I really don't get it


Är detta verkligen möjligt eller är där faktiskt något fel?
Jag går från över hundra till 13 på en dag. Jag hade haft lite förståelse om jag inte hade uppdaterat på ett tag men just då så gjorde jag det och det är därför jag inte fattar hur detta gick till.♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-30 @ 20:51:08   

34 månader


2 år och 10 månader♥..

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-29 @ 14:56:35   

Drop dead gorgeous


Fan att jag inte är rik, är redan skyldig mamma halva mitt studiebidrag från denna månaden som kommer och köper jag denna själv så har jag allvarligt 0 kr kvar på mitt konto och då har jag inga pengar som helst resten av månaden. Och det som är lite extra störigt är att när jag väl kommer kunna köpa den så är den antingen slut i storlek eller finns inte alls längre.
Vill ha den *snyft*...

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-01-25 @ 23:48:51   

Vill inte prata

Jag är trött, sårad, uttmattad, deprimerad och för tillfället lite olycklig.
Så har ingen större lust till att uppdatera bloggen och inte heller prata mer om detta. Men ni kommer nog inte behöva vänta länge till men nu vet ni varför här inte händer så mycket. Tack för ni är tåmodiga!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-25 @ 23:13:14   

Dagens

matina om New Favorites: 
Åh snygga! Vart hittar man dom? :)
Svar: Gina Tricot, finns med guldkejda också och vinröda. Tack, tycker jag också!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-01-25 @ 23:05:05   

New favorites


Mina nya favoriter!♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Clothing | 2012-01-22 @ 18:26:09   

Idala gård



Idag utnyttjade pappsen sin farsdag present.
Det blev brunch på idala gård. Super mysigt litet ställe, levande ljus, bjälkar i taket, buffé och tittade man ut så såg man snön falla. Såna gamla ställen har sin charm.
Kändes dock lite ovant att åka och äta brunch när man är hemma klockan 1 på dagen men det visade sig vara hur bra och mysigt som helst.

Annars så tänker jag lite såhär; att snön är lite sent på det. Visst det brukar ju vara snö i januari men den brukar inte falla utan ligga tjockt på marken. Det värsta som kan hända nu är att snön kommer såhär sent och lägger sig och sen inte försvinner fråns i april. Typ som förra året. Men jag tror inte snön kommer hinna det innan våren kommer.
Nu ska jag mysa lite med Henrik, kanske hade mamma och pappa med sig hem något gott. Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-22 @ 18:15:14   

Sumobrottning


Man brukar säga att en bild säger allt, i detta fallet är det videon som gör det!
Hade en riktigt bra fredag igår. Gick först lite i stan och sen möttes alla på laserdome för att göra 5 kampen. I videon ovanför sumobrottas jag och Sofie. Jag förlorade men jag kunde verkligen inte sluta skratta och ni vet själva hur svag man blir då. Men grattis till dig Sofie och tack för en god match.
Vi delade upp oss i tjejer och killar eftersom vi var 4 tjejer och 4 killar. Overall så vann vi tjejer och när dom delade ut medaljer så blev Sofie 3:a, Gabbi 2:a och Fredrik kom på första plats.
Roligt som fan hade vi så är verkligen glad över att vi gjorde detta.
Tog bussen hem direkt efter och när vi var tillbaka i trelleborg så gick jag, Gabbi och Sofie ner och käkade sushi. Därefter tog vi bussen hem till mig och spelade lite Kinect.
Sofie och Gabbi åkte hem vid halv 11 tiden och strax där efter så gick jag och lade mig eftersom jag inte mår så bra och det var faktiskt skönt att somna hyfsat tidigt.
Imorse mådde jag varken bättre eller sämre men nu har jag tagit piller och mediciner så det känns bättre förutom att jag blir "hög" på hostmedicinen, haha.
Kom precis ut från en lång härlig dusch och nu ska jag göra mig i ording eftersom det är kalas för min moster och hennes sambo. Henrik sover här ikväll.
Blir nog ingen mer uppdatering idag men detta blev ett långt inlägg så det gör nog inget.
Hoppas ni hade en bra fredag och ha en fortsatt bra helg allihop, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-21 @ 14:48:18   

