Malmö Mässan


Nya bälten!

Som många säkert vet så är det Malmö mässan idag i Hyllie, vill tyvärr inte påstå att det var speciellt roligt eller intressant men nu har man varit där och fått uppleva det i alla fall.
Vi var där från 11 till halv 1 ungefär. Inte så länge med andra ord. Hemma igen vid lite över 1 och nu sitter jag här och leker lite med Remby appen. Gillar den så tycker definitivt den ska stanna kvar!
Snart ska jag gå och göra i ordning inför imorgon, längtar till på fredag!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2012-05-31 @ 14:46:29   

Detta gjorde min dag!
Jag dog lite inombords när jag läste detta "brevet" idag. En underbar liten tjej vid namn Oliva har valt mig som sin idol och det hon skrev om mig är bland det finaste jag läst. Jag blev djupt berörd!
Tack Oliva, du är guldvärd!!! I♥U.
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-28 @ 21:57:32   

Lugn helg


Helgen har varit lugn, igår var jag nere på dala med en massa människor och sedan sov Gabbi här och idag har jag slappat med Mayu. Elias och jag har huset för oss själva så vi gick och handlade pizza och sedan bänkade vi oss framför en film. Efter två filmer så byta vi till godis och eurovision song contest.
Imorgon blir det Malmö med mamma. Hoppas ni haft en bra helg, godnatt!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-27 @ 01:10:55   

Euphoria


Grattis till Sverige!!!
Nu ska mammsen och jag ha biljetter till nästa år när eurovision song contest är i Sverige. Fyfan vad bra!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-27 @ 00:52:17   

Kanotklubben
Bra dagar bara fortsätter att komma och vädert bidrar till det en hel del.
I onsdags så hade vi inga lektioner förutom en, idrott. Vi skulle paddla kanot i kanalen i Malmö. Riktigt roligt! Dagen fortsatte sedan med lunch på subway och mys med mina fina tjejer i malmö. Bussresan hem var lite av ett äventyr eftersom att en lastbil hade vält i rondellen vid stavstensudde.
Idag har också varit en fantastisk dag (hoppas vädert håller i sig). Träffade min fina vän Anna efter skolan och vi gick mest runt i stan. Hittade ett par perfekta shorts och dom perfekta beige/rosa klackarna (som snart är mina).
Saker jag mer längtar till är dagen då jag får mina pengar för då beställer jag min efterlängtade hårförlängning och sedan den 1 juni är det tjejkväll hemma hos mig med övernattning i tält. Jag har det bra!
Nu ska jag sova, måste vara pigg imorgon inför matte nationella. Godnatt!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-24 @ 23:37:12   

What doesn't kill you makes you stronger


Har haft ett par bra dagar och idag har vädert bara varit underbart! Legat och solat med pappsen ett par timmar och halv 5 mötte jag upp Malin för en pratstund, rensa luften lite och jag är verkligen glad över att jag träffade henne, det var evigheter sedan sist! Middagen väntade på mig när jag kom hem och efter det tog jag och lillbror var sin cykel och cycklade ner till hamnen för att käka lite glass. Vi mötte upp Gabbi och hennes syster som höll oss sällskap.
Klockan 9 ska jag klippa pappa. Har börjat klippa rätt mycket hemma och tjänat en slant på det också. Har haft 4 "riktiga" kunder sedan jag började med detta och nu ska jag boka upp 3 till. Jag har verkligen valt rätt, jag älskar det jag gör och är enormt passionerad över det!
Nu ska jag titta lite kläder på nätet, ha det bra och ledsen för uppehållet!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-20 @ 20:37:36   

Heartbroken

Den 2 maj 2012 tog mitt och Henriks förhållande slut. 3 år, 1 månad och 3 dagar...

Lämna en kommentar ?  
6 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-03 @ 15:13:44   

Fascinerande

Det fascinerar mig hur folk äter av andra människors olycka.
Jag har märkt det genom åren, i början var alla super intresserade och ville veta allt ( och i början så är allt oftast bara bra saker ) och dom var glada för min skull och ville veta mer men ju längre tiden gick blev folk allt mer ointresserade. Intresset kom tillbaka sen igen när något dåligt hade hänt i förhållandet.
När man berättar bra saker så kan man få ett par himlande ögon, en suck eller bara ett halvhjärtat "vad kul" men när man stället börjar en mening med "vi har bråkat" så får man en helt annan reaktion, båda öron som lyssnar noga, ovanligt mycket medkänsla mm. Vad är det som är så lockande med dåliga saker?
Missförstå mig inte nu, jag menar inte bara om vad jag har upplevt utan rent generellt. Och folk som gör så är oftast falska vänner.
Detta beror mycket på varför jag inte delar med mig så mycket längre.
Nu ska jag sova, skola imorgon. Godnatt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-02 @ 00:23:03