Nit BH


På väg hem till mig!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2012-11-28 @ 23:04:00   

Swedish house mafia!


Min måndag den 26/11 2012 var bland dom bästa kvällarna i mitt liv. Vi såg SHM i köpenhamn.
Jag lever fortfarande på adrenalin där ifrån och det hjälper inte att jag tittar på mina videos där ifrån heller.

Det var en kort dag i skolan, fixade oss där innan vi begav oss vidare. Mot trianglen där vi åt Mcd och därefter tog vi tåger till Köpenhamn. Gick på Ströget lite för att fördröja tid och hitta en bar. Super mysigt. Tillslut var vi framme vid metro där vi skulle ta tåg till forum. När vi kom fram ställde vi oss i kön, riktigt lång kö men den flöt på, allting flöt på hur smidigt som helst hela kvällen. Vi kom in och fick riktigt bra platser. För dj:n sög dock så vi stod på bra platser i 1 och en halv timme lite i onödan. Fanns ingen mening att trängas där till det han spelade. Till slut var det pause och alla väntade förväntansfulla på att SHM skulle börja. Jag säger bara fyfan vad bra det var, laser showen, musiken, allt från början till slut. Dom började med rätt låt, slutade med rätt. Jag är riktigt nöjd, det var värt vart enda krona. Självfallet väntade alla på "don't you worry child" och när den kom så blev publiken helt galna och i refrängen så stänger SHM av musiken och då sjunger hela forum. Det är så jävla svårt att beskriva känslan, helt otroligt. Och i en annan låt sa Axwell att vi skulle sätta oss ner, and so we did. När sedan refrängen på den låten kom så reste sig hela forum igen och hoppar som aldrig förr!
Kvällen var fantastisk, obeskrivlig, fucking awesome. Men efter att haft sånt flyt så fick vi så klart en lite och en ganska så stor motgång. Nichole svimmade efter för dj:n men hon vaknade snabbt till liv igen och var tillbaka på banan när SHM började showen. Och sedan tog vi oss hemåt...Åkte till kastrup. Det kommer ett tåg nästan precis när vi kommit fram men såklart var det fullt. Folket tryckte sig in för att komma med, en dörr kunde dom till och med inte ens stänga helt. Det jag blev mest förbannad över var att människor är så fruktansvärt själviska. Istället för att ge plats åt oss andra som ville hem så satt dom ner i gångarna. Så det tåget åkte utan oss. Vi fick information om att ett tåg KANSKE skulle komma om en timme. Men det gjorde det inte och det tåget var en timme försenat. Vi fick då reda på att en tant på det full proppade tåget hade svimmat.
Så över gick 80 pers på andra sidan men efter den timmen så gick vi tillbaka till höger sidan igen, när vi precis kommit dit så kommer ett tåg på vänster sida...typiskt. Så alla gör sig förberedda på att springa tillbaka men vi väntade för att se så det var rätt tåg. Jag ser att det står "LUND C" så jag skriker det och då springer 80 pers upp för trapporna och ner på andra sidan men helt plötsligt så vänder folk i trappan igen och skriker "tillbaka!!!" så vi 80 pers vänder och springer ner på samma spår igen. Då kommer ett tåg där och alla applåderar och jublar. Vill bara påpeka att vi väntat där i över 2 timmar och klockan var nu halv 3 på natten. Jag var hemma vid 4 - halv 5 kanske och jag var så lycklig över att jag inte skulle till skolan på tisdagen. Vaknade dagen efter kvart över 2, fortfarande lika lycklig och kunde nu skratta åt hela tåg situationen.
Oförglömlig kväll! Tack till Nichole, Sofie, Emma, Maria, Mirjam och Elsa♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-11-28 @ 23:00:07   

Cut and Colour


Förra veckan fick vi en utmaning: Klipp efter förebild. Och ja, polisongerna är med mening. Lite av utmaningen var att man skulle göra något lite annerlunda och asymmetriskt. Blev riktigt nöjd med min klippning och idag fick vi färga dom, skulle vara i samma stuk som klippningen (lite annerlunda) och det blev faktiskt ganska bra det också!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frisör | 2012-11-14 @ 23:21:01   

Breaking dawn part 2


Då var min älskade twilight saga slut för gott, först Harry Potter och nu Twilight...vad ska man nu titta på?
Jag är riktigt nöjd med sista filmen, den är riktigt jävla bra. Önskar att det kommer en till dock men säger inte varför för jag vill inte spoila och möjligtvis göra vissa arga.
Det var redan folk som försökte göra det inatt men deras var bara lögner...tack gud!