Fab friday


Jag blir inte bättre, bara värre.
Halsen kliar och det känns som att jag har feber, inte speciellt roligt eftersom jag nyligen blivit frisk från min 3 månaders sjuka.
Men jag biter ihop och går till skolan ändå, sån kämpe! Hade jag gått i grundskolan hade jag nog stannat hemma, så "illa" var det.
Men imorgon kommer bli fantastiskt, längtar så!!!
Vi ska tillbring några timmar på laserdom och göra något som heter ungdomskampen, det betyder två spel av laserdome och sen valde vi tjurridning, lasermission och sumobrottning. Känner på mig att vi kommer skratta så himla mycket, lovar att ta bilder! Det är jag, Sofie, Gabbi, Matilda, Henirk, Henke, Fredrik och Kalle.
En annan bra sak som händer imogon, jag ska köpa byxorna från Gina tricot (dom med silvrig dragkedja (finns i guld också) ) Är överlycklig, vilken bra fredag det kommer bli...känner det på mig.
Nu ska jag göra mig redo för sängen, godnatt!♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-19 @ 23:03:20   

3 "to do" saker


Oh, jag känner ett enormt sug efter sötsaker. Vill bara gå ner och ta en fet påse med chips eller något men nej!
Har lovat mig själv att äta bättre och bli lite sundare så nu är det ingen skräpmat mitt i veckan, än så länge har jag klarat mig ganska bra men det kan också bero på mitt illamånende gemtemot mat. Det börjar nog bli bättre nu känner jag. När jag ändå är inne på saker jag lovat mig själv så ska jag träna 2 gånger i veckan vilket också funkar ganska bra (än så länge).
Jag tror att lite av min motivation kommer från tjejerna i klassen om när dom pratar om att dom ska äta bättre och börja träna mer. Men mest är det för att jag vill att mina föräldrar ska se att jag faktiskt utnyttjar mitt kort. Visst, det var lite jobbigt i början men nu när Gabbi fått in mig i kick boxning börjar det se lite ljusare ut.
Sen ska jag börja sola mer också, orkar inte vara likblek längre, haha.
Men detta är bara saker jag skrivit på en lapp som gör att jag blir påmind varje dag. Jag kan till exempel inte göra som vissa andra och ha det som nyårslöfte eller liknande för man håller aldrig dom ändå. Så jag ska bara ta det som det kommer och göra mitt bästa utav det och verkligen se till att få det gjort för nu får det bli lite ändring på vissa saker. Det kanske inte alltid är kul men jag kan tänka mig att det kommer vara värt det!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-01-18 @ 20:37:17   

Who knows?


Det var öppet hus igår kväll på Frans suell, ganska trevligt men inget märkvärdigt.
Kommer ihåg när det var jag som stod där, visste inte vad man skulle fråga mm. Som tur var pratade Anna på bra så dom som kom behövde inte oroa sig för att missa något.
Jag vet vad 96:orna känner nu, ush vad jobbigt det var när man inte visste vilken linje och vilken skolan man ville gå på. Hur ska man egentligen kunna veta vad man vill bli när man blir stor när man är 15 år gammal?
Jag tror i alla fall jag hittat rätt for good! Jag är menad för att hålla på med hår och tröttnar jag på frisör så ska jag vidarutbilda mig med kurser inom kosmetik och styling till exempel för att sprinda mina vingar lite♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-01-18 @ 19:54:29   

P vs N

Olivia om Pretty good weekend:
Hej, vart kommer din kofta ifrån? Sjukt fin!
Tack för en grym blogg!<3
Svar: Tack så myckt!!! Koftan är från Gina Tricot.♥

Anonym om Strandbaden (?!):
otoligt charmigt att du får det att låta som att du är 10 år äldre än 96orna. herregud!
det är ett år. inte så att dom som kom året efter är riktigt efterblivna. ville bara påpeka att du får det att låta som du är såååå mycket äldre vilket du ej är.
Svar: Haha, tårkar en tår, haha! Var kom det ifrån och om du påstår att jag sagt det i inlägget du kommenterat så ber jag dig snälla läsa inlägget igen och kom tillbaka när du har rätt fakta.
Det har inget att göra med att dom är "96:or", men dom kommer lagligt in på sb nu så jag visste att det skulle vara fullt med folk, vilket där var också...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-01-18 @ 16:14:22   

