Världens finaste vän

Hej allihopa som läser Elnas blogg.. Dettainlägget tänkte jag ge till henne.
 
Ni som inte är vän med elna, känner henne eller någonsin träffat henne - fan va synd jag tycker det är om er. Denna tjejen är den bästa och finaste vän man kan få. Hon är bra på sitt sätt, och allt på det bästa sätt. Hon bryr sig om en, hon visar alltid ett intresse när man behöver lätta på hjärtat. Hon är inte den som låtsas bry sig, utan hon gör det också. Hon är så godhjärtat. Fin på alla möjliga sätt. 
Det finns så många anledningar till varför jag älskar denna lilla filur, men tänker inte sitta å dela med mig av alla dom till er. Utan jag tänker bara berätta för er att jag älskar henne. Hon är bäst. Så jäkla vacker, you name it.
 
Det var väl det... ÄLSKADE ELNA, tack för att du finns, tack för att du är du.  
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-28 @ 11:27:43   

Why, blogg.se, WHY?

Nej! Jag som hatar förändringar. Blogg.se ser F.U.C.K.E.D U.P ut...
Jag som typ precis lärt mig att hantera gamla blogg.se. Nu måste jag börja om på nytt och det ser jag verkligen inte fram emot!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-24 @ 00:27:05   

Midsommar


Vilken bra midsommar jag hade! Hade först jätte trevligt med mina föräldrar i Höllviken och därefter gick jag på fest också i Höllviken, kunde inte varit bättre plaserat! God mat, fantastiskt väder och trevligt sällskap!!!

Idag har bara varit lite av en ta't lugnt dag med min fina Anna. Först sola vi lite, hoppa studsmatta, kasta gris med vatten balonger, hade vattenkrig, prata, fika, såg film, åt middag på pizzerian, krängde onyttigheter och lättade på våra hjärtan lite. Riktigt bra dag skulle jag vela säga!
Nu när Anna har åkt hem så har jag städat mitt rum...nu tänker ni säkert " är hon helt störd och städar klockan 00.00 på natten" Och ja, kanske jag må vara det men jag får alltid och då menar jag verkligen alltid mina städryck på kvällarna. Så nu när jag är klar så funderar jag på vad jag ska göra här näst, får väl bli en film till. Godnatt på er och hoppas ni hade en lika bra midsommar som jag!!!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-24 @ 00:05:22   

Replay


//Klädsel för någon dag sedan...\\

Sommarlovet har väl börjat ganska så bra, inte väder mässigt kanske men med andra saker. Idag har jag passat Mayu och träffat Joanna ett tag. Klippte henne först och sedan gick vi ut och tog lite bilder. Det är som vanligt, man tar 200 bilder och 2 av alla dom blir bra, haha.
Imorgon blir det fest i limhamn och sedan på fredag är det midsommar, den firar vi hos Palle först och sedan fest hos Maria. Längtar!!!
Nu ska jag ta något gott att dricka och sen ska jag väl krypa till sängs antar jag. Sov gott!♥

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Clothing | 2012-06-21 @ 00:11:35   

Made my day

Hade fått en massa fina kommentarer när jag öppnade bloggen, så glad jag blev. Svarade dom flesta på sina egna bloggar men dom anonyma och vissa svarar jag här!

Anonym om Student:
hur lockar du ditt hår? använder du några produkter innan och hur tjock är din locktång om du nu använder en sådan? ditt hår är jätte fint :D
Svar: Du lär nog få världens tråkigaste svar nu...Jag lockar med plattång och jag har tyvärr inga produkter i men jag skulle rekomendera värmeskydd! Tack så mycket ändå!!!

Anonym om Student:
vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har....allt är så samspelt på bloggen...designen, inläggen mm....jag är riktigt imponerad
Svar: Tack så hemskt mycket!!! Gud så glad jag blir, denna kommentaren gjorde min kväll!


moa:
Vilken linje går du? :)
Svar: Hantverk - Frisör i malmö!!!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-06-21 @ 00:02:56   

Sixten!

