PageKlippning på mammsen, riktigt nöjd. Det passar henne perfekt!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Frisör | 2013-01-26 @ 14:53:04   

Middag & Mys


Fredags mys med Joanna. Började med en middag på T.G.I FRIDAY's, hur gott som helst och avslutades hemma hos mig med lite fotografering och skräckfilm med annat smått och gott till. En riktigt bra fredag!!!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-01-13 @ 01:25:00   

Nya favoriter

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Clothing | 2013-01-08 @ 17:22:13   

Better this time


I Göteborg kom mamma och jag in på vad jag hade handlat senast vi var där så vi gick bak i bloggens arkiv (tack gud för bloggen ibland) till augusti 2011. Så jag tyckte att det kunde vara en kul grej att göra ett collage denna gången också. Gjorde nog bättre ifrån mig denna gången shopping mässigt!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Clothing | 2013-01-06 @ 23:28:06   

Hemma från Göteborg


Igår kom vi hem från Göteborg och det har definitivt varit ett par underbara 4 dagar.
Huvudanledningen till varför vi åkte dit var för att Elias hade hockey cup...men mamma och jag gjorde det lite mer som en "semester weekend". När vi inte var och hejade på Elias lag så var vi och shoppade i hela Göteborg. Avenyn, Nordstan...till och med utanför Göteborg på ett shopping center som hette Allum. Jag kan med glädje säga att jag hade inga ångestattaker pga spenderande pengar och jag är verkligen nöjd över vad jag handlat men jag måste säga att all den kvalitetstiden jag fick med min mamma var det bästa med hela resan!
"skönsång" i bilen, middagar, skratt, skitsnack, film, mys, shopping...shopping...shopping. Bättre än så blir det nog inte.

Tyvärr gick det inte så bra på Elias cup men jag tror inte det gör någonting imed att helgen innan vann dom guld och brons.
& idag var vi fortfarande ganska trötta så vi alla (förutom överskotts enerig ungen Elias) har tagit det lungt och för min del betydde det - Sex and the city maraton. Jag såg äntligen färdigt alla säsongerna + båda filmerna. So...what to do now...?
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-01-06 @ 20:43:35   

New years 2012-2013


Hitentills min bästa nyårsafton!
Jag som alltid tar med min kamera och oroar mig över att få bra och minnesvärda bilder, igår kväll så orade jag mig inte alls och levde lite istället! Dessa två bilderna är typ dom enda jag har och dom är tagna med iphonen.
Så kvällen innan kom Amanda och sov här, vi gick upp och började vårt nyårs fixande redan vid 12. Därefter åkte hela familjen till våra vänner och åt middag mm. När mamma sen skulle åka tillbaka till Trelleborg följde jag och Amanda med. Fest hos Sofie, som var riktigt lyckad! Mot torget vid 12 och min nyårs kyss detta året fick bli Amanda, men det slutade aldrig riktigt bra för när jag öppnar ögonen så ligger vi båda på marken och as garvar.
På torget träffa man gamla och nya vänner, det är som att alla man känner är samlade.
Efter tolv slaget började saker och ting bli lite frustrerande imed att ingen av oss visste var vi skulle ta vägen på efter fest, så tydligen delade alla upp sig men när vi hittade större delen av "gänget" var dom någonstans jag inte ville vara så några av dom gick igen. Så nu letade vissa en annan efterfest och när dom gett upp hoppet och gått hem så var det bara jag, Amanda, Gabbi, Henke och Calleson och istället för hem så gick vi till kebabtorget. Efter lite mat i magen så var det bara jag, Amanda och Gabbi kvar och dessa timmarna var nog höjdpunkten för så mycket har jag nog aldrig skrattat. Gabbi var rätt så full...och därför trillade hon var 5:e meter typ. Jag vet inte hur många gånger vi lyfte upp henne från marken. Tillslut följde vi henne hem istället och jag och Amanda börjar gå mot min mormor. Klockan 4 var vi framme och sov vid halv 5 - 5 kanske. Klockan 7 åkte vi hem till mig igen, vi ville hem och komma till rätta. 8 - halv 9 somnade vi om igen och vaknade vid 2 när Amanda åkte hem.

Där är så mycket mer detaljer till det hela, självfallet men detta är en sammanfattning av en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Och alla minnen sitter i mitt huvud, Tack alla för igår♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-01-01 @ 23:32:00