D.A.M.P

Något är fruktansvärt fel med mina unika besökare, kan blogg.se fixa det snart???
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-17 @ 21:12:50   

Pretty good weekend


Det har varit en ganska så bra helg faktiskt!
Fredags - fest, lördag - vila och pojkväns mys och idag fotograferade jag med Anna.
Bilderna blev jag inte jätte nöjd med men det gör inget eftersom huvudsaken var att jag spenderade tid med Anna och vi delade skratt!
Imorgon börjar en ny vecka och jag ser verkligen fram emot fredag! Vill inte avslöja ännu vad som ska hända men fyfan vad roligt vi kommer ha det. Hoppas nu bara veckan går fort så det snart är helg igen.

Har precis ätit en god kanelsnäcka med ett glas mjölk, så gott!
Tänkte nu gå och tvätta av mitt smink och göra mig redo för sängen. Kram!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-15 @ 21:12:48   

Pannkaka av alltihopa


Att kasta pannkaka är inte min starka sida som ni kan se.
Men det gav mig och Sofie ett gott skratt så jag delar med mig glädjen till er!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Videobloggar | 2012-01-14 @ 18:11:01   

Amazing

Kvällen igår blev ju minst sagt lyckad!
Så fruktansvärt mycket folk, i alla åldrar faktiskt. Lite trångt att dansa då, speciellt om man stod i mitten men vi gjorde det bästa utav situationen och dansade röven av oss.
Blev av med Sofie ett tag men som tur var hade jag Amanda och sedan hittade vi Gabbi och Viktoria också. Tillslut hittade jag och Sofie varandra, tack gud! Igår var det typ en på miljonen att man hittade varandra om man blev av med någon. Som tur är det inte så jättestort så man går vilse eller så men eftersom där är så mycket folk så är risken att man går förbi varandra utan att veta om det.
Annars så var det inte så mycket bråk eller så och det är skönt när alla bara kan vara sams och glada och dansa i harmoni.
Behöver kanske inte gå in på så mycket dataljer. Huvudsaken är att vi hade roligt och det blev en bra kväll! Tack till alla som deltog till den kvällen.

Idag har jag bara sovit ut och vilat upp mig. Henrik kommer förmodligen senare och stannar här över natten.
Hoppas ni hade en bra fredag trots att det var den 13:e och en bra lördag, vädert har varit fantastiskt idag...vad jag såg i alla fall♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-14 @ 17:10:57   

Strandbaden (?!)


Spontana som jag och Sofie är så tog vi ett beslut idag.
Både jag och Sofie är otroligt party sugna och idag finns det bara ett ställe att gå på, vilket? jo, strandbaden!
Där finns en liten hake dock, det är år 2012 och nu kommer 96orna in. Jag vet garanterat att strandbaden kommer vara invaderat av 96or.
Men, jag tänker inte detta låta förstöra min kväll. Jag tänker ha roligt ändå och vem vet, kanske blir jag positivt överraskad över 96ornas beteende. Misstro mig inte nu att jag drar ett sträck över alla 96or men det finns ju vissa som är mognare än andra om vi säger så. Det finns där i alla åldrar.
Så det blir strandbaden ikväll, festa loss och skaka rumpa♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-13 @ 19:41:36   

Goodnight, sleep tight

Oh my lord, en uttmattad Elna som skriver!!
Tränade kick boxning med Gabbi idag igen och jag känner i mina armar att jag inte kommer kunna röra dom imorgon! Men skönt var det efterråt, men undertiden är ett rent helvete.
Så jag ligger nu och bara myser i min säng och försöker hålla mig vaken lite till, hade jag blundat nu hade jag somnat inom ett par sekunder bara.
Tror faktiskt inte jag orkar blogga mer än detta så jag säger godnatt och sov gott!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-12 @ 22:07:25   