Annars då? Jag har äntligen färgat håret tillbaka till rött och nu behåller jag det såhär, har lovat mig själv och alla andra att inte hålla på mer med det. Blev lite mörkare än vad jag ville men det är ändå en riktigt snygg "blod röd" och jag förväntade mig att det skulle vara lite mörkare imed att jag hade ett hemskt utgångsläge!
Nu får jag väl ta och göra något vettigt, kanske börja på mina teori böcker om bilkörning eller plugga lite?...Vem försöker jag lura. Vad som egentligen kommer hända är att jag kommer gå ner och göra bubbelvatten och sedan bädda ner mig och därefter somna efter alla mina serier som går till halv 2 inatt.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-11-14 @ 22:14:57   

Förändringar

Det var mig ett jävla tjatande på hur mycket jag har förändrats...
New's flash everyone, alla förändras. En förändring kan man lätt se på någon som varit i ett förhållande i 3 år och som nu varit singel i ett halv år (använder mig själv som exempel). Självfallet är man inte samma person i ett förhållande som man är singel?
Eftersom jag använder mig själv som exempel så ska jag berätta hur jag förändrats: jag har blivit mer självsäker, självständig, starkare och vågar stå på mig själv. Hur kan det vara negativt? För dom som känner sig hotade av det eller förväntade sig något annat, för dom är det negativt.

När jag är i ett förhållande så är jag "all about him". Men nu när jag blivit singel så varför skulle jag undvika att prata med folk, ta emot komplimanger, putta iväg människor, till och med flörta lite? Vem kan klandra mig, jag är singel, fri som en fågel och jag gör vad jag vill.Jag hade ju kunnat ha sex med en kille jag precis mött, strulat upp någon, haft en kk, vad som helst...men det har jag inte för det roliga är att jag egentligen fortfarande är samma Elna. Jag är fortfarande den tjejen som inte är intresserad av att ha ett one night stand eller strula med 4 killar på en kväll. Jag kommer ha ett förhållande igen med nästa kille jag ska ha sex med, och första gången med den killen ska vara lika speciell som när man förlorar oskulden (jag är lite old fashion av mig).
Så jag är fortfarande mig själv, bara en liten förbättring. Och det är som dom säger "det kommer alltid något bra utav något dåligt".

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-11-11 @ 01:07:50   

Family night

Här är 3 bilder från Halloween festen jag var på under höst lovet.
Jag hade ett bra lov faktiskt, men hade nog behövt en vecka till. Skönt att ladda upp batterierna igen.
Bloggen fick lida en vecka, har bara gått tillbaka till dom vanliga rutinerna.

Idag är familje kväll, med andra ord äta ute på Jensens böffhus och bio - skyfall!
Snart får jag en kund så got to go!Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-11-10 @ 13:31:00   

Answer

Natalie                                             
Älskar skorna! I vilken affär köpte du dom i?
Svar: Jag med!!! Lindex, faktiskt.

SARA               
Kaan du inte skriva i vilka butiker du köpt sakerna och vad de kostade?
ps. ÄLSKAR din blogg<3
Svar: Tack, så snäll du är!!!
Just dessa kläderna så är byxorna från Cubus, tröjan från Gina, skorna och örhängena från Lindex. Men självklart så kan jag göra det i fortsättningen! 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-11-06 @ 17:33:10   

Inköpen


        
Lämnade tillbaka kjolen så detta är vad jag har kvar. Jag kunde inte göra tröjan eller byxorna rättvisa på bild så ni får tyvärr dom såhär istället. Kom hem med två nya kuddar också till mitt rum, super fina.
Efter emporia igår hämtade vi upp Anna, det blev en liten mys kväll här hemma hos mig. Hon åkte sedan hem idag på eftermiddagen. Så vad har jag gjort mer idag då? Gått en runda med Mayu, badat Mayu, körde mamma till tippen, körde till stan för att kolla linser och nu är jag hemma igen. Eftersom jag inte har några större planer ikväll så får jag ha lite egen tid med film och grejer.
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Clothing | 2012-11-01 @ 15:57:45