Idag kom lilla Sixten. Min sjätte kusin.
Välkommen till världen älskling!
Vi hälsade på idag på sjukhuset en stund men hade velat stanna längre, Sixten var så go. Men vi lär väl hälsa på snart igen så fort min fina moster och Atle kommit hem från sjukhuset.
Grattis till er alla och min lilla Cerny har nu blivit storebror, extra grattis till honom!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-06-18 @ 22:46:55   

Broom, Broom


Den 12 juni 2012 körde jag bil för första gången i mitt liv alldeles själv.
Som jag har längtat! Nu väntar jag bara på att vi ska komma igång på riktigt så jag snart är ute på vägarna...se upp säger jag bara♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-16 @ 02:22:16   

Student



Hektiskt dag, började med att man blev väckt klockan 9 för klockan 10 skulle man fara iväg in till malmö med mamma och Elias för att träffa moster och Cerny. Shopping och "fika", jag klagar inte. Fick med mig hem en sommar klänning, jeans jacka, svart tup top linne och tre par trosor.
Hem igen för att börja göra sig i ordning inför studenten. Mamma ville så gärna kolla på när studenterna sprang ut på trappan och åkte iväg med traktorerna så jag följde med som sällskap. När man var där och kände glädjen från alla så ville man bara själv också ta den men nä, 2 år till...men det går fort!
Vi ska även införskaffa oss Trelleborgs traditioner på student veckan till malmö för vi är lite avundsjuka på hur kul dom har det och jag har inte upplevt det alls så i malmö.
Annars var det god mat hemma hos Hanna och trevligt men nu är vi hemma igen. Skönt för jag var ganska så trött.
Grattis Hanna åter igen, hoppas du fick en riktigt jävla bra dag alltså!!!♥
Lämna en kommentar ?  
6 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-16 @ 02:05:23   

14 Juni 2012




Då började mitt sommarlov!
Tänk att det redan har gått ett helt år och jag hade slutat 1 ring. Jag börjar ju 2:an efter sommaren (?) det är sjukt vad tiden går.
Vi hade i alla fall en riktigt trevlig och mysig dag i torsdags. Började med skolavslutning på skolan, kram kalas, betyg mm och därefter gick en större del av klassen ut och åt lunch på Gränden. Gränden är nog bland det mysigaste ställena jag har sätt, älskade det verkligen. Efter maten sade vi hejdå och vi ses. Drog tillbaka till Trelleborg, hann knappt inte mer än hem innan jag skulle iväg igen. Gabriella fyllde 17 (GRATTIS VÄNNEN!) så vi firade henne med middag på A9. 21.40 tog vi bussen tillbaka hemåt, inom Gabbi för att hämta varmare kläder och sedan vidare ner till dalabadet.
Det var verkligen en toppen dag!!!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-16 @ 01:46:50   

Äkta vänner

Vad är egentligen definitionen av en riktig vän?
Är det dom som ringer och frågar om man vill ses eller är det dom som finns där i dom svåra stunderna, dom i skolan?...
Spekulationen kan go on and on. När det gäller vänner för min del så vet jag inte mycket mer än andra. Jag trodde jag hade lärt mig vilka som var äkta och falska och kanske för stunden så gjorde jag rätt men i längden så visar det sig hur mycket människor förändras och det tror jag man aldrig kan förutsäga, det kommer komma som en överraskning en vacker dag. Efter all min otur med vänner så tog jag ett beslut att ta vara på mina äkta vänner och strunta i dom som trampade på mig men nu på senare tid så ser jag även hur mina äkta vänner inte alltid är så äkta. Därför undrar jag vad definitionen är. Är det okej att det blir såhär ibland, man behöver inte höra av sig 24/7 eller borde en äkta vän egentligen göra det. Alldeles för många frågor och för lite svar. Jag tror man aldrig kommer undan falska vänner för är dom inte falska i början så blir dom förmodligen det en dag...