Exhausted


Oh, jag är helt slut. Hade jag lagt mig ner nu så hade jag nog somnat direkt så trött jag är.
Andra skoldagen checkar vi av. Vi hade "kick boxning" på idrotten idag och jag ska gå på kick boxnings pass imorgon igen med Gabbi, kanske inte så roligt att göra det två gånger i rad men det skiter vi i. Vi är där för att träna, inte för att ha roligt (haha).
Mayu har kommit på besök och hon ska stanna här över natten så jag får väl leka lite med henne så jag håller mig vaken.♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-11 @ 19:08:15   

Dagens

Anonym om Out to the fit:
skit söt är du elna!! skit snygga byxor med!! :)
Svar: Tack, så himlans glad jag blir! Byxorna är från vero moda, det är dom med hög midja och dragkedja i svanken♥

Anonym om Back to reality:
Hur har det gått med Proactiv?
Svar: Det går väl okej. Det är svårt att se resultat redan eftersom jag inte haft det så länge. Dessutom ska man tvätta sig med det två gånger om dagen - morgon och kväll, det är jag dålig på. Så finnvis finns där inga större resultat men jag känner redan nu att mitt ansikte är mycket mjukare och lenare.♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-01-11 @ 18:57:29   

Out to the fit


Detta hade jag på mig idag: vinröda byxor, svart t-shirt, nit jacka och vagabond skor.
Första dagen idag var väl helt okej, känner skönt att vara tillbaka.
Från klockan 8.15 till 14.10 har vi stått och rullat permanent, man tröttnar efter ett tag och speciellt jag som aldrig riktigt fått kläm på det hela. Men en vacker dag ska jag bemästra dessa permanentrullningar och då ni ska ni får se på grejer.
Efter skolan hade jag en riktigt trevlig stund hemma hos Sofie, tog bilder, mycket prat och käkade pannkakor. Klockan 6 gick jag hem till Henrik och råkade somna en stund. Nu är jag hemma men ska åka igen. Sover hos Henrik inatt igen.
Hoppas alla haft en bra dag idag, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Clothing | 2012-01-10 @ 21:21:30   

Back to reality


Då är sista lov dagen officiellt avslutad, nu är mina "gå i ide" dagar över...fäller en liten tår.
Men nu finns det så mycket att se fram emot så det göra det hela en smula roligare. Och om jag ska erkänna en sak så gillar jag gå i skolan numera. Jag känner mig inte ensam längre som jag gjorde på kunskap.
Nu ska jag åka hem till Henrik och sova där inatt och imorgon är det upp tidigt som tuppen. Allvarligt, jag kan höra tuppen från övre.
& för er som inte förstår någonting nu om jag är seriös eller sarkastisk så ska jag nu berätta för er att på trelleborgs torg samt övre kryllar det av tuppar, hönor, påfåglar och kalkoner. & kalkonerna brukar hänga i olika busskurar på övre. Jag tycker inte om dom, den ser läskiga ut och verkar redo att attakera en om man kommer för nära. Men jag kanske inbillar mig eftersom jag har en liten fobi för alla sorters fåglar.
Oj, vad jag kom av mig nu.
Ni får ha en bra ny termin framöver! Kram♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-09 @ 17:57:04   

R.I.P


Vila i frid lille Sigge♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-09 @ 02:36:29   

Accidently on purpose

Jag har av misstag råkat vända en 360 på mitt dygn.
Klockan kan vara 5 på morgonen och jag är ändå inte trött och sen är det ju inte konstigt att jag vaknar klockan 3 på eftermiddagen.
Det är kanske illa nu när vi börjar skolan på tisdag men jag tror ändå det ska går hur bra som helst. För då har jag en anledning att gå upp, det har jag inte nu på lovet direkt. Jag såg mitt jullov lite som att ta igen all sömn jag missat och jag skulle nog säga att jag har gjort det så nu är jag full laddad och redo för att köra en termin till!

