21:20:33   

Horse Show


Det blev att stanna hemma idag. Anna frågade igår om jag ville gå med henne på falsterbo horse show och visst, det hade säkert varit trevlig men mest för att jag hade varit med just henne. Annars var där ingenting som talade till mig, speicellt inte priset för att komma in...250 kr för att komma in och kolla på häst-tävlingar(?) Dom pengarna använder jag hellre till något annat.
Det är inte så att jag inte gillar hästar, skulle gärna vilja rida men att titta på en massa intresserar inte mig direkt. Sen är det ju inte bara inträdet som kostar, jag kanske vill köpa något på marknaden och då är vi säkerligen över 300 kr lappen, inte OK!
Men jag får i alla fall träffa Anna (Leth) på måndag och det kommer bli hur bra som helst, med eller utan hästar.
Nu: spring runda med pappsen!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-14 @ 16:24:54   

Camouflage

Ge mig denna jackan! Jag vet att jag är helt efter när det gäller dessa jackorna men dom har ju hållit i sig och jag blev förälskad när jag fick prova min vän Marias. Den är dessutom döläcker till min hårfärg! Så nu när jag fått en "thing" för jackor så måste jag ha en. Av dom jackorna som jag vill ha och känner att det är lite av ett måste är denna jackan, en svart skinn jacka och en päls jacka. Vi får se vad plånboken känner för...

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2012-07-14 @ 00:37:24   

Mys-middag

Fick lite klagomål idag från miss Jennie om dålig uppdatering så jag antar att jag får bättra på mig lite... Idag har det äntligen varit lite sommar väder, vid halv 1 blev det lång promenad med Mayu och därefter spenderade vi dagen i trädgården. Blev en snabb runda i stan med mamma och Elias men inget blev köpt för min del. Hem igen och gjorde mig i ordning inför kvällen som spenderades hemma hos Jennie med Anna och Nathalie. Middag och snacks med en massa prat. Riktigt trevlig kväll om någon undra! Nu är jag nyligen hemkommen och funderar över om jag ska sova eller sätta på en film (går inga bra på tv) men det lutar nog mot film eftersom jag inte är speciellt trött. Jag velat fortfarande på vad jag ska hitta på imorgon, ni får väl helt enkelt komma tillbaka hit för att läsa imorgon om vad jag bestämde mig för. Godnatt!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-13 @ 23:56:44   

Try something new

 

 I år blir det ingen sol semester så istället tänker jag och min familj prova på något nytt, något man inte gör varje dag! Duktig som jag är så började jag mitt letande efter aktiviteter och upplevelser. Live it.seär en riktigt bra sida och gav mig en massa bra idéer. Det som lockade mest är saker som är spännande, får gärna ge en liten adrenalin kick men mycket av det innehållet höjder och det klarar jag inte av! Vi får se vad vi bestämmer oss för, jag har ju bara tittat runt lite själv och vi måste komma överens tillsammans!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-12 @ 22:15:15   

Haircut

Klippte min lillebror för någon dag sedan, skulle lagt upp före och efter bild tidigare men vårt internet fungerar knappt så har inte kunnat uppdatera. Men här ser ni i alla fall, jag är själv riktigt nöjd för att vara första gången som jag klippte denna frisyren! Tycker att han ser äldre ut och detta passar honom riktigt bra.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2012-07-12 @ 20:09:20   

Gårdagens utgång

Spontan kväll igår, 2 timmar innan strandbaden öppnade bestämde jag, Viktoria och Nichole oss att vi skulle dit och eftersom vi inte hade "biljetter" var vi tvungna att vara där tidigt. Halv 11 var vi där och vid 12 kom Nichole. Jag trodde faktiskt att det skulle vara fler människor där igår i med att det är hästveckan men det kanske bara kändes lite eftersom alla var så utspridda. Kvällen var riktigt bra förutom att man blev kallad idiot för jag sippade en kille och musiken var rätt så dålig till och från. Höjdpunkten tror jag var när vi tre stod bakom en vakt och shackade som aldrig förr och han märkte ingenting, haha. Tack så mycket för igår speciellt till Viktoria och Nichole men även till er andra också!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-10 @ 23:12:46   

Need you

Bloggen är det ända stället där jag blir hörd utan att bli avbruten. Tro mig, jag har försökt nå dig och prata med i verkligheten men jag blir bara ständigt avbruten och därefter höjs våra röster och tillslut blir man förbannad och ledsen så man bara låter det glida förbi. Sedan jag blev singel så har verkligen livet varit 50/50 och det ända jag vill och begär från dig är att du ska lyssna, bara lyssna och stötta mig. Jag vet inte hur det blev såhär mellan oss för ett tag kändes vi så nära men nu vågar jag knappt säga något för jag är rädd över att bli utskälld för mina beslut eller dömd, för jag behöver dig! Jag behöver att du finns där i vått och torrt, bra och dåliga stunder. Jag kanske är en del till varför det blivit som det är för jag berätta kanske bara när det var dåliga stunder i mitt liv och då skaffa du dig dåliga uppfattningar så jag skyller inte det på dig... Snälla, jag vet att det är svårt men försök för min skull. Jag kan inte bära på allt detta själv och jag behöver dig!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-07-08 @ 23:07:37   

Be strong


"Bra saker kan komma från dåliga"
Det är något jag verkligen insett och jag använder mig själv som ett exempel. Det har vara gått lite över två månader sedan jag och Henrik gjorde slut men på bara dessa två månaderna så har jag mognat, blivit starkare och mer självsäker. Det trodde inte jag om mig själv...att jag var så här stark och kunde hålla huvudet högt hela tiden. Jag är stolt över mig själv att jag inte lät allt köra över mig och blivit deprimerad, istället vände jag på det hela och tänkte att nu ska jag bara ha det bra med familj och vänner och jobba på mig själv (inte för där finns så mycket att jobba på *blink*)
Jag lärde mig en del om mig själv av en tragisk händelse som vände det till positivt.
Va stark♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-07-04 @ 23:11:32   

Ullared!

Vilken bra dag jag hade igår, upp klockan 7 för att sedan ha roadtrip till ullared klockan 8. Jennie, jag och Anna körde i två timmar och när vi äntligen var framme i Gekås så var det bara till att shoppa loss, and yes we did! Alla höll sig dock under 2000 lappen, jag var dock precis på gränsen...
Tack till Jennie och Anna för att jag fick följa med, hade jätte trevligt!

Vad jag fick med mig; Ett buddah huvud, två ljusstakar, en ny data mus, parfym, skydd till padda, skal till min blivande Iphone 4s vit, skor, klänning, tröja, lamm filt, två lösögonfransar, naglar, örhängen, hörlurar, familj ram, plattång och till sist en present till Joel som jag och Anna delade på.
Jag har alltid lyckats glömma någonting på ullared och denna gången glömde jag mina skydd till Elias och min iphone men det gör ingenting för jag hade i alla fall inte betalat för dom. 
Bra dag, bra saker för bra pengar med bra tjejer, blir knappt bättre♥
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-07-03 @ 13:40:55