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-06-05 @ 23:10:22   

Resultatet


Min fina moster, tack för du ställde upp!
Jag älskar dig!♥
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Frisör | 2012-06-05 @ 00:02:25   

Hello purple


Ny hårfärg, vinrött/lila/rosa...kalla det vad du vill men häftigt är det i alla fall!
Började 9.50 idag och från 12.00 fram till 20.00 så var vi alla i full gång med kunder och varandra. Först så gjorde jag Matildas utväxt och sedan så färgade hon mitt. Klockan 15.00 kom min moster och 16.00 så var jag igång med henne. Färgning, klippte page, klippte upp och klippte luggen på henne och allting blev riktigt jävla bra! Jag blev super nöjd och det verkade hon också bli. (Bilder kommer).
Jag var hemma klockan halv 10 och jag är ganska så trött efter denna dagen men har inte planer på att gå och lägga mig ännu eftersom jag nu är ledig imorgon och på onsdag!
Nu är snart filmen på tv:n slut så jag får nog snart sätta på en annan film på datan istället, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Frisör | 2012-06-04 @ 23:47:45   

Perfect Shorts



Nya favoriter från Vero moda.
Ser ut som helt vanliga jeans shorts men dom är så mycket mer. För min del så är shorts bland det svåraste att hitta för att jag är så svank men dessa sitter som en hanska på handen eller en strumpa på foten. Det bästa med dom är att dem är stretch så dom är inte jobbiga att ha på sig eller sitta i och inget fett trycks ut någonstans.
Man kan väl säga att en liten del av min sommar är räddad!♥ 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-06-04 @ 22:29:06   

Dress

Anonym om Girls Night;
var har du köpt din klänning? (: jätte söt
Svar: Tack så mycket, den är från Ginatricot!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-06-04 @ 22:19:33   

Girls Night







Tjejkvällen igår blev rätt så lyckad, det var väl ingen hysteriskt galen kväll men trevligt hade vi alla och kul för den delen. För mig så var det bara skönt att ha mina vänner samlade. Fick så fina presenter av dom alla, blev så himla glad!
För drink, middag och snacks samt mycket "mingel" och lite tävlingar. Jag håller med om att det ser inte så fräscht med feta tamponger i munnen men fan vad vi skrattade. Det var det värsta jag varit med om! Tävlingen gick ut på att ha tamponger i kinderna och sedan dricka upp ett glas dricka snabbast. Jag var den första som misslyckades för bredvid mig hade jag Matilda som kämpar för kung och fosterland och när hon dricker så låter det som att hon kräker i glaset men hon bara fortsätter. Det är svårt att beskriva hur det lät men äckligt lät det och jag kunde inte låta bli att skratta. Jag var väl rätt så nära på att spy också, så vidrigt var det. Men vinnaren blev Maria som klarade dricka upp hela glaset och Nichole kom tvåa.
Nu när jag tänker på det så låter vi som om vi vill kräkas eller något för nästa tävling vi gjorde var att man skulle stoppa in en mashmellos i taget i munnen och sedan säga en mening. Dom flesta klöktes här också men Matilda klarade det och stod som vinnare.
Min plan igår var att vi skulle suttit ute men pga väder så fick det bli ändringar och tur var väl det för det blåste som aldrig förr.
& varför här inte är så många bilder på mina fina vänner som var med denna kvällen är för att när kameran dyker upp så antingen håller dom handen för ansiktet eller så vrider dom på sig men en roligt sak är att när det ploppar fram en iphone så kan man titta in i kameran och le och sedan läggs den ut på FB och instagram, haha.
Nu ska jag spela lite kubb med våra gäster...
Tack alla för ni kom igår och för dom fina paketerna!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-02 @ 21:06:26