På ett sätt längtar jag att börja skolan igen men det ska bli intressant att se reaktioner och känna stämningen i klassen nu efter att vi avslutade första terminen med ett tredje världskrig. "But i have right on my side!" så jag är inte direkt nervös över att något skulle dras upp igen. 
Annars så ser jag fram emot sista terminen som första års elev, det kommer säkerligen bjuda på en massa lärdom. & jag lovar att jag ska visa och lära er olika frisyrer och uppsättningar också♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-09 @ 02:16:01   

Well...What do you think?

Så kära vänner, bloggen är tillfälligt färdig! Vad tycks?
Kommer nog ändra header och profil bild inom snarast men som det ser ut nu är jag väldigt nöjd med resultatet!♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-09 @ 01:33:09   

#Change this

Det är full rulle nu i "fixa min blogg" värkstaden.
Jag sitter här och kämpar så jag nästan blir tokig men det går framåt och tack gud för det!
Ett stort tack till Joanna för att varit en sådan bra vän och inte bara hjälpt mig men också lärt mig stil/kodmallarn.

Dessa stil/kodmallarna, jag blir tokig på dom...
Det är så överdrivet komplicerat med massa konstiga ord och siffror. 123 hit och 456 dit.
Kunde det inte varit dagis lätt istället som; "Här ändrar du text färg", "Ändra storlek på bloggen" mm.
Nej, jag vet...vi gör det så svårt och jobbig för dom som möjligt.
Dock förstår ju jag också att man lär sig så det blir lättare och man börjar förstå efter ett par gånger men jag som inte gärna bytar design hit och dit hinner lätt glömma hur man gör. Kanske inte gjort det för det är svårt (?)
Det får väl bli ändring på det nu antar jag så jag slipper vara en pain in the ass för andra♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-01-08 @ 22:51:49   

To be continued

Bloggen är under transformering, kommer nog ta ett tag innan den är helt klar!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-07 @ 21:02:57   

Jag vill, men kan bara inte

Jag har tänkt många gånger på att bara vara ärlig och berätta allt på bloggen som jag bär inom mig.
Jag tror bara jag är rädd för konsekvenserna. Skulle jag öppna upp mig för bloggen så slutar det inte där, jag måste konfrontera det i verkligheten sen och "förklara" mig. Det vill jag inte. Men jag skulle vilja bara slänga ut allt jag känner på bloggen.
Det  har varit så många gånger jag tagit upp ett nytt inlägg och börjat skriva men ångrar mig snabbt igen, jag kan bara inte.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Åstikter/funderingar | 2012-01-07 @ 17:58:14   

Bye Bye Baby


Då är min älskling ute på blocket, kommer sakna den. Det positiva med detta är att jag redan fått respons på den och där finns folk som vill köpa den. YeY, kommer bli "rik"!
Vi skippar det onödiga och hoppar fram ända till klockan 18.00 ikväll, då var jag och gabbi på gymmet och började vårt kickboxningspass, roligt samt skit jobbigt! Efter en timme var vi ganska så slut. Känner redan nu att min kropp kommer inte orkar någonting imorgon, kommer vara en död sill i sängen.
Hoppas att jag åtminstonde överlever imorgon, det återstår att se. Godnatt!♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-06 @ 02:22:12   

Dagens

Anonym om My 2012 wishes:
vad heter sofies blogg?
Svar: Sofies blogg ligger bland mina länkar!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens fråga | 2012-01-05 @ 00:11:16   

Cool, huh?



Det är som man säger "man lär sig något nytt varje dag"...detta lärde jag mig.
Tack till joanna för tipset på hennes blogg. Fattade inte helt riktigt eller så är min kamra lite dum bara (?) men jag fick i alla fall till någon bild♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-05 @ 00:06:52   

Carpe Diem, typ

Detta kommer vara sån onödig information för er men jag känner för att skriva lite.

Igår kändes det faktiskt bra trots vädert. Även fast jag sov till halv 2 så när jag vakna gick jag direkt upp och gjorde mig iordning för att 45 minuter senare vara ute ur huset. En liten miss var att det regna som det gjorde och inte nog med det så blåste det halv storm...vilket jag inte visste. Så där går jag i mina springbyxor som sög åt sig allt regn och med vatten på benen i januari så blev det ganska kallt och när det blev kallt gjorde det ont när regnet spikades in i mina ben. Dock var jag duktig och tog mina gummistövlar men dom var inte till stor hjälp eftersom det regna rätt in i dom så där satt jag på bussen med Gabbi och droppade vatten.
Tillbaka till ämnet...Jag, Gabbi och Sandra tränade och efter det gick jag och Gabbi och solade (nu ni ska jag bli brun). Efter solariumet och träning sukta min mage efter mat och gissa vad vi gick och åt (?) subway såklart!
Blev lite shopping på vägen också, för mig...ett par nya shorts!
När jag kom hem så kom Ellinor till mig, vi satte oss och spelade sims och det gjorde vi till halv 5 imorse.
Så igår var jag faktiskt ganska nöjd med min dag, jag gjorde någonting av den istället för att ligga i sängen hela dagen (vilket inte hade varit något problem för min del).

Idag har jag passat Mayu samt sovit en lite smula. Ellinor stack hem vid 4 kanske, minns inte riktigt och när hon åkt hem så gick jag rätt in i duschen. Mamma och jag skulle se bio i höllviken - New years eve. Den var faktiskt bra och roligt så den rekommenderar jag till er!
Nu sitter jag här, vilket jag alltid gör när jag bloggar (måste sluta skriva det).
Hoppas ni haft en bra dag, kram!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-04 @ 20:50:19   

My 2012 wishes

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-03 @ 01:03:40   

Deg-Dag


Jag skulle inte kalla min dag bortkastad bara för jag har degat hela dagen, det har varit skönt faktiskt.
Sov till halv 3, åt lite, tittade på film med mamma och nu tittar jag på tv och ska äta middag.
"The help" som filmen hette var super bra, gillade handligen och konceptet så den recommenderar jag verkligen!
Färgade även mina små ögonbryn idag, dem är inte så små längre kan jag säga er, haha. Men färgen går ju bort när man tvättar sig.
Nu skriker pappa att maten är klar så ses♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-02 @ 20:39:00   

2012

Året då det sägs att vi ska gå under.
& om vi nu gör det så tänker jag leva detta året fullt ut.
Alla tackar för 2011 men helt ärligt så är det för mig inget att tacka för. Kanske för att mitt 2011 inte varit super-duper speciellt. Men det gör mig inget, det är bara ännu ett år.
Men en dag i taget nu!

Nyår...det visade sig bli ganska bra ändå. Mitt dåliga humör vände jag snabbt till ett glatt för det blir ju inte bättre än vad man själv gör det. Kvällen började med för fest hemma hos Mattias, var inte där så länge för vi var tvunga att gå till torget i hyftad tid eftersom Mattias bodde långt åt helvete. På 00.00 slaget kysste jag Henrik såklart och det kändes underbart. Alla var glada på torget, många kramar och frasen "Gott nytt år" upprepades x antal gånger. Efterfesten var hemma hos Henrik, kändes skönt att vara lite på "hemma plan" (slippa ta sig hem sedan). Klockan 4 var nog alla ute ur huset förutom Hampus som däckat på toan och Iris som stannade lite längre. Klockan 5 var det bara Henrik, Henrik och jag kvar. Somnade väl runt halv 6 tiden kan jag tänka mig.
Men det blev ändå en ganska lyckad nyår så tack alla som deltog i den.

1 januari spenderade jag i sängen fram tills klockan 2 sen åt och därefter somnade jag om. Vaknade klockan 5 igen när Iris hade kommit och knackat på. Vi åkte hem till mig så jag fick piffa till mig lite och sen drog vi in till stan igen för Iris tvunget skulle käka där. Får faktiskt hålla med Iris om att det var lite skönt att komma ut och göra någonting istället för att bara dega hela dagen även om jag mer än gärna hade gjort det.
Nu får vi bara vänta och se vad morgondagen bjuder på, godnatt!♥


psst; Om ni tittar på min kräft hand så förstår ni nog hur mycket jag frös om mina fingrar...
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-01-02 @ 01:20:16